<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Affärssystemet för mindre och medelstora bolag med stora ambitioner

Microsoft Dynamics 365 Business Central är affärssystemet som hjälper din verksamhet att fullt ut ta till vara på sin digitala potential. 

Vare sig du väljer att implementera ditt affärssystem on prem eller i molnet får du en kapabel, flexibel lösning på plats med mångsidig funktionalitet för hantering av alla delar som rör din ekonomi, försäljning, kundservice och interna processer.

Stämningsbild_1

Med stöd av Microsoft Dynamics 365 Business Central får du snabbt och smidigt de insikter som krävs för att kunna effektivisera och vässa din verksamhet.  

Full koll på ekonomin

Fatta välgrundade beslut

Genom att sammankoppla data från redovisnings-, försäljnings-, inköps-, lager- och kundtransaktioner får du ett bättre beslutsunderlag.

Ekonomiska resultat i realtid

Med inbyggda Power BI-instrumentpaneler kan du enkelt identifiera mönster och trender och få nya insikter.

Snabba avslut och rapporter

Upprätthåll regelefterlevnaden med snabba, korrekta och effektiva kundreskontra och leverantörsreskontra.

Prognoser med precision

Med stöd av omfattande datamodellering och analys kan du anpassa och dela rapporter med smidig Excel-integration.

Optimerad försörjningskedja

Automatiserad återinskaffning

Använd försäljningsprognoser och förutse förväntade lagerbrister och föreslå, skapa eller uppdatera nya ordrar automatiskt.

Helhetsbild över lagret

Uppfylla ordrar i rätt tid genom spårade artikeltransaktioner och rörelser i lagret genom att konfigurera lagerplatser.

Bättre produktionsplaner

Beräkna och optimera tillverkningskapacitet och resurser för att skapa bättre produktionsplaner och kunna tillgodose behov mer effektivt.

Automatiska beräkningar

Säkerställ rätt lagermängd genom automatiska beräkningar och få förslag om påfyllnad i tid för optimerat nyttjande av lagerplatser och zoner.

Lönsamhet i dina projekt

Hantera och spåra kundprojekt

Utveckla, ändra och kontrollera budgetar för att uppnå lönsammare projekt baserat på tidrapporter, kostnadsredovisnings- och rapporteringsfunktioner.

Hantera resursnivåer

Planera kapacitet och försäljning för enkel fakturering och redovisning av utfall mot budget till dina kunder.

Fatta effektiva beslut

Få insikter i realtid om projektstatus, lönsamhet och resursanvändning för att kunna fatta bra beslut utifrån gedigen fakta.

Ökad försäljning och servicegrad

Full koll på dina kundkontakter

Prioritera försäljningsleads och skapa större merförsäljning, korsförsäljning och förnyade affärsmöjligheter under hela kundresan.

Snabb support i Outlook

Omvandla offerten till affär genom snabbare svar på försäljningsrelaterade frågor, serviceförfrågningar och hantering av betalningar.

Bättre resursöversikt

Få en bred översikt över dina serviceuppgifter, arbetsbelastningar och medarbetarnas kompetens för snabbare resursförstärkning och avslut.

Säg hej till

Våra kollegor i Indien

Bakom våra leveranser på Business Central finns inte bara våra svenska konsulter utan också ett gäng experter baserade i den indiska IT-metropolen Bengaluru (fd Bangalore). Teamet bidrar både med bredd och spets i våra leveranser och jobbar sömlöst med vårt team i Sverige för snabba leveranser med hög kvalitet och en attraktiv prislapp.

Läs mer
tre personer som ler framför blå himmel

Smarta, skräddarsydda funktioner som underlättar i vardagen

Business Central har ett stort utbud av funktioner som i kombination med ett öppet gränssnitt gör det enklare att skala upp systemet efter just din verksamhets behov.  Spana in de applikationer vi rekommenderar för att skapa ett mångsidigt Dynamics-system.

Redovisning

Master Data
Management

Vår Master Data Management är en add-on/extension som möjliggör en effektiv hantering och utbyte av masterdata mellan bolag inom samma koncern. Det säkerställer att samtlig data alltid är i synk vilket är en förutsättning för t ex jämförelser mellan bolag och rapportering.

Fakturering

Continia Document Capture

En helhetslösning för att automatisera fakturainläsning och ha full koll på din leverantörsreskontra med – dokumenthantering, fakturagodkännande och digitalt arkiv.

Leverantörskontra

Elektroniska Kundfakturor – Pagero

Skicka E-fakturor, PDF via epost och print – allt i ett flöde. Följ komplexa lokala momskrav i nya marknader med lätthet, globalt!

Projekt

Swebase

SweBase är framtaget för att anpassa Business Centrals affärssystem till den svenska marknaden. Om du har verksamhet i Sverige och ska använda Business Central effektivt är SweBase en förutsättning.

Order

Logtrade

TA-Sytem eller transportadministrationssystem. För företag som vill skicka eller ta emot paket och gods och därför behöver köpa, boka och hantera transporter från transportföretag.

Materialplanering

Continia Expense Management

Missa aldrig ett utlägg igen! Skapa reseräkningar direkt i telefonen. Med den här appen behöver man inte åka in till kontoret efter affärsresan bara för att lämna in sina fysiska kvitton.

Tilläggsmoduler

Continia Payment Management (Öppnas i ett nytt fönster)

Är dina betalningsprocesser för tidskrävande? Med Payment Management får du hög kvalitet och säkerhet under hela betalningsprocessen.

Entreprenad

Saknar du någon funktion?

Tveka inte att kontakta oss så diskuterar vi gärna hur vi kan hitta en bra lösning för just din verksamhet.

Smart BC Upgrade

Erbjudande

Dizparc Smart BC Upgrade

Ett krångelfritt sätt att snabbt och kostnadseffektivt uppgradera till Dynamics 365 Business Central - med all historik och efterfrågad funktionalitet.

Inspiration

Välkommen till vår inspirationsbank. Här samlar vi innehåll som vi hoppas ska väcka en tanke och inspirera på din väg mot nya digitala möjligheter.

Mer inspiration
två kvinnor samtalar framför dator

DCG

Nytt affärssystem med historiken i behåll

Insikter & Lösningar
Webinar

Webinar on demand

Resan mot ett nytt affärssystem

Våra affärssystemkonsulter bjuder på goda råd och tips kring hur du gör resan mot ett nytt affärssystem så enkel och rolig som möjligt.

White paper

White paper

Resan mot ett nytt affärssystem - en komplett guide

Står du inför att byta affärssystem eller kanske uppgradera det du har? Vår erfarenhet är att frågorna och utmaningarna i samband med det kan vara många, men det är samtidigt möjligheterna. Börja gärna med att ta del av våra erfarna konsulters bästa tips och råd genom att ladda ner vårt inspirerande white paper.

patrick-perkins-ETRPjvb0KM0-unsplash

HT STÄLLVERK AB OCH HT CENTRALER AB

Från inget affärssystem till en toppmodern molnlösning

Modernare och effektivare administrativa processer genom implementation den molnbaserade versionen av Microsoft Dynamics 365 Business Central (SaaS).

Jonas_Entreprenören_Puff

Artikel

"Det sa klick direkt!"

Dizparc Everests grundare Jonas Carlberg berättar mer om hur det är att vara en del av Dizparc-familjen.

howling-red-zATDM3xbOBI-unsplash

Pressmeddelande (2021)

Dizparc förvärvar Everest Business Solutions och etablerar sig i Göteborg

Vi hjälper gärna till

Kanske saknar du ett affärssystem och vill veta mer om Business Central? Kanske är du väl bekant med systemet redan, men är i behov av bättre support eller kanske sugen på att ta klivet till molnet? Oavsett situation står vi redo att hjälpa dig. Vi är kända för att jobba enkelt, effektivt, proaktivt och nära våra kunder. Kontakta oss för ett förutsättningslöst snack om nästa steg på din resa mot ett riktigt vasst affärssystem!

Kontaktpersoner

Jonas Carlberg

Dizparc Göteborg

Stefan Rydholm

Dizparc Värnamo

Anton Lagercrantz

Dizparc Göteborg/Malmö

Thomas Johansson

Dizparc Umeå

Kasper Jareblad

Dizparc Linköping

Välkommen att kontakta oss