<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dizparc White Paper

''Resan mot ett nytt affärssystem''

Dizparc-whitepaper-cover-3

Våra experter guidar dig!

Står du inför att byta affärssystem eller kanske uppgradera det du har? Vår erfarenhet är att frågorna och utmaningarna i samband med det kan vara många. Liksom möjligheterna så klart! Ta del av våra erfarna konsulters bästa tips och råd kring hur du tar ett projekt från start till mål på smidigast och bästa sätt.

Pieces-icon

Nuläge & önskat läge

Få koll på hur du definierar syftet med ditt projekt och genomför en förstudie för att ringa in krav, anpassningar och beroenden.

Goldstar-icon

Före projektstart

Lär dig mer om vilka delar du och dina kollegor bör checka av innan projektstart kopplat till exempelvis tidplan, resurser, projektorganisation och er grunddata.

Solar-system-icon

Under projektets gång

Ta del av konkreta råd och tips kring hur du testar och utvärderar, skapar engagemang, kommunicerar, dokumenterar och säkerställer att allt är på plats innan lanseringen.

Incoming-icon

Efter projektet

Få koll på hur du tar hand om din lösning efter lanseringen och låter den blomstra genom att säkerställa god support, uppföljning, kommunikation och problemrapportering.

Författare

 Ära de som äras bör! Vårt white paper har skapats av en engagerad grupp Dizparc-kollegor som har stor erfarenhet av att driva affärssystemsimplementationer ute hos våra kunder. Med blandade roller som projektledare, applikationskonsulter, systemutvecklare och tekniska konsulter har de stenkoll på möjligheter och utmaningar och är rätt personer att guida dig på vägen:

Anna Werner, Henrik Andersson, Henrik Lundqvist, Stefan Rydholm, Linus Källgren, Mats Pihl, Bengt-Göran Carlsson, Håkan Jonsson, Jessica Berner, Axel Lindelöf, Kristin Kärrå, Josefine Karlsson, Stefan Skov-Pedersen, Emil Kinderbäck, Helene Johansson, Niklas Norrby och Mattias Nilsson.

Ladda ner White Paper

Kontaktpersoner

Tobias Andersson

Halmstad

Stefan Rydholm

Värnamo

Peter Bergström

Skellefteå

Anna Nabb

Umeå

Dag Johansson

Linköping

Jonas Carlberg

Göteborg