<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dizparc White Paper

Intranätet - hjärtat i din moderna digitala arbetsplats

Intranätet White Paper

Våra experter guidar dig!

Står du inför att byta intranät eller kanske uppgradera det du har? Vår erfarenhet är att frågorna och utmaningarna i samband med det kan vara många. Liksom möjligheterna så klart! Ta del av våra erfarna konsulters bästa tips och råd kring vad du bör tänka på och hur du skapar ett intranät som användarna längtar till. 

Pieces-icon

Internkommunikation genom historien

Få koll på hur intranätets roll förändrats i takt med nya användarkrav och vilka utmaningar det har lett till.

Goldstar-icon

Att lämna gamla hjulspår

Var börjar man sin resa mot ett nytt intranät och hur tar man reda på vad användarna faktiskt vill ha med hjälp av en nulägesanalys?

Solar-system-icon

Underhåll och förvaltning

Tips och trix kring hur du på ett regelbundet sätt kan göra en genomgång och allmän tillsyn av ditt intranät för att se till att det ständigt utvecklas.

Incoming-icon

Framtidens internkommunikation

Få koll på vad våra experter ser i kristallkulan kring intranätets utveckling. Vad händer runt hörnet och vilka trender behöver du ha koll på?

Pieces-icon

Hitta saker

Med ett intranät och med en policy för lagrings- och samarbetsytor blir livet så mycket enklare. Ta del av några bra grundregler för att skapa ordning och reda.

Goldstar-icon

Besparing och säkerhet

Du missar väl inte funktionalitet du redan betalar för som kan användas för ditt intranät? Och du har väl koll på att din information är skyddad enligt konstens alla regler?

Författare

 Ära de som äras bör! Vårt white paper har skapats av en engagerad grupp Dizparc-kollegor som har stor erfarenhet av att driva intranätimplementationer ute hos våra kunder. Med blandade roller som projektledare, verksamhetsutvecklare och digitala coacher har de stenkoll på möjligheter och utmaningar och är rätt personer att guida dig på vägen:

Eva Elwing, Lisa Naréus, Tonie Hartwigsson och Emelie Rogbring

Ladda ner White Paper

Kontaktpersoner

Eva Elwing

Insikter & Lösningar

Lisa Naréus

Insikter & Lösningar

Tonie Hartwigsson

Insikter & Lösningar