<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Business Intelligence

Var säker på att företagets beslut bygger på aktuell och relevant information.

kvinna som sitter framför dator

De flesta beslutsfattare tar idag beslut utifrån den information som kommer till dem via statiska rapporter. I bästa fall bygger informationen i rapporterna på adekvat och relevant data.

Samtidigt producerar flertalet verksamheter idag stora mängder data i en rasande takt. Det betyder att data mer än någonsin är en färskvara. Trots det fastnar många företag i ett tidsödande arbete med att ta fram statiska rapporter som är inaktuella innan de ens är klara.

Realtidsdata ger rätt beslutsstöd

Oavsett verksamhet förväntar sig ditt företags kunder, medarbetare och partner snabba och säkra beslut baserade på relevanta fakta. Det innebär i de flesta fall att stora, komplexa informationsflöden behöver hanteras och användas effektivt här och nu. Lösningen är BI och BA med beslutsstöd, visualisering och analyser som bygger på realtidsdata. På så vis skapas rätt förutsättningar att ta datadrivna och evidensbaserade beslut som bygger på ett aktuellt underlag.

Rätt BI-lösning omvandlar realtidsdata till affärsinsikter

På Dizparc har vi stor erfarenhet av att hjälpa företag med lösningar inom beslutsstöd. Vi kan ta ditt företag hela vägen – från analys och val av lösning till en väl fungerande tillämpning.

Med moderna verktyg hjälper vi dig att ta och behålla initiativet. Genom att förstå behov, utmaningar, framtidsplaner och möjligheter kan vi se till att det digitala informationsflödet blir hanterbart och en konkurrensfördel som gör tydlig nytta för din verksamhet. Vi skräddarsydd helt efter din verksamhet eller kommer igång snabbt med vår färdigutvecklade beslutsstödslösning.

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta en kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Kontaktpersoner

Thomas Johansson

Dizparc Umeå

Stefan Rydholm

Dizparc Värnamo

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.