<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Integration

Vi ser till att dina system blir en samlad och säker tillgång.

två manliga kollegor skissar på en whiteboard

I arbetet med att digitalisera verksamheter behöver data ofta flyttas och hållas samman i olika delsystem. Användarnas krav på tillgänglig och aktuell information är samtidigt stora och i många fall en avgörande framgångsfaktor. På Dizparc kan vi hjälpa er verksamhet att integrera data och tjänster i det digitala ekosystemet.

Vi har stor erfarenhet av att analysera och förstå verksamheters olika behov. Det gör att vi kan omsätta dem i effektiva processer som bygger på en hög grad av automatisering och kan implementeras eller integreras med nya och befintliga system. Vi har lång erfarenhet av ett flertal olika affärssystem och vet hur dessa kan integreras med exempelvis webb-/e-handelslösningar och WMS.

IT-kompetens kombineras med branschkunskap

I vårt team finns erfarna system- och verksamhetsutvecklare, IT-arkitekter och konsulter med gediget branschkunnande från exempelvis tillverkande industri, handel/e-handel, skogsindustri, logistik och tjänstesektorn.

Vi vet hur man skapar användarvänliga API:er och har stor erfarenhet av projekt som bygger på Microsoft Azure och .Net. På Dizparc finns också experter på exempelvis beslutsstöd, app- och webbutveckling, infrastruktur, affärsutveckling och Office 365. Det gör att vi kan erbjuda effektiva helhetslösningar som gör stor skillnad, både på kort och på lång sikt. 

Med moderna integrationslösningar hjälper vi våra kunder se till att aktuell och väl sammanhållen information blir en konkurrensfördel.

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta en kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Kontaktpersoner

Emma Andersson

Dizparc Halmstad

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Fredrik Alserin

Dizparc Växjö

Mats Pihl

Dizparc Jönköping

Nicklas Svensson

Dizparc Skellefteå

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.