<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

System-utveckling

Vi flyttar gärna fram gränserna för vad som är möjligt.

manlig systemutvecklare sitter framför dator

Idag ger tekniken nära på obegränsade möjligheter att digitalisera verksamheter och skapa nya upplevelser på ett sätt som kan ge konkurrensfördelar. Samtidigt räcker det inte alltid med standardlösningar och befintliga produkter för att hantera komplexa processer och nya behov. För att lyckas krävs det ofta ett utvecklingsarbete som är skräddarsytt för den egna verksamhetens förutsättningar och krav.

På Dizparc är vi experter på att skapa digitala lösningar som är anpassade till våra kunders behov.

Från väl beprövat till absolut framkant

Vi har kompetensen att anta utvecklingsjobb utan tekniska gränser. Våra medarbetare har stor erfarenhet och kunskap inom teknik och programspråk som C/C++, .NET, Java, Python och JavaScript. Vi har erfarenhet av att använda öppen källkod och kan navigera i den absoluta framkanten och gränslandet mellan experimentella och produktionsbeprövade utvecklingsplattformar. Våra frontend-utvecklare jobbar med alla stora områden, från webbutveckling till lösningar byggda på den moderna mikrotjänstarkitekturen. Om lösningen kräver informationslagringsmodeller kan vi exempelvis använda NoSQL, Spark, Hadoop eller RedShift i molnet, eller vanliga SQL-baserade modeller.

Systemutveckling som tjänst

För uppdragsgivare som ”bara vill få jobbet gjort” och inte vill eller kan bry sig om förkortningar, programspråk och teknikfrågor kan vi erbjuda systemutveckling som tjänst. Med det tar vi oss an utvecklingsarbetet som ett helhetsåtagande. Systemutveckling som tjänst är ofta ett intressant alternativ när man själv har begränsade utvecklingsresurser och vill ha en färdig lösning levererad.

Oavsett om uppdraget bygger på systemutveckling som tjänst eller är ett avgränsat utvecklingsprojekt inom ett område som exempelvis integration kan du räkna med att våra experter alltid har ett engagerat arbetssätt som bygger på stor erfarenhet och hög kompetens.

Våra expertområden

Vi kan leverera systemutvecklingskompetens på alla stora utvecklingsplattformar men vanligast är lösningar som antingen bygger på Microsoft.NET eller Java. Oavsett om lösningen är en mobil applikation eller ett avancerat verksamhetssystem kan våra erfarna systemutvecklare och arkitekter leverera expertis som är anpassade till er verksamhets systemutvecklingsbehov.

I molnet eller inte

Många system och lösningar kan antingen köras i molnet, mobilt eller lokalt. Vi kan med vår erfarenhet ge rekommendationer och hjälpa er verksamhet att välja en miljö som är väl anpassad för era specifika behov.

Vägen till rätt systemlösning

Att välja rätt systemlösning kan vara en relativt komplex utmaning. Med Dizparcs tjänster inom arkitektur får ni samtidigt hjälp att navigera rätt i en komplicerad miljö. Oavsett om det handlar om verksamhetsarkitektur till systemarkitektur kan våra arkitekter guida er på vägen mot en modern målarkitektur.

Exempel på områden där vi erbjuder systemutveckling:

 • Integration
 • Transformeringsarbete
 • Applikationsutveckling
 • AR/VR
 • Kognitiva tjänster
 • IoT
 • Maskininlärning
 • Artificiell intelligens
 • RPA
 • API-Management
 • Utveckling för mobila enheter (appar och webbappar)

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta en kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Kontaktpersoner

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Emma Andersson

Dizparc Halmstad

Fredrik Alserin

Dizparc Växjö

Mats Pihl

Dizparc Jönköping

Peter Bergström

Dizparc Skellefteå

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.