<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Webbplatser

På Dizparc utgår all webbutveckling från behov och användarnytta. Vi vet att en god förståelse för användarnas behov är avgörande och arbetar därför främst med helhetslösningar som möter dom högsta kraven på både funktion, användarvänlighet och affärsnytta. Vi arbetar plattformsoberoende för att alltid ligga i framkant och kunna erbjuda nya innovativa lösningar.

Upptäck mer inom Webbplatser

Dizparc Nowadays

Vårt systerbolag Nowadays erbjuder ett komplett erbjudande inom webbplatser.

Dizparc Esatto

Vårt systerbolag Esatto erbjuder ett komplett erbjudande inom webbplatser.

Med utgångspunkt i behov och nytta

På Dizparc utgår all webbutveckling från behov och användarnytta. Vi vet därför att helhetsbild och förståelse för användarnas behov är avgörande för varje lyckad webbsatsning. Vi kan ta avgränsade roller i webbprojekt men arbetar främst med helhetslösningar som möter dom högsta kraven på funktion, användarvänlighet och affärsnytta. Till vår hjälp har vi både väl beprövad teknik och nya innovativa lösningar i absolut framkant av utvecklingen.

En webbsida kan ha flera olika syften, från att vara en varumärkesbärare till att vara en plattform för e-handel. I många fall är målet att uppnå en hög konverteringsgrad, det vill säga få besökare att göra det du vill på din webbsida. Att driva trafik utan tanke på konvertering är sällan ett framgångsrecept.

Det kan förstås handla om att besökare ska bli kunder men också om att erbjuda service och en interaktivitet som främjar relationen med besökaren. Enkelt uttryckt handlar konvertering om att få dina egna och besökarens mål att mötas. Det är också här Dizparcs erfarenhet och kunskap inom både affärs- och användarnytta kommer till sin rätt. Vi vet vad som fungerar och vad som vinner på att undvikas.

I de flesta fall är våra uppdrag helhetsåtaganden men vi kan också ta en mer avgränsad roll som strategipartner, design/UX-leverantör, projektledare, stöd till produktägare eller innehållsleverantör. Vårt team har gedigen erfarenhet av en rad olika CMS, bl.a. Optimizely, Umbraco och WordPress.

När en webblösning är klar erbjuder Dizparc självklart också drift, förvaltning och vidareutveckling.

 

Med tillgänglighet i fokus

Idag använder en mycket stor andel av webbesökarna mobila enheter som främsta kanal. En modern webblösning behöver hantera alla typer av enheter, storlekar och inställningar. Hos oss på Dizparc ser vi till att möta den här utvecklingen med kunskap och erfarenhet, från arbetet med strategi och behovsanalys till tillgänglighetsanpassning, interaktionsdesign och användartestning.

brooke-cagle-WHWYBmtn3_0-unsplash

Vi är lite extra vassa på

checkbox

Digital strategi

checkbox

Design och UX

checkbox

Tillgänglighet

checkbox

Utveckling

Just nu erbjuder vi

laptop

Webfinity

En användarvänlig och prisvärd hemsida för olika typer av verksamheter, byggd på den populära plattformen Umbraco.

Från idé till verklighet

Kontakta våra experter

Filip Berglund

Dizparc Nowadays

Daniel Nilsson

Dizparc Esatto

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Martin Tiinus

Dizparc Växjö

Elin Petersson

Dizparc Halmstad

Händer inom Webbplatser

Webbutveckling

Moderna lösningar som matchar användarnas behov

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.