<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Erbjudande

Dizparc Cloud Course

Har din nuvarande serverlösning nått sitt bäst-före-datum och hankar sig fram på bekostnad av viktiga områden som driftsäkerhet, effektivisering, säkerhet och compliance? Hos oss på Dizparc har vi gedigen erfarenhet av att hjälpa våra kunder att ta steget från on-prem upp i molnet. Vårt team hjälper er att snabbt få en skalbar, säker och modern infrastruktur på plats utifrån era förutsättningar med vårt uppskattade erbjudande Cloud Course.

dizparc cloud course

En nödvändig resa för en innovativ och framtidssäkrad verksamhet

Tillhör du skaran som ser molnlösningar som dyra, långsamma och svåra att räkna hem på sista raden? Du är inte ensam. Faktum är att många IT-ansvariga idag ser klivet till molnet som krångligt och tenderar att hålla fast vid en klassisk serverdrift on-prem alltför länge. Det första steget upp i molnet kanske inte innebär någon stor initial förändring, men ett första litet steg kan på sikt möjliggöra gigantiska kliv för din verksamhet. Framförallt om du vill framtidssäkra din verksamhet områden som innovation, AI, cybersäkerhet, hybridarbete och öka flexibiliteten kopplat till val av partners att göra er digitaliseringsresa tillsammans med.

Kostnaden? Den kan vi lova att ni snabbt räknar hem genom minskat resursbehov, kapade driftskostnader, högre säkerhetsnivå på hårdvaran samt en överlag ökad tillgänglighet och tillförlitlighet. Dessutom undviker du de prishöjningar som flaggats från marknadsledande plattformsleverantörer av on-prem lösningar och kan riskera att slå hårt mot din IT-budget. 

Microsoft Azure

En perfekt molnplattform för små och medelstora bolag

Med Microsofts egen molnplattform Azure kan du enkelt utveckla och koda nya tekniska tjänster genom Microsofts breda nätverk av datacenter, oavsett var du befinner dig. Plattformen är snabb, flexibel och prisvärd och du betalar bara när du faktiskt använder dina applikationer och tjänster.

Mer om Azure
utvecklare

Varför migrera din server till Microsoft Azure?

checkbox

Världsledande utbud

Skapa ökade synergieffekter med Microsofts breda tjänstekatalog och smarta integrationer som exempelvis Microsoft 365, Copilot, Azure Entra ID, Intune, Azure VPN och Azure Virtual Desktop
checkbox

Flexibilitet och skalbarhet

Anpassa din molnlösning utifrån just din verksamhets behov på både kort och lång sikt istället för att låsa fast dig i lösningar som blir svåra och dyra att förändra den dag du behöver ställa om.
checkbox

Kostnadseffektivisering

Med en molnlösning kan du direkt kapa kostnader du idag lägger på underhållning av datahallar och utrustning. Kostnader för serverkapacitet varierar efter nyttjande och pris och regleras månadsvis med möjlighet att reservera kapacitet över längre tid för att sänka era kostnader ytterligare.
checkbox

Tidseffektivisering

Minskad tid för serverunderhåll samt inbyggda stöd för olika typer av certifieringar eller regelverk (NIS2, GDPR etc.) frigör värdefull tid för din organisation att istället lägga på innovation, verksamhetsutveckling och compliance.

Grönt val

För en mer hållbar och framtidssäkrad digitalisering

I Gävle, Sandviken och Staffanstorp återfinns Microsofts svenska datacenter från vilka bland annat tjänsten Microsoft Azure görs tillgänglig. Med fokus på datasäkerhet, integritet och hållbarhet ser Microsoft till att din data stannar inom landets gränser samtidigt som samtliga center drivs med 100% förnybar energi och är så kallade “nollavfallsanläggningar”.

Mer om hållbara datacenter
CCFB85A6-39EB-4697-816A-3E2479386133_1_105_c-1

Kontakta våra experter

Stefan Nohammar

Dizparc Jönköping

Viktor Sjögren

Dizparc Jönköping

Kostnadsfritt estimat för din molnresa

Med vårt erbjudande Cloud Course får du hjälp att staka ut den väg till molnet som passar just din organisation. Genom att installera verktyg i din miljö under cirka en veckas tid

kan vi ta fram en tydlig kostnadsindikation (från-pris) på vad en flytt till molnet skulle kosta för din verksamhet.

 

Vårt kostnadsfria erbjudande levereras i tre enkla steg:

checkbox

Uppstartsmöte med våra experter

Vi kartlägger ert nuläge i ett möte då ni får berätta mer om er nuvarande IT-miljö, infrastruktur och önskade läge.
checkbox

Analys av er befintliga IT-miljö

Vårt verktyg levererar en siffra att jämföra dagens kostnader mot och ger en indikation på vilken budget ni behöver avsätta för er molnresa.
checkbox

Estimat och rekommendationer

Våra experter paketerar sin analys av nuläget, ett kostnadsestimat för en flytt till molnet samt listar konkreta rekommendationer kopplade till nästa steg.

Från idé till verklighet

Mer om resan till molnet

cloud_course_tack

Webinar on demand

Så gör du en säker, skalbar och smidig resa till molnet

Ladda ner en inspelning av vårt och Microsofts webinar där du får ta del av värdefulla tips på hur du kan genomföra din molnresa.

Kontakta oss

Hör av dig så berättar vi gärna mer om hur vi kan kickstarta din molnresa.