En appstudio rekryterar ny VD och nyanställer tiotalet personer

En appstudio, som ägs av Huset invest, har sedan starten byggt och utvecklat app-och webbaserade lösningar. Bolaget har upplevt en stor efterfrågan på strategi- och rådgivningstjänster kopplat till digital utveckling. Som en konsekvens av detta breddar En appstudio sitt erbjudande till att även innehålla, utöver befintlig app- och webbutveckling, strategi och affärsutveckling inom digitalisering, marknadsföring i digitala kanaler. Ett led i förändringen av En appstudios verksamhet är rekryteringen av Marcus Lidhed som ny VD för verksamheten.

Marcus kommer närmast från rollen som konsultchef och projektledare på Consid. Han har också varit t.f. ansvarig för Jönköpingskontoret under en period. Innan sin tid på Consid var Marcus VD för ett tillverkande företag i region, så han besitter en gedigen kompetens såväl inom vad den nya tekniken kan bidra med som vilka utmaningar dagens företag står inför.

”Jag tror och hoppas att mina tidigare erfarenheter kommer att bidra till en framgångsrik utveckling av En appstudio. Många företag står idag inför nya utmaningar med nya krav på digitalisering och innovation. Här kommer En appstudio att kunna spela en roll och hjälpa dessa företag med en digital strategi och lösningar som deras behov”
säger Marcus Lidhed, VD En appstudio.

Bland En appstudios kunder kan bland annat nämnas Länsförsäkringar Jönköping, Café Bar och Eldon Installation.

”På En appstudio har vi redan en hög kompetens inom ett flertal områden, men vi kommer under året att behöva rekrytera ett tiotal kollegor för att möta den efterfrågan som finns på marknaden och för att bredda vår verksamhet, bland annat digitala strateger, affärsutvecklare, digitala marknadsförare och systemutvecklare med fokus på appar, webb och e-handel. Jag är väldigt glad för möjligheten att få leda detta företag och jag ser fram emot en spännande utveckling av En appstudio framöver”
avslutar Marcus.

En appstudio är en del av det digitala affärsutvecklingsbolaget dizparc. Ett snabbväxande företag som på tre år vuxit till cirka 150 medarbetare fördelat på nio orter med huvudkontoret i Jönköping.

Camilla Erixon

Mediakontakter