<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Pyramid Business Studio

Pyramid är ett modernt affärssystem för små- och medelstora företag. Med sin flexibilitet och bredd kan Pyramid ersätta olika system för olika funktioner och via en integrerad helhet kan du följa hela ditt flöde, från lagd order hela vägen fram till att fakturan är betald. I takt med att din verksamhet växer, kan också systemet växa med din verksamhet.

Ett affärssystem för olika branschbehov

Pyramid är ett komplett affärssystem med ett gränssnitt som gör det enkelt att både förstå och använda. Samtidigt är systemet avancerat och flexibelt med stora anpassnings- och integrationsmöjligheter. Funktionerna innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel.

Dizparc hjälper dig att hitta vägen till effektiva arbetsprocesser i Pyramid. Det gör vi genom att vara flexibla och lyhörda inför dina behov och säkerställer att du får de skräddarsydda anpassningar som du behöver för att få ett effektivt affärssystem på plats.

När du väljer oss som partner tar vi ett helhetsansvar för hela processen, från implementation till driftsättning, och finns med dig vidare in i support och förvaltning.

Genom att sätta oss in i och förstå din verksamhets behov kan vi sedan löpande föreslå proaktiva lösningar i Pyramid som effektiviserar era arbetsprocesser.

Pyramids basmoduler

Redovisning (Öppnas i ett nytt fönster)

Enkel, tids- och resurseffektiv redovisning. Med hjälp av effektiva sökverktyg tar du snabbt fram den information som önskas för din verksamhet.

Fakturering (Öppnas i ett nytt fönster)

Fakturera när och hur du vill. Samlingsfakturera, fakturera i förskott (aconto), fakturera en och en eller kontraktsfakturera periodiskt. Bara dina kunder och din verksamhet sätter gränserna.

Leverantörsreskontra (Öppnas i ett nytt fönster)

Du får tillgång till mängder av funktioner som förenklar ditt arbete och gör det mindre tidskrävande.

Projekt (Öppnas i ett nytt fönster)

Nyckeln till ett lönsamt projekt är att ha full koll på hur det fortlöper. I Pyramid kan du föra in uppgifter om egentillverkat material, inköpta varor, tjänster och debiterbar tid för full kontroll hela vägen.

Order - Lager - Inköp (Öppnas i ett nytt fönster)

Ett heltäckande, funktionsrikt orderflöde som dessutom möjliggör enkla flöden för hela processen.

Materialplanering (Öppnas i ett nytt fönster)

Ett smart stöd för att hantera tillverkningsorder och strukturer som innefattar material, halvfabrikat och operationer. Dina tillverkningsordrar skapas automatiskt i Pyramid.

CRM - Säljstöd (Öppnas i ett nytt fönster)

Ett heltäckande verksamhetsstöd som kopplar samman alla delar i din verksamhet.

Tilläggsmoduler (Öppnas i ett nytt fönster)

Pyramid Business Studio har 47 olika moduler som du kan addera i takt med att era behov och er verksamhet växer. Läs mer om alla moduler hos Pyramids leverantör Unikum.

Modernt och flexibelt

Den nya generationens Pyramid har ett modernt gränssnitt som kan användas både via Windows, surfplatta, webbläsare, PDA eller smartphone. Systemet är byggt på ett sätt som gör att det passar olika branschers behov och önskemål. Kraftfulla funktioner som är grundläggande för de flesta företag finns i huvudmodulerna, medan tillvalsmodulerna passar dig med mer specifika behov.

Maria_medarbetarporträtt_bild

Branscher

checkbox

Butiks- och affärskedjor

checkbox

Entreprenad

checkbox

Handel

checkbox

Tillverkning

checkbox

Tjänster

checkbox

Service

Just nu erbjuder vi

man med dator i händerna i korridor

Effektivisera din försäljningsanalys med Power BI för Pyramid

Upptäck kraften i en sömlös integration mellan Microsoft Power BI och Pyramid. Specifikt utformad för att snabbt omvandla din försäljningsdata till strategisk insikt. Vår plug & play-lösning säkerställer att du är igång med djupgående dataanalys på nolltid. Spana in vårt webinar-on-demand där vi berättar mer om tjänsten eller ta en kontakt så berättar vi mer!

Från idé till verklighet

"Dizparc har hjälpt oss skapa effektiva flöden med Pyramid, vilket gör att vi nu sparar både tid, resurser och pengar!”

Maria Elken Person , Ekonomi- och HR-chef Göta Kanalbolag.

Kontakta våra experter

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Josefine Karlsson

Dizparc Värnamo

Kontakta oss

Ta en kontakt så hör vi av oss.