<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dizparc Work Hub

Intranätet är hjärtat i den moderna digitala arbetsplatsen. När medarbetare snabbt, smidigt och problemfritt får tillgång till uppdaterad och relevant information frigörs viktig tid, energi och utrymme att lägga på annat. Dagens intranät har blivit en central del av medarbetarupplevelsen och rätt utformade kan de bidra till att både sätta fart på interaktionen, produktiviteten och kreativiteten. 


Låt oss kika på hur!

Dizparc Work Hub Emblem
Rocket

En modern arbetsplats med skräddarsydda lösningar

Hos oss på Dizparc har vi lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att bygga lösningar för den moderna arbetsplatsen som hjälper er att ställa om till en digital företagskultur och skapar värde för hela verksamheten - utan krångel. Vi bygger intranät baserade på den bredd av funktionalitet som Microsoft 365 erbjuder och är måna om att alltid skräddarsy och skala intranätet utifrån just din verksamhets behov.

Kanske har du ett gammalt intranät som behöver bytas ut? Kanske saknar din verksamhet ett intranät vilket börjat innebära utmaningar i vardagen? Kanske har du en Microsoft-licens som inte utnyttjas fullt ut? Oavsett vilken typ av utmaningar just du och dina kollegor står inför kan vi hjälpa er att hitta rätt väg framåt.

Ett modernt, sömlöst och skalbart intranät

Med användaren i fokus

I takt med att vi som individer blir mer digitalt mogna ökar våra krav på användarvänliga, flexibla digitala lösningar som snabbt hjälper oss att hitta relevant information och utföra olika typer av uppgifter snabbt och utan onödigt krångel. Det gäller oavsett om vi interagerar med en digital lösning privat eller på jobbet.

IMG_användaren i fokus

Modernt, sömlöst och skalbart

Genom ett modernt, sömlöst och skalbart intranät möter du användarens behov inom områden som:
Magnifying glass_icon

Dokumentation

Ett modernt intranätet hjälper användarna att på ett enkelt, överskådligt och strukturerat sätt hitta de senaste versionerna av viktig dokumentation kopplat till det vardagliga arbetet.

Chat_icon

Interaktion

Med verktyg som exempelvis Viva Engage eller chatfunktionen i Teams kan interaktion mellan medarbetare, möjlighet till insyn och delaktighet i centrala frågor samt engagemang i stort främjas.

Heart_icon

Kommunikation

Utöver att vara ett viktigt nav för dokumentation spelar det moderna intranätet också en central roll som kommunikationsplattform. En plattform som på olika sätt hjälper ledningen att sprida företagets kultur och värderingar på ett naturligt sätt i vardagen genom delning av exempelvis företagsnyheter eller information om nya kollegor, events och liknande.

Hand_icon

Modern teknik

Ett modernt intranät baserat på Microsoft 365 knyter ihop funktionalitet (SharePoint, Teams, Viva etc) med andra önskade datakällor till en kostnadseffektiv, lätthanterad och säker helhet som användarna enkelt kan navigera i, oavsett enhet. Återkommande uppgifter och processer automatiseras i Power Automate.

Ett paketerat intranät som matchar dina behov

Hos oss på Dizparc erbjuder vi en paketerad intranätlösning på Microsoft 365 som kan skräddarsys utifrån just din organisations behov, mognadsgrad och storlek. Vårt startpaket innehåller en rad standardfunktioner för ett modernt intranät och utifrån den kan du sedan välja att addera tilläggsmoduler, som exempelvis ledningssystem, lösningar för on-/off-boarding, avvikelsehantering eller fler sajter för olika delar av din verksamhet.

IMG_matchar dina behov

Startpaket

Teknisk grunduppsättning

Våra konsulter implementerar strukturen för det moderna intranätet i Microsoft 365.

Startsida

Intresseväckande med enkel navigering.

Nyhetsflöde

Samlade nyheter från hela verksamheten.

Företagskalender

En gemensam kalender för hela verksamheten.

Sökfunktion

Hjälper användaren att hitta information snabbt och enkelt.

Organisationsschema

Tydlig struktur med kontaktuppgifter baserade på ert AD.

Formulär

Fem olika formulär för enkel kontakt vid exempelvis felanmälan eller beställning.

Personalhandbok

En grund för en digital handbok som kan ersätta tidigare papper/mappstruktur med enkel redigering och möjlighet till vidarelänkning.

Dokumenthantering

Smidig lagring av alla typer av gemensamma dokument som exempelvis företagspolicys och dokumentmallar.

Videoportal

Intern portal för streaming av rörligt material som exempelvis föreläsningar, ledarinformation etc.

Besöksinformation

Yta med möjlighet att informera kollegor om aktuella besök.

Nyckeltal/KPI:er

Yta för enklare visualisering av verksamhetsrelaterade målsättningar för ökat engagemang.

Tillval

Ledningssystem

 

Avvikelsehantering

 

Projekthantering

 

Onboarding/Offboarding

 

E-learning

 

”- Vårt uppdaterade intranät, och framförallt den nya personalhandboken, har fått mycket beröm internt. Medarbetarna upplever att det är smidigt att hitta informationen de söker. En förändring som verkligen gick snabbt att genomföra och som sparat mycket tid för mig.”

Elisabeth Sandberg, Platschef Ahlins

Support och användarstöd

Att få tekniken på plats är enligt vår erfarenhet oftast den enkla delen i projekt. Det är när det blir dags att förändra invanda, trygga arbetssätt och processer som det är lätt att stöta på patrull. Våra erfarna konsulter finns med er både före, under och efter implementationen av ert nya moderna intranät för att säkerställa att ni får så bra utväxling som möjligt av ert nya arbetsverktyg. Vi erbjuder självklart utbildning för både redaktörerna som ska hålla intranätet levande och alla användare för att hjälpa alla i organisationen att snabbt komma igång (och ger oss aldrig förrän ni lyckats)!

När det blir dags för er att ta nästa steg i utvecklingen av ert intranät står vi också redo. Vi erbjuder en rad olika workshops där vi tillsammans identifierar hur ni kan vässa er lösning för att den ska skapa ännu mer värde över tid.

Ett säkert intranät

Mycket av informationen på ditt intranät är intern, känslig och bör inte hamna i fel händer. Vi rekommenderar alltid våra kunder att inkludera säkerhet som en naturlig del av sina intranätprojekt för att säkerställa att affärskritisk och personlig data skyddas. Med vår tjänst Safe Space övervakas intranätet löpande och eventuella intrångsförsök kan upptäckas i god tid och förhindras.

Mer om Safe Space
IMG_Safe Space

”Med vårt nya intranät har vi ett modernt och användarvänligt intranät som är enkelt att forma och uppdatera.”

Emilia van der Meulen, Axelent

Intranet_icon

Dags att ta steget mot en smidigare arbetsvardag?

Låt oss skapa ett modernt, skalbart och säkert intranät som passar er verksamhet som handen i handsken. Varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte om hur vi kan hjälpa er att ta nästa steg.

Kontaktpersoner

Tonie Hartwigsson

Moln & Infrastruktur Jönköping

Lisa Naréus

Moln & Infrastruktur Umeå

Johannes Broling

Moln & Infrastruktur Halmstad

Dag Johansson

Moln & Infrastruktur Linköping

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du vill veta mer om hur tjänsten funkar.