<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pressrelease

Dizparc startar ny verksamhet inom affärssystem i Jönköping

hakan_jonsson_dizparc

Håkan Jonsson, Dizparc Jönköping

Från den 1 januari 2024 kompletterar Dizparc sin redan starka närvaro i Jönköpingsregionen med en ny verksamhet fokuserad på affärssystemet Jeeves. Vid rodret finns den erfarna konsulten Håkan Jonsson som nu startar sin entreprenörsresa inom Dizparc tillsammans med ytterligare 3 kollegor.

”Genom att starta upp en verksamhet fokuserad på affärssystem i Jönköping kompletterar vi ett redan starkt lokalt erbjudande inom Moln & Infrastruktur och Digital Marknadsföring och breddar vår leveransmöjlighet till kunder i regionen. Vi är glada att Håkan, som under många år varit verksam inom Dizparc, nu tar steget att starta upp en egen verksamhet på vår entreprenörsplattform och är övertygade om att han och kollegorna kommer att få en flygande start”, säger Andreas Blåeldh, VD på Dizparc.

Håkan inledde sin bana som konsult 1998 och har sedan dess jobbat som applikations/verksamhetskonsult med fokus på affärssystemet Jeeves. Sedan 2017 har han varit verksam på Dizparc-kontoret i Värnamo, men tar nu steget in på Jönköpingsmarknaden där en del av kunderna finns sedan tidigare. 

”Det känns tryggt att starta igång på en marknad som redan känns lite som hemma och jag ser fram emot att få bygga upp ett starkt erbjudande med fokus på Jeeves som kompletterar den redan starka Dizparc-leverans som finns i Jönköpingsregionen. Jag och mina tre kollegor Jessica Berner, Bengt-Göran Carlsson och Axel Lindelöf har siktet inställt på att fortsatt skapa riktigt vassa affärssystemslösningar som förbättrar, effektiviserar och säkrar befintliga arbetssätt och processer hos våra kunder och ser så klart med spänning fram emot de förändringar som just nu sker hos Jeeves med bland annat ett återinförande av en partnermodell”, berättar Håkan Jonsson.

Nu råder fullt fokus på att planera inför uppstarten av verksamheten och Håkan är på jakt efter fler Jeeves-konsulter som vill vara med på resan. 

“Vi ser en stark efterfrågan på det vi erbjuder och letar alltid efter fler kollegor som vill vara med på resan. Att våra konsulter kan jobba både fokuserat med Jeeves och får möjligheten att vidga sina vyer och testa vingarna inom andra områden som Dizparc-koncernen erbjuder tror vi är en lockande kombination,” avslutar Håkan Jonsson. 

Kontakt

Andreas Blåeldh
andreas.blaeldh@dizparc.se

Håkan Jonsson
hakan.jonsson@dizparc.se

 

Entreprenörer dizparc webb

Dizparcs Entreprenörsplattform

Av drivna entreprenörer, för drivna entreprenörer

Sedan starten 2016 har Dizparc byggts av våra drivna entreprenörer. Med ett brinnande engagemang och ambitiösa målsättningar, i kombination med en vilja att skapa ett företag med de egna värderingarna som en tydlig kompass har de tillsammans lagt grunden för en imponerande tillväxtresa. Har du en entreprenörsdröm, eller är du och din verksamhet redo att bli en del av något större?