<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Digital Marknadsföring

På Dizparc hjälper vi små och medelstora företag se möjligheterna att använda digitala verktyg i sin marknadsföring. Istället för att, på traditionellt vis, tränga sig på för att få mottagarnas uppmärksamhet skapar vi träffsäker och kostnadseffektiv kommunikation som förtjänar att uppmärksammas.

Digital marknadsföring formad efter köpresan

Med utgångspunkt i vår kunds målgrupper paketerar och formulerar vi budskap och innehåll för relevanta kanaler. Genom att tydligt definiera och förstå målgruppens behov skapas de bästa förutsättningarna pricksäker kommunikation som bottnar i kundens faktiska behov och intressen. Vi siktar alltid på att intressera och beröra på ett relevant sätt som gör att mottagarna i förlängningen både konverterar och bygger en stark relation till ditt varumärke över tid.

Metodiken vi oftast arbetar med som grund kallas "inbound marketing" och fokuserar till stor del på att undvika stora svulstiga budskap som endast fokuserar på att sälja till förmån för mer relevanta budskap som faktiskt stöttar och guidar kunden i alla touchpoints av en köpresa. Genom att utbilda och hjälpa kunden att fatta sitt köpbeslut genom att bidra med relevant information under resans gång bygger vi förtroende och visar på thought leadership och tydligt värdeskapande som din produkt eller tjänst bidrar med. På så sätt skapar vi en långsiktigt lönsam marknadsföring som resulterar i både bättre kundrelationer och mer försäljning.

Genom att använda digitala marknadsföringsverktyg i form av marketing automation-system skapar vi helt nya möjligheter att koppla samman sälj, marknad och kundservice. Resultat och kundupplevelsen blir synliga på ett tydligt sätt, och du kan enkelt både arbeta löpande med tajmade marknadsaktiviteter i alla touchpoints av köpresan baserat på kundens mognadsnivå samtidigt som du kan följa statistik via dashboards i realtid.

Den här typen av lösningar har tidigare ofta varit förbehållet stora företag med stora budgetar. Idag behöver det inte vara så. På Dizparc vet vi hur man skapar smarta och effektiva lösningar utan att du kanske har en egen resursstark marknadsavdelning med stor plånbok.

 

Marketing as a Service

Hos oss hittar du erfarna konsulter inom digital marknadsföring som både kan hjälpa dig med specifikt avgränsade projekt alternativt kan kliva in som extra marknadsföringsresurs on demand alternativt i olika typer av interimsroller. Vi skräddarsyr gärna ett flexibelt upplägg som passar dina behov och utmaningar idag och över tid. 

IMG_0148 (1)

Vi är lite extra vassa på

checkbox

Contentstrategi

checkbox

Sociala medier

checkbox

Design och produktion

checkbox

Digital strategi

Kontakta våra experter

Albin Wärnelöv

Dizparc Jönköping

Emma Anderberg

Dizparc Nowadays

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.