<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dizparc satsar på Höglandet

”Långsiktiga relationer och stabila partnerskap i fokus när Dizparc etablerar sig på Höglandet”

4O6A6957_red-2

Nu satsar vi på att utvidga vår verksamhet i Småland ytterligare genom att etablera oss på Höglandet. I spetsen för satsningen finns Mikael Undfors som är ansvarig för att driva nyetableringen och med sig har han god hjälp av flera kollegor, bland annat Jönköpingskontorets säljare, Viktor Svenningsson.

Resan har precis påbörjats men en hel del har redan hunnits med på Höglandet. Ett av de områden där vi sett en efterfrågan är cybersäkerhet, något som idag blir allt viktigare även för mindre bolag.

”Säkerhet är A och O, dels med tanke på att omvärlden ser ut som den gör, dels för att företag ofta antingen tror att ett cyberangrepp inte kommer hända dem, eller att man litar på att engångsinvesteringen i säkerhet som gjordes för fem år sedan fortfarande står sig. Det är viktigt att man precis som inom andra IT-aspekter arbetar med en långsiktig och genomgående plan, och det är inte längre bara de som är kunniga inom IT som behöver ha kunskap inom cybersäkerhet. Hela organisationen behöver tränas för att man ska kunna täppa till kryphålen som motståndaren nyttjar", berättar Mikael.

Mikael Undfors, Dizparc

I Dizparc-portföljen som tas med till Höglandet finns utöver pålitliga säkerhetstjänster även olika typer av användarutbildningar som kan appliceras på och nyttjas inom hela organisationer. Men också en gedigen kunskapsbank och erfarna experter som vet hur man på bästa sätt kan nyttja Microsofts tjänster och på så sätt skapa en modern arbetsplats. Där allt ifrån intranät till kommunikation och fillagring är lättillgängligt, användarvänligt och lever upp till dagens allt högre säkerhetskrav.

”Vi har även möjlighet att gå in som specialister, antingen som en interimslösning under en period, eller för ett specifikt projekt där spetskompetens behövs. Hos oss finns konsulter med enorm kunskap inom olika typer av specialistområden och vi kan leverera både en spets och en bredd”, flikar Viktor in.

Viktor Svenningsson, säljare Dizparc.

”Inom vår organisation har vi precis som Viktor nämner många olika kompetenser med oss och på sikt kommer vi även att vilja rekrytera in fler duktiga personer som känner Höglandet. För oss inom Dizparc är det viktigt att finnas nära våra kunder för att bygga upp stabila partnerskap med långsiktiga relationer som grund. Vårt mål är att lära känna våra kunders verksamheter på djupet. På så sätt kan vi utmana gamla arbetssätt och skapa de förutsättningar som krävs för att våra kunder ska nå en så framtidssäker och konkurrenskraftig nivå som möjligt”, säger Mikael.

Just nu har resan bara börjat och det finns goda möjligheter att följa med på färden! Oavsett om du är en blivande kund, medarbetare eller bara nyfiken på vår verksamhet är du varmt välkommen att följa med.

Tveka inte att ta en förutsättningslös kontakt med oss!

Kontaktpersoner

Mikael_EB_porträtt_svartvitt

Mikael Undfors

Dizparc Höglandet

Viktor Svenningsson

Viktor Svenningsson

Dizparc Höglandet och Jönköping

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.