<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Integration

I arbetet med att digitalisera verksamheter behöver data ofta flyttas och hållas samman i olika delsystem. På Dizparc kan vi hjälpa er verksamhet att integrera data och tjänster inom det digitala ekosystemet.

Upptäck mer inom Integration

Webbplatser

Moderna, plattformsoberoende lösningar som matchar användarnas behov och förväntningar.

Affärssystem

Systemoberoende leverantör på Business Central, Jeeves, Pyramid och Navet.

IT-kompetens kombineras med branschkunskap

Med moderna integrationslösningar hjälper vi våra kunder se till att aktuell och väl sammanhållen information blir en konkurrensfördel.

Vi har stor erfarenhet av och kunskap inom att analysera och förstå verksamheters olika behov. Det gör att vi kan omsätta dem i effektiva processer som bygger på en hög grad av automatisering och kan implementeras eller integreras med nya och befintliga system. Vi har lång erfarenhet av ett flertal olika affärssystem, till exempel Jeeves, Pyramid, Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC) och vet hur dessa kan integreras med exempelvis webb eller e-handelslösningar samt WMS. Bland våra kunder återfinns små, medelstora och småföretag inom en mängd olika branscher.

Inom Dizparc-koncernen finns flera team med erfarna system- och verksamhetsutvecklare, IT-arkitekter och konsulter med gediget branschkunnande från exempelvis tillverkande industri, handel, e-handel, skogsindustri, rederi, logistik, och tjänstesektorn.

Vi vet hur man skapar användarvänliga API:er och har stor erfarenhet av projekt som bygger på Microsoft Azure och .Net.

 

 

Effektiva helhetslösningar

Hos oss hittar du experter på exempelvis beslutsstöd (t.ex. inom Power BI), men vi kan också erbjuda app- och webbutveckling, IT-infrastruktur, affärsutveckling och hjälpa dig nyttja Office 365 till max. Det gör att vi kan erbjuda effektiva helhetslösningar som gör stor skillnad, både på kort och på lång sikt för din verksamhet.

Hero

Vi är lite extra vassa på

checkbox

Användarvänliga API:er

checkbox

Affärsysstem

checkbox

Beslutsstöd

checkbox

Affärsutveckling

Kontakta våra experter

Stefan Nohammar

Dizparc Jönköping

Daniel Nilsson

Dizparc Esatto

Elin Petersson

Dizparc Halmstad

Filip Berglund

Dizparc Nowadays

Martin Tiinus

Dizparc Växjö

Stefan Rydholm

Dizparc Värnamo

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.