<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
OM OSS

Detta är Dizparc

Ända sedan Dizparc såg dagens ljus har vår resa varit målet. Vare sig det gäller resan mot att erbjuda marknadens vassaste digitala lösningar, en riktigt grym kundupplevelse, en arbetsplats att längta till eller en inkörsport till entreprenörsdrömmen.  
gruppkram i solnedgång

Hos oss är resan alltid målet

De flesta gillar att resa, men på vilket sätt skiljer sig oftast åt. Somliga föredrar skräddarsydda upplägg med bekväma säten och en tydlig slutdestination.  Andra uppskattar äventyret och att få utforma resan under gång, med vetskapen om att sätena kanske inte alltid är bekväma och insuttna, men att åkturen blir något alldeles i särklass!

Hos oss på Dizparc tillhör vi den grupp som charmas av det sistnämnda alternativet. Kort och gott ett rörligt mål som vi tillsammans skapar genom en stor portion av ”kavla upp ärmarna-kultur”, ett brinnande engagemang, snabba fötter och ett kreativt förhållningssätt. 

Vi är ett relativt ungt företag som sedan starten har valt att gå vår egen väg. Till skillnad från många branschkollegor fokuserade på storstadsregionerna satsar vi på att finnas nära till hands för alla mindre och medelstora verksamheter som önskar en lokal digital partner. Vi tror på att det ska vara lika enkelt att köpa vassa digitala tjänster från verksamhetskunniga, seniora konsulter i exempelvis Värnamo, Umeå eller Halmstad som i Stockholm.

På våra lokala marknader arbetar drivna entreprenörer och deras erfarna team med att skapa nya digitala möjligheter hela vägen från affärsutveckling och rådgivning till teknisk leverans och förvaltning. Vi är måna om att bygga upp stabila partnerskap med långsiktiga relationer som bas. Vårt mål är alltid att lära känna våra kunders verksamheter på djupet för att kunna utmana och ifrågasätta gamla sanningar och skapa en så framtidssäker och konkurrenskraftig position på den digitala arenan som möjligt.

Vi känner stolthet varje gång vi haft ett finger med i spelet för att få en transformation att ske. Oavsett om det handlar om att utveckla digitala lösningar, människor eller nya tillvägagångssätt.

Har vi väckt din reslust? Oavsett om du är en blivande kund, medarbetare eller kanske vår nästa entreprenör är du varmt välkommen att följa med oss på vår fortsatta färd.

Våra affärsområden

öga

Digitala Upplevelser

Vi jobbar datadrivet för att skapa moderna, långsiktiga, hållbara digitala lösningar och strategier.

raket

Moln & Infrastruktur

Vi gör förflyttningen från traditionell drift till molnet så smidig som möjligt.

glödlampa

Insikter & Lösningar

Vi kartlägger era processer och utvecklar moderna lösningar för morgondagens marknad.

Hand_icon

Cybersäkerhet

Vi ser till att säkerhet blir ett naturligt inslag i såväl din verksamhets digitala processer som tjänster.

Bli en del i gänget

Vi är alltid på jakt efter fler talanger som vill hänga med oss på vår resa. Spana in våra lediga tjänster och skicka in en ansökan idag!

Image 1

Entreprenörer dizparc webb

Utveckla din affär

Har du en entreprenörsdröm, eller är du och din verksamhet redo att bli en del av något större? Hos oss finns stödet som får bitarna att falla på plats. Ta första steget mot att förverkliga den med en förutsättningslös och konfidentiell kontakt med oss!

Kom i kontakt med våra lokala kontor

Ta en direktkontakt med våra lokala kontor för specifika frågor om jobbmöjligheter, praktikplatser och olika typer av samarbeten.

Till kontaktuppgifter

Kontakta oss

Ta en kontakt med oss så hör vi av oss snarast möjligt.