<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Apputveckling

På Dizparc drivs vi av att göra våra kunders vardag både enklare och mer effektiv. En app ska vara ett användarvänligt verktyg som tillför nytta. Därför jobbar vi utifrån devisen: ”Vi bygger gärna en app, men kanske inte den du först tänkt dig”. 

Förutsättningar för en framgångsrik apputveckling

På Dizparc tycker vi att tröskeln för att komma igång med apputveckling ska vara låg. Därför börjar vi gärna med ett avgränsat projekt där vi genom en mindre inledande insats testar oss fram till rätt lösning för din verksamhets behov. Vi inleder våra samarbeten med att förstå din verksamhet och utmaningarna ni står inför genom att skapa oss en bild av bland annat följande frågeställningar: 

  • Är en app den bästa lösningen på utmaningen ni står inför?¨
  • Kan vi lösa utmaningen genom andra typer av förändringar eller uppdateringar på exempelvis er hemsida?
  • Vems idé var det att utveckla en app? Är den efterfrågad av slutanvändaren eller kommer idéen från er verksamhet?
  • Kommer appen att göra verklig skillnad?
  • Finns de resurser som krävs internt för att sjösätta en app som löser utmaningarna?

När vi tillsammans stakat ut en väg framåt står våra konsulter redo att hjälpa till med programmering, användarvänlighet, UI/UX-design, affärsutveckling, interaktion och 3D.

Vi har erfarenhet av att ta fram appar både för iOS (Apple) och Android (Microsoft) och kan ta fram en skräddarsydd app eller en enklare webbapp beroende på hur kravbilden ser ut. Vi kan också ta fram hybridappar, förenklat är en kombination av en app och er vanliga hemsida, eller mobilanpassa er hemsida så att den blir responsiv och kanske helt kan ersätta en app. 

Med gedigen erfarenhet från många olika typer av projekt och branscher förstår vi också behovet av en tydlig och transparent dialog med våra kunder. Utifrån det har vi arbetat fram en agil arbetsmetod som bygger på veckovisa leveranser där du som kund och uppdragsgivare får stor insyn i projektet.

Vi är lite extra vassa på

checkbox

Behovsanalys

checkbox

Responsivitet

checkbox

iOS

checkbox

Android

Från idé till verklighet

Kontakta våra experter

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Martin Tiinus

Dizparc Växjö

Daniel Nilsson

Dizparc Esatto

Elin Petersson

Dizparc Halmstad

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.

Apputveckling

Vi skapar appar som löser problem och skapar nya möjligheter.

kvinna läser ett sms

På Dizparc drivs vi av att göra våra kunders vardag både enklare och mer effektiv. Därför arbetar vi alltid utifrån tanken att en app ska vara ett användarvänligt verktyg som tillför nytta. Det kan på ett sätt låta självklart men för våra kunder innebär det att de undviker att starta utvecklingsprojekt som har liten eller tveksam nytta. Det är också ett väldigt bra förhållningssätt om man som vi tycker om långa relationer och kunder som gärna kommer tillbaka. Därför jobbar vi utifrån devisen: ”Vi bygger gärna en app, men kanske inte den du först tänkt dig”.

Förutsättningar för en framgångsrik apputveckling

I början av ett samarbete kommer du därför märka att vi alltid är väldigt noga med att förstå din verksamhet och utmaningarna ni står inför. När frågan om apputveckling kommer upp är vi gärna kreativa men vi kommer också att ställa kritiska frågor som till exempel:

  • Är en app den bästa lösningen på utmaningen ni står inför?¨
  • Eller kan vi lösa det genom andra typer av förändringar eller uppdateringar på er hemsida?
  • Vems idé var det att utveckla en app? Är den faktiskt efterfrågad av slutanvändaren eller var det uppdragsgivarens egen idé?
  • Kommer den här appen leda till verklig skillnad?
  • Har vi och ni resurserna som krävs för att göra en app som löser era problem?

Vi vet att en riktigt smart app anpassad efter era behov kan göra stor skillnad, men på Dizparc har vi varken tid eller lust att sälja in en lösning ni egentligen inte behöver. Vi vill att vårt arbete ska göra positiv skillnad.

Små steg och låg tröskel för att börja utveckla er app

På Dizparc tycker vi samtidigt att tröskeln för att komma igång med apputveckling ska vara låg. Därför börjar vi gärna med ett avgränsat projekt där vi genom en mindre inledande insats testar terrängen. Generellt sett är det ofta en utmaning att veta i vilken ände man ska börja och hur man ska ta första steget. Därför vill vi göra det enkelt.

I vår laguppställning har vi kunskapen och bredden som gör att vi kan gå in i nya projekt med experter. Vi har konsulter inom områden som programmering, användarvänlighet, UI/UX-design, affärsutveckling, interaktion och 3D.

Vi har erfarenhet av att ta fram appar både för iOS (Apple) och Android (Microsoft) och kan ta fram en skräddarsydd app till just er verksamhet. För vissa ändamål räcker det dock med en enklare webbapp för att nå samma resultat. Vi kan också ta fram hybridappar, förenklat är en kombination av en app och er vanliga hemsida, vi har även erfarenhet av att mobilanpassa er hemsida så att den blir så responsiv att ni kanske inte ens behöver utveckla en app. Det viktigaste för oss är att er applösning kommer till nytta.

Med gedigen erfarenhet från många olika typer av projekt och branscher förstår vi också behovet av en tydlig och transparent dialog med våra kunder. Utifrån det har vi arbetat fram en agil arbetsmetod som bygger på veckovisa leveranser där du som kund och uppdragsgivare får stor insyn i projektet.

Vi är med andra ord en väloljad ”one stop shop” vilket innebär att våra kunder från dag ett får direkt tillgång till ett kvalificerat team som alltid har fokus på konkret nytta och användarupplevelse.

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Inspiration