<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digital arbetsplats med Microsoft 365

Vi vet att teknik och digitala lösningar i sig inte tar dig hela vägen till en effektivare vardag.

kvinna läser på mobil framför datorn

Microsoft 365 är en digital verktygslåda som bidrar till en mer stimulerande arbetsplats och hjälper dig att öka produktiviteten genom förbättrat samarbete och kommunikation både internt och externt.

En modern digital arbetsplats

Som det ser ut idag används Microsoft 365 ofta bara till en bråkdel av sin potential. Tekniken och funktionerna finns där men används bara delvis eller inte alls.

Oavsett om ni redan tagit steget över till Microsoft 365 eller står inför klivet kan vi hjälpa er att identifiera och genomdriva förändringarna som gör verklig nytta för verksamheten.

Microsoft 365 består av en rad produktivitetsprogram där de vanligast förekommande är:

Skapa - med hjälp av Microsoft Word och Microsoft Excel kan du skapa dokument respektive kalkylblad där data kan tolkas och förenklas på en rad olika sätt. Med Microsoft PowerPoint kan du skapa inspirerande presentationsunderlag. 

Samarbete och kommunikation - med Microsoft Teams kan du och kollegorna enkelt samarbeta i videomöten, samtal, via chatt eller olika typer av samarbetsytor för fildelning. Med Microsoft SharePoint kan du gå steget längre och skapa gruppwebbplatser för internt bruk där du och ditt projektteam kan dela och lagra information med varandra. 

E-post och kalender - med Microsoft Outlook kan du hantera e-post, kalender och kontakter och med ett företagskonto på Microsoft Exchange säkerställer du att din organisations information är extra skyddad genom en rad inbyggda säkerhetsfunktioner. 

Dokumenthantering - med den personliga molnlagringstjänsten Microsoft OneDrive kan du  komma åt, redigera och dela dina filer på ett säkert sätt oavsett var och på vilken enhet du befinner dig. 

Förändra och förenkla arbetssätt

Även om teknik och digitala lösningar är en viktig grund så vet vi att de i sig sällan tar dig hela vägen till en effektivare och enklare vardag. För att nå dit krävs oftast mer än så. Att få tekniken och tjänsterna på plats är en sak, att förändra invanda arbetssätt och processer en helt annan. 

Med vår kunskap, erfarenhet och kreativitet är vi övertygade om att vi kan hjälpa din organisation att se möjligheterna och nyttan med att använda Microsoft 365. Vi identifierar utmaningarna i vardagen och ger sedan konkreta råd kring hur ni kan utmana gamla sanningar och börja använda Microsoft 365 fullt ut för att fånga alla de möjligheter som finns!

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta en kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Kontaktpersoner

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Johannes Broling

Dizparc Halmstad

Tonie Hartwigsson

Dizparc Anderstorp

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.