<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
WHITE PAPER

Så bygger ni en säkerhetskultur att lita på

Om vårt white paper

Rapporterna för cybersäkerhetsåret 2023 haglar in och även denna gång är phishing och social manipulation attackvektorer med höga rapporteringstal. Första fästet in i en miljö som sedan kan leda till flera olika attacker. Vid det här laget har många verksamheter anammat lösningar för nano-utbildningar inom cybersäkerhet. Ni vet, ett mejl i månaden med små korta kurser som påminner oss om vad som är skadligt och varför det inte är bra. Men räcker det?

Vi på Dizparc tror att det är mer än bara månadsvisa nano-utbildningar som krävs för att skapa den effekt vi vill ha. Säkerheten måste bli en kulturell del i verksamheten. Då blir det som mest naturligt och ger mest effekt. I vårt white paper kan du ta del av våra experters bästa tips på hur du bygger en säkerhetskultur att lita på.

Fyll i formuläret längre ner på sidan och få tillgång till det direkt!

White-Paper_Säkerhetskultur_SoMe_wall

Författare

christoffer_widjeback

Christoffer Widjeback

Dizparc Karlstad

Ladda ner din kopia!

Fyll i formuläret och få tillgång till vårt white paper som hjälper dig att börja bygga en säkerhetskultur att lita på redan idag.

Ja, tack! Jag vill lära mig mer