<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Klienthantering

Dagens arbetsplats ser inte ut som den gjorde för femton år sedan. I dag är det inte alls ovanligt att en medarbetare jobbar hemifrån eller på tåget på väg till ett möte i en annan stad, det är snarare standard. De anställda vill och måste kunna arbeta där de befinner sig, oavsett plats, tid och enhet.

Upptäck mer inom Klienthantering

Cybersäkerhet

Vi hjälper dig att säkerställa att dina klienter uppfyller nödvändiga säkerhetskrav

Digital arbetsplats med Microsoft Office 365

Skapa rätt förutsättningar för det moderna arbetssättet

Koll och kontroll för en säkrare tillvaro

Många organisationer har dålig koll på vilka enheter som finns, vem som använder dem, hur de används och vad som finns på dem. Detta är ur ett säkerhetsperspektiv problematiskt. Ett annat problem är att det kan vara svårt att uppnå den produktivitet som krävs för att vara en lönsam verksamhet. Varje användare behöver ha tillgång till rätt verktyg för på ett så bra sätt som möjligt kunna utföra sitt arbete. Oavsett var användaren befinner sig eller vilken enhet som används. Att kunna arbeta via vilken enhet som helst och ändå kunna utföra sitt arbete är essentiellt i en modern arbetsmiljö.
Vi hjälper din organisation att få koll på era enheter och säkerheten kring dem. Men även hur ni på ett effektivt sätt kan se till att alla medarbetare har tillgång till rätt applikationer oavsett enhet eller var de befinner sig.

Från idé till verklighet

Kontakta våra experter

Stefan Nohammar

Dizparc Jönköping

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.