<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
OM OSS

Våra kontor

Till skillnad från många branschkollegor fokuserade på storstadsregionerna satsar vi på att finnas nära till hands för alla mindre och medelstora verksamheter som önskar en lokal digital partner. Vi tror på att det ska vara lika enkelt att köpa vassa digitala tjänster från verksamhetskunniga, seniora konsulter i exempelvis Värnamo, Umeå eller Halmstad som i Stockholm.

Bengaluru

Dizparc Bengaluru

Våra indiska kollegor erbjuder bredd och spets i våra affärsystemsleveranser i nära samarbete med kollegorna på våra kontor runtom i Sverige.

Göteborg

Dizparc Göteborg

Implementerar och utvecklar ditt affärssystem på Microsoft Dynamics 365 Business Central för en mer effektiviserad och insiktsdriven verksamhet samt stöttar med hållbar strategi- och affärsutveckling.

Göteborg

Dizparc Nowadays

En digitalbyrå som tar framtiden på allvar och utformar digitala upplevelser och lösningar med kvalitet, humanitet och planet i fokus.

Halmstad

Dizparc Halmstad

Levererar helhetslösningar och är specialister på skräddarsydda system, webb och e-handel för företaget som vill stå väl rustat för morgondagens behov.

Jönköping

Dizparc Jönköping

Hjälper till med en effektiv förflyttning till molntjänster, framtagande av IT-strategier och interimsfunktioner eller rena konsultuppdrag som IT-chefer, arkitekter och säkerhetsexperter.

Karlstad

Dizparc Karlstad

Ett vasst gäng cybersäkerhetskonsulter med fokus på att göra digital säkerhet enkel och tillgänglig för alla verksamheter, oavsett storlek, mognadsgrad eller plånbok.

Krakow

Dizparc Esatto

Vårt polska team på Dizparc Esatto består av seniora utvecklare och tekniska ledare som förstärker er utvecklingsavdelning genom att stötta i teknikval, arkitektur, processer och organisation - oavsett plattform.

Linköping

Dizparc Linköping

Ett kompetent och erfaret gäng redo att bistå din verksamhet med enkla och rationella lösningar inom verksamhetssystem, affärssystem, molntjänster och IT-säkerhet.

Malmö

Dizparc Malmö

Implementerar och utvecklar ditt affärssystem på Microsoft Dynamics 365 Business Central för en mer effektiviserad och insiktsdriven verksamhet.

Stockholm

Dizparc Esatto

Digitalbyrå som arbetar för att stärka organisationers egna förmågor i syfte att skapa mänskligt värde i ett digitalt samhälle.

Umeå

Dizparc Umeå

Levererar allt från webb-, app- och systemutveckling till affärssystem, digital marknadsföring, design/UX, business intelligence och infrastruktur/drift.

Värnamo

Dizparc Värnamo

På den kreativa mötesplatsen Gummifabriken hittar du vårt engagerade team med gedigen erfarenhet av affärssystem, Business Intelligence, projektledning och verksamhetsutveckling.

Växjö

Dizparc Växjö

Skapar webbplatser, appar och skräddarsydda system. Gedigen expertis inom system- och affärsutveckling, e-handel och system med fokus på konverteringsoptimering, kundnytta och skalbarhet.

Kontakta oss

Ta en kontakt med oss via formuläret så hör vi av oss inom kort.