<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinar on demand

Så bygger du en säkerhetskultur att lita på

I takt med att antalet cybersäkerhetsincidenter ökar sjösätter många verksamheter interna utbildningar för att öka medarbetarnas kunskap och motståndskraft. Men räcker verkligen de insatser som görs? Eller krävs mer? I det här webinariet ger våra experter konkreta tips på hur cybersäkerhetsarbetet kan få ett naturligt fäste i din verksamhets kultur för bästa effekt! 

Webinar-Emblem

Om webinariet

Under webinariet kommer du att få ta del av en rad konkreta exempel på hur du kan bygga en säkerhetskultur att lita på. Du får bland annat svar på följande frågeställningar:

  • Varför ska vi ha en säkerhetskultur?
  • Hur skapar jag en organisationsstruktur för ökad medvetenhet?
  • Hur kan vi bedriva ett aktivt förändringsarbete?
  • Hur kan vi öka riskmedvetenheten?
  • Hur utbildar vi våra medarbetare på bästa sätt och mäter våra framsteg?

Talare

christoffer_widjeback

Talare

Christoffer Widjeback, Expert på Cybersäkerhet

På Dizparcs kontor i Karlstad jobbar Christoffer och hans kollegor inom Dizparc Secured dagligen med att hjälpa olika typer av organisationer att öka sin cybersäkerhetsförmåga genom att stötta med både strategiska och operativa insatser. Christoffer delar med sig av sina bästa tips från många års erfarenhet av att bidra till öka motståndskraften mot cyberangrepp och hjälpa organisationer och dess medarbetare att stå väl rustade när ovälkomna besökare knackar på.

Kontaktpersoner

Emma Anderberg

Marknad, Dizparc