<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Outsourcing av IT-miljö

Vi är en långsiktig partner som ser till helheten.

team arbetar tillsammans vid sina datorer

De flesta företag är idag helt beroende av en stabil och tillgänglig IT-miljö. Samtidigt är det ofta svårt och dyrt att möta kraven från verksamhet och kunder med egna resurser, särskilt för mindre och medelstora företag. Utvecklingen drivs också på av en ökad digitalisering, teknikskiften, nya lagkrav och förändrade kundbeteenden.

På Dizparc förstår vi våra kunders utmaningar. Vi har samtidigt sett möjligheterna och drivs av att ge företag mer tid att fokusera på den egna affären – inte fastna i IT-frågor.

Bli mer kostnadseffektiva med IT-outsourcing och molntjänster

Med rätt partner är en outsourcad IT-miljö ett flexibelt, säkert och kostnadseffektivt alternativ. För att lyckas krävs samtidigt erfarenhet och förmåga att se till helheten. Det är här Dizparc kommer in. Vi kan erbjuda moderna och kostnadseffektiva molntjänster som tar dig hela vägen till en säker och tillgänglig IT-miljö. Och inte minst, frigör tid och resurser till den egna verksamheten. 

Vi kan hjälpa er att skapa en lösning helt utifrån era behov och resurser. Oavsett om ni väljer att använda er av en egen datahall, co-location, en hybridlösning eller renodlad molntjänst kan vi ta ett helhetsansvar för er IT-miljö. En av de stora fördelarna med en outsourcad IT-miljö är att de egna investeringarna i infrastruktur kan minimeras.

Vi har ett komplett drifterbjudande som kan anpassas efter våra kunder behov och krav, och består av bl.a. drift, övervakning och servicedesk.

Teknik tar dig inte hela vägen

Vårt mål är alltid att möta kraven på stabilitet, säkerhet och tillgänglighet i verksamhetskritiska system. För att lyckas med det vet vi att det förutom modern teknik behövs engagemang och kunskap. 

Med vår servicedesk som bemannas av engagerade och kunniga medarbetare är kvalificerad hjälp alltid nära. För att vi ska lyckas med vår leverans arbetar vi också med handplockade kundteam. Här ger vi våra kunder säker tillgång till experter som affärsutvecklare, konsulter och service managers. Alla med ett gediget intresse för våra uppdragsgivares verksamheter och behov.

För att lyckas vet vi också att det krävs ett proaktivt arbetssätt där vi kan förebygga flaskhalsar och se möjligheterna att arbeta smartare och mer effektivt. Det arbetet görs i nära samverkan mellan oss på Dizparc, dig som kund och övriga leverantörer. Om behovet finns fungerar vi gärna som SPOC (Single Point Of Contact) till era övriga leverantörer.

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta en kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Kontaktpersoner

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Stefan Nohammar

Dizparc Jönköping

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.