<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

On demand webinar

Så gör du en säker, skalbar och smidig resa till molnet

Webinar-Emblem

Om webinariet

Har din nuvarande serverlösning nått sitt bäst-före-datum och hankar sig fram på bekostnad av viktiga områden som driftsäkerhet, effektivisering, säkerhet och compliance? Börjar det att bli dags att utvärdera ett kliv upp i molnet, men du känner dig osäker på hur du tar första steget och när tajmingen är rätt?

I vårt inspelade webinar får du under guidning av vår expert Viktor Sjögren och vår gästföreläsare Karl Young från Microsoft ta del av våra användbara tips på hur du kan genomföra en molnresa - säkert, skalbart och smidigt!

Du kommer bland annat att få veta mer om:

  • Varför resan till molnet är avgörande för din verksamhet
  • Molntjänsten Microsoft Azure och dess fördelar
  • Vad du behöver tänka på när du förbereder en flytt till molnet
  • Tid och budget för en molnflytt
  • Vårt erbjudande Dizparc Cloud Course som snabbt levererar en skräddarsydd roadmap och prisindikation för just din verksamhets flytt till molnet

Talare

Talare

Viktor Sjögren, Innovationsansvarig och molnexpert, Dizparc

På Dizparcs kontor i Jönköping jobbar Viktor och hans kollegor dagligen med att hjälpa olika typer av verksamheter att modernisera sin IT-infrastruktur och underlätta en flytt från on prem till en molnbaserad lösning. Viktor delar med sig av sina bästa tips från många års erfarenhet av att hjälpa verksamheter att spara tid och pengar på att effektivisera sin verksamhet genom att få en modern molnbaserad IT-infrastruktur på plats.

Talare

Karl Young, Channel Sales Manager for Azure, Microsoft

Kontaktpersoner

Viktor Sjögren

Dizparc Jönköping

Ladda ner inspelningen

Fyll i dina uppgifter och få tillgång till en inspelning av vårt webinar.