<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Digital arbetsplats med Microsoft Office 365

Vi vet att teknik och digitala lösningar i sig inte tar dig hela vägen till en effektivare vardag. Genom att kombinera Microsoft 365 digitala verktygslåda med smarta processer hjälper vi dig att skapa en mer stimulerande arbetsplats med bättre kommunikation som i sin tur leder till ökad produktivitet och samarbete.

Upptäck mer inom Digital arbetsplats

Ledningsssystem

Hjälper dig att hitta rätt information, styrande dokument och mallar när du behöver dem.

Intranät

Smartare, effektivare och bättre samarbete i en central, användarvänlig plattform

En modern digital arbetsplats

Som det ser ut idag används Microsoft 365 ofta bara till en bråkdel av sin potential. Tekniken och funktionerna finns där men används bara delvis eller inte alls.

Oavsett om ni redan tagit steget över till Microsoft 365 eller står inför klivet kan vi hjälpa er att identifiera och genomdriva förändringarna som gör verklig nytta för verksamheten.

Microsoft 365 består av en rad produktivitetsprogram där de vanligast förekommande är:

Skapa - med hjälp av Microsoft Word och Microsoft Excel kan du skapa dokument respektive kalkylblad där data kan tolkas och förenklas på en rad olika sätt. Med Microsoft PowerPoint kan du skapa inspirerande presentationsunderlag. 

Samarbete och kommunikation - med Microsoft Teams kan du och kollegorna enkelt samarbeta i videomöten, samtal, via chatt eller olika typer av samarbetsytor för fildelning. Med Microsoft SharePoint kan du gå steget längre och skapa gruppwebbplatser för internt bruk där du och ditt projektteam kan dela och lagra information med varandra. 

E-post och kalender - med Microsoft Outlook kan du hantera e-post, kalender och kontakter och med ett företagskonto på Microsoft Exchange säkerställer du att din organisations information är extra skyddad genom en rad inbyggda säkerhetsfunktioner. 

Dokumenthantering - med den personliga molnlagringstjänsten Microsoft OneDrive kan du  komma åt, redigera och dela dina filer på ett säkert sätt oavsett var och på vilken enhet du befinner dig. 

Förändra och förenkla arbetssätt

Att få teknik och tjänster på plats är en sak, att förändra invanda arbetssätt och processer en helt annan.  Med vår kunskap, erfarenhet och kreativitet är vi övertygade om att vi kan hjälpa din organisation att se möjligheterna och nyttan med att använda Microsoft 365.Vi identifierar utmaningarna i vardagen och ger sedan konkreta råd kring hur ni kan utmana gamla sanningar och börja använda Microsoft 365 fullt ut för att fånga alla de möjligheter som finns!

tre kvinnor pratar runt bord

Vi är lite extra vassa på

checkbox

Användarutbildning

checkbox

Integrationer

checkbox

Ledningsssystem

checkbox

Personalhandbok

Just nu erbjuder vi

man sitter vid dator

Dizparc WorkHub

Ett modernt, sömlöst och skalbart intranät med användaren i fokus.

I vårt paket ingår:

 Paketerad intranätlösning på Microsoft 365 som kan skräddarsys 
 Standardfunktioner för ett modernt intranät

 Tilläggsmoduler, som exempelvis ledningssystem, lösningar för on-/off-boarding, avvikelsehantering

Från idé till verklighet

Kontakta våra experter

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Tonie Hartwigsson

Dizparc Jönköping

Elin Petersson

Dizparc Halmstad

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Händer inom Digital arbetsplats 

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.