<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dizparc Jönköping
Inspirationsfrukost 6 december 8:00-10:30

Microsoft Copilot och Generativ AI

Är du nyfiken på vad AI har att erbjuda dig?

Dizparc Jönköping bjuder in till en spännande inspirationsfrukost på tema Generativ AI och Microsoft Copilot, tillsammans med koncernkompisarna på Esatto och vår samarbetspartner Microsoft. 

Föreläsning I

Generativ AI med Esatto

ChatGPT har slagit igenom stort som den tjänst att snabbast nå 100 miljoner användare, men tekniken och användningsområdena är mycket större än en chatruta i webben. Tekniken som ligger till grund för tjänsten är mer kraftfull än vad ögat först skådar och under den här föreläsningen vill vi visa upp fler möjligheter och användningsområden för dig som företagare!

Esatto exprimenterar på löpande basis och hittar hela tiden nya områden där vi kan utmana tekniken i kontrast till affärsnyttan. Under den här föreläsningen berättar vi mer om vad generativ AI är, varför det kommer nu, vem som satsar på det och varför ni också borde göra detsamma!

Hero-CopilotLogo

Föreläsning II

Microsoft Copilot

Är du redo för Microsoft 365 Copilot? Den här nya tjänsten som för alltid kommer att ändra hur du jobbar i Officepaketet!

Genom att kombinera tekniken bakom till exempel ChatGPT med de välbekanta verktygen i Office får du från och med nu hjälp direkt i Officepaketet. Vad sägs om att redigera och sammanfatta texter i Word, skapa avancerade kalkyler och visualiseringar i Excel, be PowerPoint i klartext att skapa presentationer enligt dina önskemål, få hjälp att styra upp din inkorg och kalender i Outlook samt mycket mer! Under morgonen visar vi upp Copilot och alla fördelar som kommer med det här nya verktyget!

Vi ses på Gro36

En perfekt plats för att inspireras, på Huskvarnavägen 82 i Jönköping

1663925814178-2
Under morgonen bjuder vi på:

  • En riktigt god frukost
  • Två kortare inspirationsföreläsningar:
  • En med Esatto som berättar mer om Generativ AI och hur du kan komma igång med och nyttja de många fördelar och möjligheter som kommer med den snabbväxande tekniken.
  • Och en där vi kommer berätta mer om Microsofts senaste AI-släpp, Copilot, som sömlöst integreras i samtliga MS 365 appar och erbjuder ett helt nytt sätt att arbeta.

Välkommen att upptäcka
AI med oss den 6 december

Säkra din plats på inspirationsfrukosten redan idag via formuläret nedan,
begränsat antal platser och först till kvarn.

Sista anmälningsdag var 30 november!

Kontaktpersoner

Eva Elwing

Dizparc Jönköping

Anmäl dig

Anmälan är nu stängd