<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pressrelease

Framgångsrik start för Dizparc Skellefteå

MicrosoftTeams-image (20)

Dizparc Skellefteå består av Nicklas Svensson, Peter Bergström och Jenny Lindberg. Foto: Anders Andersson

Ett drygt halvår efter Dizparcs etablering i Skellefteå kan man konstatera att företaget haft en framgångsrik start. På kort tid har de bland annat tecknat avtal och arbetat med kunder som Fumex, JOBmeal och Byggfakta.

I dagsläget har Dizparc tio kontor runtom i Sverige, från Malmö i söder till Skellefteå i norr. Sedan etableringen i augusti har Dizparc i Skellefteå fokuserat på att leverera kundanpassade affärssystem till små och medelstora företag i norra Västerbotten med omnejd.

"Alla på kontoret har lång erfarenhet av att arbeta med affärssystem, både som konsult och användare av olika affärssystem. Vi är nära våra kunder, vilket ger oss en unik förståelse för de lokala utmaningar och möjligheter som kan påverka deras verksamhet. Den kombinationen har gjort oss till en trygg och proaktiv partner som tar projekten i mål och skapar positiva resultat för våra kunder".

Jenny Lindberg, Verksamhetskonsult i Skellefteå.

Stärkt av responsen från befintliga kunder och med ökad efterfrågan siktar Dizparc i Skellefteå på fortsatt tillväxt, med nyanställningar och fler kunduppdrag runt om i regionen.

"Vi ser ljust på framtiden! Det finns en stor efterfrågan att nyttja digitala verktyg för att utveckla och effektivisera sin verksamhet. Vi har fått väldigt bra respons från våra befintliga kunder och det ger ringar på vattnet. I och med att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster kan vi konstatera att Skellefteåkontoret kommer att växa, tillsammans med våra kollegor i övriga Sverige", avslutar Jenny Lindberg.

Mer om Dizparc

Dizparc etablerades 2016 av drivna entreprenörer som tillsammans lagt grunden för en imponerande tillväxtresa med siktet inställt på att bli ett av de ledande företagen inom IT och digitalisering på den svenska marknaden. I dagsläget har Dizparc tio lokala kontor i Sverige, från Malmö i söder till Skellefteå i norr.

Vill du veta mer om Dizparc i Skellefteå? Tveka inte att ta en kontakt med oss via formuläret nedan!

Kontakta oss

Fredric Arvidsson

Låt oss ta en fika

Ta en kontakt så hör vi av oss.