<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Entreprenörsresan

Av drivna entreprenörer, för drivna entreprenörer

Sedan starten 2016 har Dizparc byggts av våra drivna entreprenörer. Tillsammans har de lagt grunden för en imponerande tillväxtresa med siktet inställt på att bli ett av de ledande företagen inom IT och digitalisering på den svenska marknaden. 

Gemensamma nämnare för alla våra entreprenörer är ett brinnande engagemang och ambitiösa målsättningar i kombination med en vilja att skapa ett företag med de egna värderingarna som en tydlig kompass.

två kvinnor pratar över en kopp kaffe

Vi hjälper dig att ta nästa steg

Hos oss välkomnar vi ständigt nya entreprenörer. Kanske driver du ett företag idag, men känner att du kört fast? Kanske har du entreprenörsdröm du vill leva ut, men vet inte riktigt hur? Oavsett i vilken fas du befinner dig kan vårt erfarna och breda team hjälpa dig att navigera rätt och anpassa resan tillsammans med oss utifrån dina förutsättningar och önskemål. 

Som entreprenör hos oss på Dizparc driver du din egen verksamhet i en självständig enhet som du är delägare i, men kan samtidigt dra nytta av fördelarna som kommer med att vara  del av en större företagsgrupp och ett stort nätverk i ryggen. 

Inom Dizparc-familjen är värderingar centrala och vi lägger stor vikt vid att du månar om att skapa en sund och positiv företagskultur. Utöver det behöver du kunna visa upp en hållbar affärsmodell i form av en verksamhet eller affärsidé där de produkter/tjänster som erbjuds mappar mot marknadens efterfrågan.

Ett partnerskap för framtiden

Vi tror på stabila och långsiktiga partnerskap med våra entreprenörer, oavsett om du kommer ombord med en befintlig verksamhet eller startar upp en helt ny. Om du väljer att sälja delar av ditt företag till oss förväntar vi oss att du stannar kvar och fortsätter att utveckla din verksamhet, men inom ramen för en större kontext. Om du kliver ombord som ny entreprenör förväntar vi oss att du har det engagemang och nätverk som krävs för att tillsammans med oss successivt skapa en blomstrande verksamhet.

I utbyte mot ett långsiktigt engagemang får du stöd från vårt team med mångårig erfarenhet av entreprenörskap i alla dess former. Genom ett aktivt engagemang i din affärsutveckling, styrelsearbete, kompetensutveckling samt erfarenhetsutbyte och så klart kapital för fortsatt tillväxt säkerställer vi att din resa med oss blir både utvecklande och framgångsrik.

kvinna skriver på laptop

Entreprenörsresan

Entreprenören i fokus på entreprenörens villkor

Hos Dizparc finns en stor portion erfarenhet och kunskap för bolagets entreprenörer att ta del av oavsett vilket område eller utmaning det gäller.

Möt våra entreprenörer

Entreprenörerna är hjärtat och motorn i Dizparc-modellen. Genom ett nära samarbete och en familjär känsla skapar vi tillsammans nya möjligheter där summan alltid blir större än de enskilda delarna.

Genom nätverkande och ledarforum för kunskapsutbyte får du som entreprenör löpande tillgång till kollegor som befinner sig i samma situation med liknande utmaningar. Ibland kanske du behöver konkret information, ibland kanske bara ett bollplank eller några peppande ord. Oavsett situation är ingen fråga för stor eller för liten och hjälpen och stödet finns alltid ett samtal bort.  

Våra entreprenörer bär ett gemensamt ansvar för vårt varumärke och enas kring grundläggande värderingar som långsiktighet, innovation, kunden i centrum och engagemang.

kvinna jonglerar med bollar

Entreprenörsresan

När både papperskorgar och likviditetsrapporter blir en del av vardagen

två par sneakers

Entreprenörsresan

När 1 + 1 blir 3

Är vi en match?

Vi bokar gärna ett förutsättningslöst möte och pratar mer om dina planer, tankar, idéer och visioner. 

Ta en kontakt så hör vi av oss!

Kontaktpersoner

Andreas Blåeldh

VD Dizparc

Marcus Wendling

Affärsutveckling Dizparc

Fredric Arvidsson

Affärsutveckling Dizparc

Camilla Erixon

Marknad/Kommunikation

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.