<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cybersäkerhet

Vi tror på att göra digital säkerhet enkel och tillgänglig för alla verksamheter, oavsett storlek, mognadsgrad eller plånbok. Våra erfarna konsulter sätter sig snabbt in i dina vanligaste vardagsutmaningar, identifierar nödvändiga åtgärder och ser till att säkerhet blir ett naturligt inslag i såväl din verksamhets digitala processer som tjänster.

Dizparc Secured Logo

Vi börjar där du står

Ikon-förstå

Förstå

Vi identifierar svagheter i din IT miljö eller en tjänst du erbjuder marknaden genom sårbarhetsanalyser och penetrationstester.

ikon-skydda

Skydda

Vi skyddar din verksamhet från olika typer av hotaktörer med hjälp av prisvärda, skräddarsydda tjänster.

ikon-utveckla

Utveckla

Vi stöttar dig i ditt strategiska cybersäkerhetsarbete och sätter en plan med åtgärder som gör skillnad på både kort och lång sikt.

“ — Vi har ett holistiskt synsätt på säkerhetsarbete där både cyberstrategi och teknik är viktiga ingredienser. Kombinerar du smarta verktyg som hjälper dig att övervaka och reagera på olika typer av hot med en gedigen cyberstrategi, kontinuerliga tester och utbildning av din användare har du goda förutsättningar att möta den ökade hotbilden på ett bra sätt.”

Christoffer Widjeback, Dizparc Secured

Vi är säkra på vår sak

Genom att skapa en robust grund för ditt säkerhetsarbete som svarar upp mot identifierade risker kan du undvika säkerhetsintrång, reducera din digitala affärsrisk och frigöra värdefull tid att investera i din fortsatta digitaliseringsresa. Vi ser säkerhetsarbete som ett kretslopp där fokus är att hela tiden ligga steget före genom att analysera och förutse eventuella risker och vara redo att vidta åtgärder snabbt när ovälkomna besökare knackar på dörren.

Illustration
Vertikal illustration
mobil säkerhet

Mobil säkerhet

Vi på Dizparc är experter på cybersäkerhet. Det gäller även för det mobila plattformarna. Läs mer hur vi kan hjälpa er med iOS och Android.

“ —  Att arbeta med cybersäkerhet är lite som att springa ett maraton. Det handlar om att lägga upp arbetet så att du får rätt effekt för en rimlig investering och kan vara uthållig över tid. Genom att ta hjälp med rådgivning hela vägen, från en cyberstrategi, till vilka tekniska hjälpmedel du kan använda i vardagen skapar du den grund som krävs för att säkra upp din digitala närvaro.”

Peter Löf, Dizparc Jönköping

Inspiration

Två personer sitter i kontorsmiljö och pratar med varandra

Artikel

NIS2 - behöver vi agera?

NIS2 är EU-direktivet som följer upp och utökar det tidigare NIS-direktivet. Vad är NIS2 och hur vet du om du omfattas av direktivet, samt vad behöver man då i så fall göra som verksamhet?

framsida på white paper om cyberattack

White paper

Så förbereder du din organisation för en nära förestående cyberattack

Säkra upp med hjälp av kloka råd och tips från våra experter.

2024

Förbered dig för Cybersäkerhetsåret 2024

2023 var inget undantagsår för cyberattackers fortsatta tillväxt. 2024 väntas inte bli annorlunda. Läs Johan Nilssons, VD Dizparc Secured, reflektioner över hur du kan förbereda dig för det kommande cybersäkerhetsåret.

White Paper - Ransomware

Ransomware - en guide för ökad motståndskraft

Ransomware har blivit ett digitalt samhällsproblem som kan drabba vilkenverksamhet som helst. Konsekvenserna kan vara allt från milda till förödande. Attskydda sig från angreppsförsök går inte, men att motverka lyckade angrepp går. I vår guide delar våra experter med sig av tips inom fyra områden som reflekterar de förmågor och förhållningssätt som din verksamhet bör rusta för.

dima-pechurin-JUbjYFvCv00-unsplash

Artikel

Vad skiljer Red Team Operation från ett penetrationstest?

I cybersäkerhetens värld finns det flera olika sätt att identifiera sårbarheter samt testa och utvärdera cybersäkerhet. Två vanliga typer av tester är Red Team Operations och penetrationstester. I den här artikel redogör vi för dessa samt vägleder hur ni skall tänka när ni väljer sätt att testa hela eller delar av er IT-miljö.

Webinar

Webinar

En guide för effektiv penetrationstestning

Sändes 28 april 2023. Se inspelningen i efterhand.

Podcast Dizparc Secured

Dizparc Podcast

Cybersäkerhet

Lyssna på del 2 i Dizparcs Podcast. i Detta avsnitt pratar vi cybersäkerhet.

Webinar

Webinar

Vägen till ett hållbart och strukturerat cybersäkerhetsarbete

Sändes 17 mars 2023. Se inspelningen i efterhand.

Vi söker fler kollegor till vårt växande team!

Klicka på porträttbilderna nedan för att inspireras av Adam och Martins berättelser om hur livet som cybersäkerhetskonsult ser ut hos oss och passa på att spana in våra lediga tjänster.

Välkommen att kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att bli säker på din sak? Är du sugen på att bli partner med oss eller kanske en ny kollega i vårt team? Tveka inte att ta en kontakt. Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte!

Kontaktpersoner

christoffer_widjeback

Christoffer Widjeback

Cybersäkerhet, Dizparc Secured

Peter Löf

Peter Löf

Cybersäkerhet, Dizparc Jönköping

magnus_melen_3

Magnus Melén

Cybersäkerhet, Dizparc Business & Strategy

Kontakta oss

Ta en kontakt så hör vi av oss.