<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bli entreprenör

Har du en entreprenörsdröm, eller är du och din verksamhet redo att bli en del av något större? Hos oss finns stödet som får bitarna att falla på plats. Ta första steget mot att förverkliga den med en förutsättningslös och konfidentiell kontakt med oss!

Av entreprenörer, för entreprenörer

Sedan starten 2016 har Dizparc byggts av våra drivna entreprenörer. Tillsammans har de lagt grunden för en imponerande tillväxtresa med siktet inställt på att bli ett av de ledande företagen inom IT och digitalisering på den svenska marknaden. 

Gemensamma nämnare för alla våra entreprenörer är ett brinnande engagemang och ambitiösa målsättningar, i kombination med en vilja att skapa ett företag med de egna värderingarna som en tydlig kompass.

Entreprenörerna är hjärtat och motorn i Dizparc-modellen. Genom ett nära samarbete och en familjär känsla skapar vi tillsammans nya möjligheter där summan alltid blir större än de enskilda delarna.

 

Genom nätverkande och ledarforum för kunskapsutbyte får du som entreprenör löpande tillgång till kollegor som befinner sig i samma situation med liknande utmaningar. Ibland kanske du behöver konkret information, ibland kanske bara ett bollplank eller några peppande ord. Oavsett situation är ingen fråga för stor eller för liten och hjälpen och stödet finns alltid ett samtal bort.  

Våra entreprenörer bär ett gemensamt ansvar för vårt varumärke och enas kring grundläggande värderingar som långsiktighet, innovation, kunden i centrum och engagemang.

Klicka på bilderna här nedan för att lära känna några av våra Dizparc-entreprenörer lite bättre.

Möt våra entreprenörer

Ett partnerskap för framtiden

Vi tror på stabila och långsiktiga partnerskap med våra entreprenörer, oavsett om du kommer ombord med en befintlig verksamhet eller startar upp en helt ny. Om du väljer att sälja delar av ditt företag till oss förväntar vi oss att du stannar kvar och fortsätter att utveckla din verksamhet, men inom ramen för en större kontext. Om du kliver ombord som ny entreprenör förväntar vi oss att du har det engagemang och nätverk som krävs för att tillsammans med oss successivt skapa en blomstrande verksamhet.

I utbyte mot ett långsiktigt engagemang får du stöd från vårt team med mångårig erfarenhet av entreprenörskap i alla dess former. Genom ett aktivt engagemang i din affärsutveckling, styrelsearbete, kompetensutveckling samt erfarenhetsutbyte och så klart kapital för fortsatt tillväxt säkerställer vi att din resa med oss blir både utvecklande och framgångsrik.

Just nu letar vi lite extra efter

Just nu söker vi

Entreprenöriell affärsutvecklare inom Digtala Upplevelser

Just nu söker vi en

Entreprenör inom cybersäkerhet

Just nu söker vi

Entreprenör till vårt framgångsrika Skellefteåkontor

Välkommen att kontakta oss

Andreas Blåeldh

Koncern VD, Dizparc

Fredric Arvidsson

Affärsutvecklare, Dizparc

Stefan Nohammar

Affärsutvecklare, Dizparc

Mer om entreprenörsresan

StefanNohammar_AnnaNabb_Foto_Henrik_Mill_webb_beskuren

Artikel

En bättre digital upplevelse!

Dizparc har länge varit synonymt med leveranser inom områden som affärssystem, infrastruktur, drift och datadrivna insikter. På senare år har dessa kompletterats med ett starkt och växande erbjudande inom e-handel, webb, UX, design och digital marknadsföring hos flera av koncernens bolag.

kvinna skriver på laptop

Artikel

Entreprenören i fokus på entreprenörens villkor

Hos Dizparc finns en stor portion erfarenhet och kunskap för bolaget entreprenörer att ta del av oavsett vilket område eller utmaning det gäller.

Porträttbild av två män

Artikel

När 1+1 blir 3

Sedan Dizparc slog upp dörrarna till Infrastruktur i Jönköping har framgången varit ett faktum. Bakom den hittar vi två drivna entreprenörer som tillsammans byggt upp en imponerande verksamhet.

Är du redo att påbörja resan?

Vi bokar gärna ett förutsättningslöst och konfidentiellt möte där vi pratar mer om dina planer, tankar, idéer och visioner. 

Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss!

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.