<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

CYBERSÄKERHET

Skydda

En stor skillnad att jobba med cybersäkerhetstransformation till skillnad från annan IT-transformation är att vi alltid jobbar mot ett ständigt föränderligt mål och vi har en motståndare som helt enkelt gör drag vi inte kan förutse. Det är kortfattat lite som att spela schack. Inom IT-säkerhetsförvaltning behöver vi acceptera ett antagonistiskt förhållande till en extern hotaktör som inte förekommer i andra IT-projekt. Att anpassa de tekniska lösningar som implementeras utifrån det scenariot är därför a och o för framgång.  

Till skillnad från många andra IT-leveranser kan vi alltså inte se cybersäkerhet som ännu en sådan. Våra tekniska rekommendationer baserar sig därför alltid på en Förstå-fas där vi tillsammans först kartlägger brister i din IT-miljö och identifierar luckor innan vi börjar introducera olika typer av teknik. Annars riskerar du onödiga investeringar som troligtvis inte får någon effekt eller har förmåga att stå emot intrång. På så sätt bygger vi successivt en stabil cybersäkerhetsförmåga hos din organisation som innebär att ni både kan reagera och agera proaktivt och kan känna er trygga i det faktum att ni förstår er omvärld och de hot ni behöver hantera.

Secured Stämningsbild

Våra tjänster

Vi erbjuder en rad paketerade tjänster för dig som snabbt och enkelt vill komma igång med tekniska lösningar som stänger dörren för ovälkomna besökare. Baserat på de insikter vi har om din organisations utmaningar rekommenderar vi en teknik som skapar en stabil grund utifrån era förutsättningar. 

peace-of-mind

Cyber Defense Center

Skydda er information och säkerställ att angrepp upptäcks och hanteras i tid. Dizparc Secured Cyber Defense Center säkerställer att er verksamhet har förmågan att upptäcka intrång och avvärja dessa i tid, så att ni kan fokuserat på annat.

" — Cirka 80% av alla dataintrång sker på grund av någon typ av mänskligt fel. När medarbetare jobbar på distans i molntjänster från osäkra uppkopplingar eller privata enheter öppnar de omedvetet dörren för organiserade aktörer som vill komma åt kritisk data."

Peter Löf, Dizparc Jönköping

Secured Stämningsbild_2

Välkommen att kontakta oss

Vill du veta mer om hur du kan stärka din verksamhets cybersäkerhetsförmåga? Tveka inte att ta en kontakt. Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte där vi ger dig en bild av vilka aktiviteter som behöver genomföras.

Kontaktpersoner

christoffer-widjeback

Christoffer Widjeback

Dizparc Secured

Peter Löf

Peter Löf

Dizparc Jönköping

Redo att stänga dörren

Ta en kontakt så hör vi av oss.