<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Dynamics 365 Business Central

Effektivisera och utveckla din verksamhet med Dynamics 365 Business Central - en omfattande lösning för verksamhetsstyrning för små och medelstora företag.

En långsiktig partner med mångårig erfarenhet

Hos Dizparc hittar du ett stort gäng experter med specialistkunskap och både lång och bred erfarenhet av att arbeta med Microsoft Business Central. Oavsett om du står i startgroparna att implementera ett helt nytt affärssystem eller utveckla det du redan har kan vi med vår goda verksamhetskunskap inom områden som ekonomi, försäljning, produktion, lager/logistik och inköp hjälpa dig att ro just ditt projekt i land med hög kvalitet och leveranssäkerhet.

Vår breda erfarenhet av närliggande och integrerade applikationer kommer väl till pass på resan mot en skräddarsydd lösning som matchar just din verksamhets behov - både på kort och lång sikt. Vi tror på långsiktiga relationer och många av våra kunder har vi arbetat med och följt på deras digitaliseringsresor under lång tid.
VARFÖR DIZPARC

Solutions Partner Business Applications

Med Dizparc som partner för ditt affärssystem får du tillgång till gedigen kunskap och erfarenhet som sträcker sig över en rad olika områden och branscher. Vi stolta över att vara en av Microsofts utvalda Solutions Partners för affärssystem. Ett fint bevis på vår förmåga att leverera vassa lösningar som skapar värde och nytta för våra kunder. 
microsoft solutions partner logo

Kontakta våra experter

Anton Lagercrantz

Dizparc Göteborg/Malmö

Thomas Johansson

Dizparc Umeå

Kristin Kärrå

Dizparc Värnamo

Från idé till verklighet 

Om Dynamics 365 Business Central

Effektivisera dina processer, fatta smartare beslut och öka tillväxten genom att koppla samman ekonomi, försäljning, inköp, lager/logistik, service och drift i en och samma lösning som används av över 30 000 små och medelstora företag.

Med Dynamics 365 Business Central, som utsetts till det bästa ERP-systemet 2024 av Forbes Advisor, kan din verksamhet prestera bättre, arbeta smartare och anpassa er snabbare till marknadens krav.

 

Med ytterligare kraft i form av nästa generations AI och automatiserade arbetsflöden kan du ytterligare effektivisera processer, utföra uppgifter snabbare och fatta bättre beslut.

Utöver den inbyggda standardfunktionaliteten i systemet kan vi erbjuda en rad tilläggslösningar och funktioner inom olika verksamhetskritiska delar:

Ekonomi

 • Beslutsstöd med Microsoft Power-BI: Fatta snabba, korrekta och datadrivna beslut med Microsoft Business Intelligence-plattform
 • Exflow, Continia, Rillion m.fl.: Effektivisera och automatisera arbetsflödet för leverantörsfakturor
 • InExchange, Crediflow m.fl.: Skicka alla e-fakturor i ett flöde och med det leveranssätt er kund önskar
 • EDI: Skicka order, ordersvar, leveransbesked och faktura i en standardiserad plattform som exempelvis Peppol
 • Avancerad momsrapportering: Effektiv hantering av moms för företag som säljer produkter och tjänster till privatpersoner inom EU eller är momsregistrerade i andra EU-länder

Lager

 • Avancerad funktionalitet för lagerstyrning och optimering
 • Integration till lagerautomater: Som exempelvis Autostore och Kardex
 • Integration till TA-system: Logtrade, nShift
 • Integration till 3PL: Som exempelvis Ongoing

Försäljning

 • Intercompany funktionalitet: Hantera internhandel mellan flera bolag automatiskt i både samma och olika databaser

Inköp

 • Funktionalitet för optimering av inköp: Baserad på b.la. säsong, efterfrågan och lagerkostnad

Produktion

 • Avancerad produktion: Med bl.a. stöd för produktionsrapportering
 • Pakethantering

Generellt

 • Data Analytics Package (DAP): Vår beslutsstödspaketering som kortar startsträckan att komma igång och jobba datadrivet. Den innehåller ett par färdiga analysområden och rapporter för Ekonomi, Försäljning, Inköp och Lager
 • Tidrapporterings-app: För medarbetare ute i fält för att förenkla rapportering av underlag till fakturering och lön
 • Projekthantering: Avancerad projekt- och resurshantering och komplett projektredovisning som ger dig full kontroll över dina projekt, resurser och övergripande verksamhe
 • Masterdata: Ligger till grund för koncerninterna projekt och avser kunder, resurser och projekt. Överför data mellan olika bolag oavsett var de geografiskt befinner sig.

Just nu erbjuder vi

skrattande kvinnor

erbjudande

Smart BC Upgrade

Ett krångelfritt sätt att snabbt och kostnadseffektivt uppgradera från Navision/NAV till Dynamics 365 Business Central - med all historik och efterfrågad funktionalitet.

 

Passar dig som:
 Idag har Microsoft Dynamics NAV som affärssystem, men är sugen på att ta steget till Dynamics 365 Business Central
 Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt vill genomföra en uppgradering utan att förlora de delar som är viktiga för din verksamhet

Boka demo

Ta kontakt via formuläret så berättar vi gärna mer om Dynamics 365 Business Central och visar en kostnadsfri demo.

Jag vill bli kontaktad