<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi är Dizparc

Våra tjänster

Inom Dizparc har vi en stor och bred tjänsteportfölj. Oavsett vilken digital utmaning du står inför är våra erfarna konsulter redo att hjälpa dig på din digitaliseringsresa.

Det här kan vi hjälpa dig med

Affärssystem

Bred och djup kompetens kring olika system, integrationer och lösningar oavsett om du ska uppgradera ditt affärssystem eller implementera ett nytt.

Apputveckling

Vi har erfarenhet av att ta fram appar både för iOS (Apple) och Android (Microsoft) och kan ta fram en skräddarsydd app eller en enklare webbapp beroende kravbild.

Business Intelligence

Med utgångspunkt i din verksamhets behov kan vi erbjuda allt från enklare paket till större Business Intelligence projekt och implementationer.

Cybersäkerhet

Vi tror på att göra digital säkerhet enkel och tillgänglig för alla verksamheter, oavsett storlek, mognadsgrad eller plånbok.

Digital Analys

Vi utvecklingar dina digitala kanaler genom värdefulla insikter och pålitliga beslutsunderlag för ökad optimering och bättre resultat.

Digital arbetsplats med Microsoft Office 365

Genom att kombinera Microsoft 365 digitala verktygslåda med smarta processer skapar vi en mer stimulerande arbetsplats med bättre kommunikation, ökad produktivitet och samarbete.

Digital Marknadsföring

Vi hjälper dig att dra nytta av möjligheterna i digital marknadsföring genom att skapa träffsäker och kostnadseffektiv kommunikation som förtjänar att uppmärksammas.

E-handel

Vi bygger värdeskapande, datadrivna e-handelslösningar med fokus på en oförglömlig användarupplevelse.

Generativ AI

Vi hjälper din verksamhet att hitta nya innovativa sätt att använda AI som säkerställer konkurrenskraft över tid.

Hållbar digitalisering

Vi hjälper dig att hitta en hållbar digital väg som skapar värde, driver innovation och framtidssäkrar din verksamhet i en snabbt föränderlig värld.

Integration

Med moderna integrationslösningar hjälper vi våra kunder se till att aktuell och väl sammanhållen information blir en konkurrensfördel.

Intranät

Vi skapar intranät som möjliggör ett smartare, effektivare och bättre samarbete i en central plattform där alla medarbetare får tillgång till aktuell information, kan dela resurser och samarbeta kring olika projekt.

Klienthantering

Vi hjälper din organisation att få koll på era enheter och säkerheten kring dem samt ser till att alla medarbetare har tillgång till rätt applikationer, oavsett enhet eller var de befinner sig.

Ledningssystem

Vi erbjuder enkel administration med hjälp av SharePoints inbyggda stöd för dokumenthantering där ledningssystemet blir en integrerad del i SharePoint.

Molnbaserad IT-infrastruktur

Vi bygger eller sammanflätar flexibel infrastruktur som kan vara både ”on premise” och molnbaserad. Med stabila, skalbara lösningar ger vi våra kunder förutsättningar att snabbt anpassa sin IT-infrastruktur.

Outsourcing

Vi hjälper dig att skapa en lösning helt utifrån era behov och resurser. Oavsett om du väljer att använda en egen datahall, co-location, en hybridlösning eller renodlad molntjänst kan vi ta ett helhetsansvar för er IT-miljö.

Projektledning

Hos Dizparc hittar du projektledare som har både bredd och djup med många års erfarenhet av att driva framgångsrika digitala projekt.

Robotic Process Automation (RPA)

Vi stöttar din verksamhet genom hela RPA-processen; från analys – kartläggning och design till utveckling, test och stabilisering.

Strategi - och Affärsutveckling

Vi utvecklar din verksamhet med avstamp i både strategiska vägval, affärs- och erbjudandeutveckling, processer, ledarskap och organisationsutveckling. 

Systemutveckling

Våra erfarna medarbetare har kompetens att ta sig an utvecklingsjobb utan tekniska gränser.

Tjänstedesign

Vi skräddarsyr varje touchpoint i användarresan på ett sätt som överträffar förväntningar och konverterar.

UX och UI design

Vi skapar är användarvänliga, tillgängliga lösningar som presenterar ditt varumärke på ett tydligt och konsekvent sätt.

Webbplatser

Vi levererar helhetslösningar med fokus både på funktion, användarvänlighet och affärsnytta.

Kontakta oss

Ta en kontakt med oss via formuläret så hör vi av oss inom kort.