<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Molnbaserad IT-infrastruktur

På Dizparc har vi stor erfarenhet av att bygga eller sammanfläta flexibel infrastruktur som kan vara både ”on premise” och molnbaserad. Med stabila, skalbara lösningar ger vi våra kunder förutsättningar att snabbt anpassa sin IT-infrastruktur för nya behov och verksamhetsförändringar.

Upptäck mer inom molnbaserad IT-infrastruktur

Outsourcing av din IT-miljö

Vi skapar en långsiktigt stabil och tillgänglig IT-miljö.

Digital arbetsplats med Office 365

Ökad produktivitet, samarbete och kommunikation.

Erfarenhet, kompetens och engagemang

Idag vet vi att infrastruktur handlar om mycket mer än hård- och mjukvara. För att lyckas måste man förstå och utgå från verksamhetens behov, vilken information som hanteras och vilka processer som krävs för att hantera informationen rationellt och säkert? Det är också viktigare än någonsin att förstå vem som äger informationen? Hur ska den sparas och uppdateras? Vilka krav ställs på tillgänglighet? Vad säger lagar och regler?

Oavsett om uppdraget är att avlasta eller erbjuda spetskompetens kan Dizparc erbjuda medarbetare med lång erfarenhet, hög kompetens och ett kundfokus över det vanliga. Vi vet också att kunskapen hos våra kunder varierar. Oavsett vilka förkunskaper våra uppdragsgivare har lovar vi att aldrig gömma oss bakom ett tekniktungt resonemang utan istället se till och beskriva nyttan i vardagen. 

Vår molnbaserade infrastruktur baserar sig primärt på Microsofts produkter där våra molnbaserade lösningar levereras på molnplattformen Microsoft Azure med tillhörande utbud av applikationer. Vi erbjuder också en rad tjänster kopplade till Microsoft Office 365 där en kombination av lokala (on-premise) applikationer och molntjänster samverkar.  

Arbetsplatstjänster - en modern digital arbetsplats i molnet med hjälp av Microsoft Office 365 ökar produktiviteten genom ett smidigare och mer sömlöst samarbete.

 

Nätverksarkitektur - en strategi för resan till molnet som säkerställer att kommunikationen kan ske på ett effektivare sätt både tids- och kostnadsmässigt och skapar en god grund för att utveckla och implementera rätt lösning för just din verksamhet.

Datakommunikation - en effektivare bearbetning av data som befinner sig både i molnet och on-premise och rådgivning kring val av lagring beroende på volymer för att kunna säkerställa en bra prestanda och kostnadseffektivitet.

Säkerhet - kunskap och tjänster som skyddar era digitala tillgångar, från nätverk och klienter till applikationer och användare. Vi identifierar sårbarheter och och hjälper till att lägga en strategi för ett långsiktigt cybersäkerhetsarbete. 

Produktförsörjning - vi hjälper till med produktförsörjning i form av skräddarsydda upplägg med de licenser och tjänster som passar er organisation bäst. 

 

Kvalitet och långsiktiga relationer

Gemensamt för våra konsulter är att de alltid eftersträvar långa relationer. Vi vet att vägen dit går via väl utförda uppdrag och ett arbetssätt som bygger på närhet och engagemang. 

man framför dator

Vi är lite extra vassa på

checkbox

Arbetsplatstjänster

checkbox

Nätverksarkitektur

checkbox

Säkerhet

Just nu erbjuder vi

moln

Dizparc Cloud Course

Har din nuvarande serverlösning nått sitt bäst-före-datum och hankar sig fram på bekostnad av viktiga områden som driftsäkerhet, effektivisering, säkerhet och compliance? Med vår uppskattade tjänst Cloud Course hjälper vi dig att ta steget från on-prem upp i molnet. Vårt team hjälper dig att snabbt få en skalbar, säker och modern infrastruktur på plats utifrån era förutsättningar.

Från idé till verklighet

Kontakta våra experter

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Stefan Nohammar

Dizparc Jönköping

Stefan Rydholm

Dizparc Värnamo

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.