<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pressrelease

Dizparc blir en av fyra Jeeves partners

Två personer tar i hand

Jeeves fortsätter välkomna partners i sitt partnernätverk och är nu glada att kunna meddela att även Dizparc blir Jeevespartner. Det här är en del i Jeeves strategiska satsning på att utöka sitt partnernätverk och på så sätt kunna möta den ökade efterfrågan från befintliga och nya kunder.

- Det känns roligt att kunna välkomna Dizparc in i vårt partnernätverk. Dizparc har en bredare profil än våra andra Partners med erbjudande både till och runt ERP. Det ger sannolikt intressant samarbeten när vi fortsätter framåt tillsammans, säger Mikael Brodin, partneransvarig hos Jeeves.

- Partnerskapet med Jeeves är en viktig del i vår satsning på att bli en ledande implementatör av affärssystem i Sverige. Med partnerskapet i ryggen kan vi nu göra en långsiktig satsning på plattformen genom exempelvis tillgång till mer utbildningsmaterial vilket underlättar vår onboarding av nya Jeeves-konsulter, säger Andreas Blåeldh, Dizparcs vd.

Stor tillgång i resan mot molnet

- Dizparc är duktiga på att hjälpa sina kunder till digital framgång, dessutom är de duktiga på att göra förflyttningen från traditionell drift till molnet, och här ser vi att de kan vara en stor tillgång för oss i vår resa mot molnet, berättar Mikael Brodin, Jeeves.

- Vi ser mycket fram emot partnerskapet som vi är övertygade kommer stärka våra leveranser till våra kunder ännu mer. Vi tror att partnerskapet framför allt kommer underlätta kompetensutveckling och rekrytering av yngre medarbetare. Vi hoppas också att få bidra i produktutvecklingen av Jeeves ERP med vår långa erfarenhet och kundnära konsulting som bas, berättar Stefan Rydholm, Dizparc Värnamo.

Onboarding och certifiering

- Vi har i dagsläget 17 konsulter, med placeringsorter i Jönköping och Värnamo, som helt eller till delar jobbar med Jeeves ERP. Några av våra medarbetare har så lång erfarenhet av produkten som 20-30 år. Vi ser framför allt fram emot att skapa ytterligare trygghet och ännu bättre leveranser till våra kära kunder, berättar Håkan Jonsson, Dizparc Jönköping.


- Det som händer härnäst är en onboardingfas där vi dels ska lära känna varandra bättre, dels säkerställa relevant kunskap runt vår produkt och certifieringar för de relevanta konsulter Dizparc har, för att än bättre kunna utveckla våra gemensamma kunder, avslutar Mikael Brodin.

Om Jeeves och Forterro

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemlösningar (ERP) för medelstora företag. Sedan starten 1992 har företaget haft en stabil tillväxt och kunderna finns främst inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Vi hjälper våra kunder bli unika på sin marknad genom ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Jeeves är en del av Forterro, en global ERP leverantör som äger och förvaltar flera ERP-bolag runt om i Europa.