<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Erbjudande

Generativ AI

Möjligheterna med Generativ AI är oändliga. Kanske känns det stundtals svårt att förstå hur du kan använda ny teknik smart inom ramen för just din organisation? Hos oss på Dizparc hittar du experter som står redo att hjälpa dig att ta nästa utforskande steg. 

Hur kan din verksamhet dra nytta av AI? På Dizparc är vi övertygade om att många av dagens manuella uppgifter inom kort kommer att automatiseras av AI, vilket resulterar i förbättrad effektivitet och minskade kostnader. Genom att hitta nya innovativa sätt att använda AI i er verksamhet säkerställer ni konkurrenskraft över tid.

En femstegsraket!

Generativ AI är fortfarande förhållandevis nytt och outnyttjat. Ju snabbare du kommer igång och utforskar olika spännande sätt att dra nytta av tekniken, desto mer försprång får du. 

För att sätta fart på utforskandet har vi tagit fram en paketering i 5 steg som är enkla att följa och tar avstamp på den nivå din organisation befinner sig idag.

Läs mer om paketeringen hos våra vänner på Dizparc Esatto

 

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta en kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Inspiration

Ta del av kloka insikter från våra experter på temat AI.

Mer inspiration
Utvecklare_AI

Artikel

AI ur en utvecklares perspektiv

(artikel på engelska)

RAG_AI

Artikel

RAG: en lovande nyhet, men inget botemedel

(artikel på engelska)

Kontaktpersoner

Björn Sundqvist

Digitala Upplevelser

Stefan Nohammar

Insikter & Lösningar

Fredrik Alserin

Digitala Upplevelser

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.