<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

E-handel

I takt med att vår omvärld förändras och takten på digitaliseringen ökar behöver du vara beredd att förändra dig för att förbli konkurrenskraftig och bibehålla en efterfrågan på dina produkter och tjänster. Genom att helt eller delvis gå över till e-handel alternativt vässa den e-handelslösning du redan har skapas nya spännande möjligheter som våra e-handelsexperter står redo att hjälpa dig ta till vara på. 

Dizparcs process för en oförglömlig e-handelsupplevelse

En framgångsrik e-handelslösning behöver utgå från kundens behov. Vår process för värdeskapande, datadrivna e-handelslösningar tar avstamp i just den övertygelsen och våra erfarna e-handelskonsulter står redo att guida dig hela vägen.

Målbild

Vi kartlägger era behov, var på e-handelsresan ni befinner er och hur målsättningen ser ut i för att identifiera nuläge och önskat läge.

Förstudie

Vi kartlägger era prioriterade målgrupper och dess kundresor för att sedan låta våra insikter bli vägledande för designen av din framtida e-handelslösning.

UX och Design

Baserat på kundinsikterna designar vi en tillgänglig, attraktiv och användarvänlig digital upplevelse som främjar konvertering, lojalitet och ökar varumärkeskännedomen.

Systemstöd och implementation

Vi bygger lösningar som är integrerade med era befintliga system och bidrar med både affärsvärde och användarvänlighet. Som plattformsoberoende leverantör bygger vi lösningar på en rad kända plattformar som Optimizely, Wordpress, Umbraco och Shopify och Norce. 

Mätning, analys och konverteringsoptimering

Vi hjälper dig att vidareutveckla din affär genom att sätta upp tydliga mål och mätpunkter att sträva mot. Genom ett datadrivet arbetssätt lär vi oss mer om kundernas beteenden och kan kontinuerligt optimera lösningen därefter.

Support och vidareutveckling

Baserat på de insikter vi får när vi mäter och följer upp prestationen hjälper vi till att utveckla din e-handelslösning i takt med att nya behov, möjligheter och utmaningar uppstår. 

Fokus på omnichannel hela vägen

I takt med att kundernas krav och digitala mognad ökar ställs allt högre krav på tillgängliga och flexibla e-handelslösningar som i realtid kan svara på frågor som exempelvis om en produkt finns i lager och när den kan levereras. Samma servicegrad som en kund förväntar sig i butik behöver finnas online och världarna behöver kopplas ihop genom ett tydligt omnichannel-tänk för att kunna hjälpa kunden oavsett vilken kanal den interagerar via.

 

För att lyckas skapa en oförglömlig e-handelsupplevelse är vi på Dizparc övertygade om att du behöver förstå dina kunder och deras behov på djupet innan du kastar dig in i tekniska lösningar.

En lyckad e-handelsresa

Vi på Dizparc värnar om långa kundrelationer och vill utvecklas med våra kunder över tid. När du väljer Dizparc som e-handelspartner så växer vi tillsammans med dig och skapar lösningar som bidrar till en lyckad resa.Tveka inte att ta en kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till!

man läser på ipad

Vi är lite extra vassa på

checkbox

Optimizely

checkbox

Umbraco

checkbox

Norce

Just nu erbjuder vi

laptop

Webfinity

En användarvänlig och prisvärd hemsida för olika typer av verksamheter, byggd på den populära plattformen Umbraco.

 

Några med Webfinity:

Enhetlig och mobilanpassad webbdesign

 Snabb och effektiv support

 Hög säkerhetsnivå 

 Användarvänligt

 Snabbt igång

 Löpande uppdateringar

Från idé till verklighet

laddsladd i biluttag

Case

Modern och framtidssäkrad webbplats för Eldon

Kontakta våra experter

Filip Berglund

Dizparc Nowadays

Daniel Nilsson

Dizparc Esatto

Elin Petersson

Dizparc Halmstad

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Martin Tiinus

Dizparc Växjö

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.