<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Affärsutveckling

Vi hjälper dig att utveckla nya affärsmodeller, kanaler, tjänster och produkter.

färgglada post its klistrade på vägg

En ständigt accelererande digitalisering, förändrade kundbeteenden och nya vanor som i grunden påverkar vad och hur företag säljer, producerar och levererar ställer ökade krav på affärsutveckling. Med kunskap, erfarenhet och ett väl strukturerat arbetssätt hjälper vi på Dizparc våra uppdragsgivare att skapa nya affärsmodeller, tjänster och produkter för att bättre möta marknadens nya krav och förväntningar. Vi hjälper företag att identifiera nya målgrupper och använda digitala säljkanaler som möjliggörare för att förbättra lönsamheten och göra det möjligt att erbjuda kundupplevelser som helt enkelt är bättre än branschkollegornas.

Dizparcs modell - börja smått, skala snabbt

När vi på Dizparc affärsutvecklar kombinerar vi alltid våra erfarenheter och kompetenser från en rad olika områden - från digitalisering och kommunikation till strategi och verksamhetskompetens. Oavsett inriktning arbetar vi utifrån vedertagna metoder och modeller där vi tar fram en strategi som syftar till att utveckla verksamheten och en handlingsplan som säkerställer att ni kommer i mål med projektet. För oss är det viktigt att tröskeln för att driva digitalisering och affärsutveckling är låg och vi skalar uppdragens omfattning utifrån ditt företags behov och förutsättningar. Vi råder våra kunder att börja smått och skala snabbt och börjar vanligen med ett första avgränsat uppdrag där vi sedan kopplar på fler resurser under resans gång i samråd med våra uppdragsgivare. 

Exempel på Dizparcs tjänster inom affärsutveckling:

Digital Coachning

Känner du att du fastnat och att din verksamhets digitaliseringsnivå inte är i takt med omvärldens? Har du insett att du behöver utveckla digitala produkter och tjänster för att möta kundernas efterfrågan och inte halka efter branschkollegorna? Vi coachar dig på resan och ser till att du får fart på digitaliseringen en gång för alla med aktiviteter som bygger värde över tid, ökar kundnöjdheten, effektiviserar för både dina kunder och medarbetare och står sig i konkurrensen.  

Strategi- och innovationsledning

Genom ett ständigt utforskande sätt att se på saker kombinerar våra konsulter strategisk design och hållbara vägval och identifierar innovativa nya vägar för ditt företag att börja utforska. Oavsett om det handlar om att väcka en gammal produkt eller tjänst till liv eller kanske bygga vidare på en helt ny idé som ni är sugna på att realisera jobbar vi nära verksamheten och hjälper er att strukturera tankarna, prioritera och hitta rätt väg framåt. 

Tjänstedesign och kundupplevelser

För att kunna erbjuda marknaden tjänster och lösningar som är efterfrågade behöver du förstå dina målgrupper. Vad drivs de av? Vilka utmaningar står de inför? Vilka problem vill de lösa? Vilka behov har de? Just den här typen av frågor besvarar våra tjänstedesigners. Efter att ha skaffat sig de insikter som krävs genom exempelvis kartläggning, studier och intervjuer visualiserar de användarresor som blir vägledande i ditt beslutsfattande och utformning av just din digitala kundupplevelse.

UX/Design lead

Användarnas upplevelse är en framgångsfaktor för all affärsutveckling. Med anledning av det har vi alltid ett stort fokus på våra kunders kunder då vi vet att deras upplevelse av en ny tjänst, produkt eller sälj-/köpkanal är helt avgörande. På Dizparc har vi stor erfarenhet av att arbeta med användarupplevelser/UX (User Experience). Genom att på djupet förstå förstå användarna och arbeta med prototyper för att testa målgruppernas reaktioner skapar vi effektiva, inspirerande och tekniskt möjliga gränssnitt och designssystem som skapar värde för såväl dina användare som ditt företag. 

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta en kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Kontaktpersoner

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Stefan Rydholm

Dizparc Värnamo

Olof Lönnroth

Nowadays

Magnus Melén

Dizparc Business & Strategy

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.