<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

E-handel

Ökad digitalisering ställer nya krav på din verksamhet.

man sitter och läser på surfplatta

Vår omvärld förändras allt snabbare och en ökande digitaliseringstakt ställer nya krav på dig som företag för att fortsätta att vara konkurrenskraftig, men innebär också nya och spännande möjligheter. Vi skapar e-handelslösningar som hjälper dig att utveckla din verksamhet. 

Dagens kunder ställer högre krav på tillgänglighet och flexibilitet och vill i realtid veta om en produkt finns i lager och när den kan levereras. Som företag gäller det förstå dina kunder och deras behov samt ge dem en enkel och bra upplevelse när är intresserade av era produkter/lösningar.

Gediget verksamhets- och systemkunnande bidrar till en lyckad implementering

Känner du ett behov av att utveckla de lösningar du har idag, kanske behöver du flytta hela eller delar av din affär till nätet för att möta dina kunder där de är idag. Dizparc har en gedigen erfarenhet av att hjälpa våra kunder att ta nästa steg på sin digitala resa. Vi kartlägger era behov och vart ni befinner er samt tar fram en målbild för vart ni vill nå, sedan utvecklar vi er e-handelslösning, steg för steg. Dizparc har den erfarenhet som krävs, och ett mångårigt kunnande av de system som skall ”prata” med er e-handelslösning, för att bygga en e-handelslösning som är integrerad med era befintliga system och som skapar en enkel vardag för er.

Öka förståelsen för dina kunder genom e-handel

Tillsammans med dig skapar vi på Dizparc en e-handelslösning som passar dina och dina kunders behov. Vi skapar en bra upplevelse för dina kunder och hjälper dig att utveckla din affär genom hela kundresan där vi tillsammans sätter upp tydliga mål och mätpunkter för att vara säkra på att vi skapar en lösning som attraherar rätt kunder och når rätt marknader.

Vi finns med på din e-handelsresa

Vi på Dizparc värnar om långa kundrelationer och vill utvecklas med våra kunder över tid. När du väljer Dizparc som e-handelspartner så växer vi tillsammans med dig och skapar lösningar som bidrar till en lyckad resa.

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta en kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Från idé till verklighet

Låt dig inspireras av våra kundleveranser inför nästa steg på din digitaliseringsresa.

Till alla våra kundcase
Skog fotad ovanifrån

Norra skog

Digital handelsplats ökar skogsägarnas tillväxt

snickare

Alligo

Kundcentrerad e-handel med dedikerat UX-team

man vid dator

Rototilt

Interaktiv produktguide digitaliserar försäljningen

Kontaktpersoner

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Filip Berglund

Dizparc Nowadays

Robert German

Dizparc Växjö

Elin Petersson

Dizparc Halmstad

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.