<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Affärssystem

Med Dizparc som partner för ditt affärssystem får du tillgång till gedigen kunskap och erfarenhet som sträcker sig över en rad olika områden och branscher.  Våra konsulter har exempelvis stor erfarenhet och mycket god kunskap om de processer som styr inom tillverkande industri, handel-, logistik- och tjänsteföretag.

Upptäck mer inom affärssystem

Dynamics 365 Business Central

Affärssystemet för mindre och medelstora bolag med stora ambitioner

Jeeves

Ett kraftfullt, molnbaserat affärssystem som hjälper dig att nå dina högt uppsatta mål

Pyramid

Ett modernt affärssystem för små- och medelstora företag som med sin flexibilitet och bredd växer i takt med din verksamhet

Navet

Ett kraftfullt verksamhetssystem med syfte att optimera och effektivisera dina arbetsprocesser samt minska behovet av många separata system och verktyg

En bra affärssystemslösning ska utveckla din verksamhet

När traditionella affärer och verksamheter utvecklas måste affärssystemet vara en del av lösningen, inte en utmaning. Det gäller särskilt när förändringstakten är hög och kravet på att gå från idé till färdig produkt eller tjänst är större än någonsin. Utvecklingen påverkas givetvis också av en ökad digitalisering och krav på en hög grad av automatiserade flöden.

Det är därför vi på Dizparc arbetar med övertygelsen att en bra affärssystemslösning ska se till helheten och bidra till att utveckla din affär, inte bara redovisa ekonomin. Förutom att vara en central del i företagets administrativa processer måste det både klara av att hantera en hög förändringstakt och gå att integrera med en mängd andra delsystem och processer.

Behovet av förändringar relaterat till affärssystem kan vara att ett system blivit ålderstiget eller att verksamheten helt enkelt förändrats så mycket att ett byte är nödvändigt. Det vanligaste är dock att företag har ett relativt modernt system med god kapacitet men inte nyttjar det fullt ut. Det är också vanligt att verksamheter förändras på ett sätt som gör att det uppstår ett glapp mellan rutiner och system.

Dizparc erbjuder både bred och djup kompetens kring olika system, integrationer och lösningar oavsett om du står inför att byta affärssystem eller uppgradera ditt befintliga.

Vår arbetsmodell är väl beprövad och tydlig. Den bygger i första steget på att förändringar föregås av att interna processer kartläggs och dokumenteras. Det arbetet genomförs i nära samarbete med våra kunder och innebär att vi tillsammans definierar hur en förändring ska genomföras.

Vi lägger stor vikt vid praktiska aspekter, kostnadseffektivitet och vilken påverkan förändringen får på övriga processer. I allt vi gör vill vi alltid säkerställa att effekten och nyttan är tydlig, både på kort och på lång sikt.

Frågor att ställa sig vid val av nytt affärssystem

När det blivit dags för din verksamhet att välja affärssystem finns det en rad frågor som kan vara bra att ställa sig för att vara säker på att valet blir det rätta och passar just era behov. Våra experter har samlat frågor inom totalt 5 områden som du bör gå igenom tillsammans med ditt team innan det blir dags att göra ert val.  

Till frågorna
man och kvinna sitter framför dator

Vi är lite extra vassa på

checkbox

Business Intelligence

checkbox

Affärs- och verksamhetsutveckling

checkbox

Processer och Utbildning

checkbox

Projektledning

Just nu erbjuder vi

två kvinnor samtalar

Smart BC Upgrade

Ett krångelfritt sätt att snabbt och kostnadseffektivt uppgradera från Navision/NAV till Dynamics 365 Business Central - med all historik och efterfrågad funktionalitet.

 

Passar dig som:
 Idag har Microsoft Dynamics NAV som affärssystem, men är sugen på att ta steget till Dynamics 365 Business Central
 Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt vill genomföra en uppgradering utan att förlora de delar som är viktiga för din verksamhet

Kontakta våra experter

Stefan Rydholm

Dizparc Värnamo

Jonas Carlberg

Dizparc Göteborg/Malmö

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Håkan Jonsson

Dizparc Jönköping

Från idé till verklighet

Händer inom Affärssystem

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.