<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Microsoft 365

Arbeta mer effektivt med digitala verktyg

Med Microsoft 365 ges snudd obegränsade möjligheter att modernisera och digitalisera er verksamhet. Ni har tillgång till en flexibel och innovativ miljö där ni kan jobba var som helst, när som helst.

Vi hjälper till

Funderar ni på att införa Microsoft 365 i er verksamhet och vill veta mer om vad det innebär? Eller använder ni redan Microsoft 365 men vill öka nyttan och lära er mer? Vi har genom åren skaffat oss en gedigen kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av.

"Man kan lätt uppleva att Microsoft 365 är lite av en djungel. Utmaningen ligger oftast inte i att hitta tjänsterna och funktionerna. Det handlar snarare om att med kunskap och insikt välja rätt och implementera ett användningssätt som skapar nytta och effektivitet i vardagen. Och det är det vi kan hjälpa till med!"

Tonie Hartwigsson, Digital Coach

Möjligheter med MS 365

Förbättrad produktivitet. Du kan komma åt och redigera dina filer från vilken enhet som helst, var som helst och när som helst. Du kan också använda AI-drivna funktioner för att skapa professionella dokument, presentationer och rapporter. 

Förbättrat samarbete. Du kan kommunicera och samarbeta med ditt team och dina kunder med hjälp av chatt, samtal, möten och samtidig redigering online i dokument. Du kan också dela filer och feedback på ett enkelt och säkert sätt. 

Bättre säkerhet. Du kan skydda din data och dina enheter från cyberattacker, skadlig kod och nätfiske. Du kan också styra vem som har tillgång till din information och hur de använder den.
workshop

Vårt erbjudande

Vi har tagit fram ett workshopformat där vi på ett inspirerande sätt tillsammans går igenom de främsta funktionerna och lyfter fram hur de bäst kan nyttjas för att effektivisera er verksamhet. Baserat på förberedande samtal och frågor till er om er specifika verksamhet kan vi anpassa innehållet till att bli mer relevant och på rätt nivå för er och ert företag.

Några av de delar som ofta ingår är: 

- Hur ni kan navigera smart i det stora utbud av funktioner och applikationer som erbjuds inom MS 365
- Insikt i hur ett möte kan förberedas, genomföras och följas upp på ett mycket konkret och effektivt sätt
- Djupare förståelse kring alla de möjligheter som MS 365 erbjuder genom tydliga exempel från verkligheten
- Kunskap kring hur ni drar nytta av det som ni redan betalar för och undvika att luras att köpa onödiga tredjepartsprodukter
- Förslag på ert nästa steg baserat på diskussioner och samtal under mötet och förberedande samtal

 

Magnifying Glass Icon

Målgrupp

För vem?

En workshop anpassad för ledningsgrupp eller motsvarande, med tydligt fokus på verksamhetsnytta.

Scale Icon

Upplägg

Tidsåtgång & Innehåll

För bästa output tror vi att 2+2 timmar med avbrott för lunch är en bra riktlinje. Givetvis kan vi anpassa oss efter era önskemål och förutsättningar.

Hand Icon

Resurser

Deltagare

Vi vill skapa dialog och öppet klimat för frågor. Därför tror vi att detta erbjudande passar bäst för grupper om maximalt 8-10 deltagare från olika delar av verksamheten.

Grow_icon

Förberedelser

Bakgrundsinformation

Kortare intervjuer med 2-3 personer på företaget för att anpassa innehållet efter era behov och förutsättningar.

Idea

Investering

Kostnad

19 000 kr per tillfälle med standardupplägg.

rocket

Dokumentation

Rapport

Vi ger en rekommendation kring nästa steg och vad just ni kan gå vidare med, baserat på diskussioner och iakttagelser från dagen.

 

Boka din workshop!

Skicka in en intresseanmälan via formuläret så återkommer vi och bokar in ett datum för workshop med dig och dina kollegor. 

Kontaktpersoner

Tonie Hartwigsson

Dizparc Jönköping

Lisa Naréus

Dizparc Umeå

Anmäl ditt intresse för workshop

Fyll i formuläret för att boka din workshop.