dizparc-safe-space-img-1

Cybersäkerhet

Stäng dörren för ovälkomna gäster.

För många företag är stora delar av affärsprocesser och information sedan länge digitala. För att skydda verksamheten måste också informationen skyddas. Hos oss på Dizparc finns både kunskapen och tjänsterna som skyddar era digitala tillgångar. Allt från nätverk och klienter till applikationer och användare.

Vi hjälper er att identifiera er srbarheter och vända dem till styrkor och hjälper er att lägga en strategi för ett långsiktigt cybersäkerhetsarbete. Med en bred portfölj av tjänster får ni en hög cybersäkerhetsnivå där ni är skyddade både idag och imorgon.

Hur kan vi hjälpa dig?

Look-closer-icon

Hur sårbar är jag?

Få förståelse för dina sårbarheter. Vi hjälper dig hitta dina svagaste punkter.

Granulär säkerhet

Hjälp mig skydda mig

Säkra upp din verksamhet mot morgondagens hotaktörer.

Upptäcka-agera-skydda-1

Hjälp mig utveckla

Lägg tid, pengar och energi på säkerhet som gör skillnad.

”Cybersäkerhet är en konfliktsituation, vilket innebär att vi alltid kommer att ha en motståndare som ständigt söker efter nya vägar att nå sina mål. Därför är det viktigt att arbeta långsiktigt med sin cybersäkerhet och ta hjälp av någon som vet hur det bästa skyddet ser ut för just er verksamhet - både idag och imorgon.”

Christoffer Widjeback, Promobility Karlstad

Look-closer-icon

Hur sårbar är jag?

Få förståelse för dina sårbarheter. Genom sårbarhetsanalyser och penetrationstester hjälper vi dig som vill veta vilka som är dina svagaste punkter eller vill pröva hur motståndskraftig din IT miljö är. Vi hjälper dig som har vill pröva en säkerhetstjänst eller få en säkerhets genomgång för att förstå om IT miljön har blivit designad med säkerhet i åtanke.

Medvetenhet

Allt för ofta är en användare den svagaste länken i en attackkedja. Ett klick på en skadlig länk eller en inloggning på en skadlig sida kan vara avgörande för att angriparen ska lyckas. Vi hjälper er att testa hur riskmedvetna era användare är genom skräddarsydda phishingtester. Använd testresultatet för riktade utbildningsinsatser för att öka er medvetenhet och minska er risk.


Analys & Penetrationstest

Vet ni vad er verksamhet har exponerat på internet eller hur väl är era applikationer rustade mot intrång? Vi kan ge er svaret. Hitta era sårbarheter innan någon annan gör det. Och åtgärda dem innan någon utnyttjar dem. På Dizparc utför vi penetrationstester och sårbarhetsanalyser i linje med etablerade branschstandarder som hjälper er att identifiera och åtgärda brister i tid.


Red Team Operation

Vad händer om er verksamhet utsätts för ett angrepp? Hur fungerar det tekniska skyddet, hur reagerar personalen och hur långt in i IT-miljön går det att nå? Med Red Team Operation testar vi, genom realistiska angrepp, hur bra ert totala skydd faktiskt är. Vi ger er svar på hur robust IT-miljön är, om ni har en förmåga att upptäcka angrepp och om de interna processerna faktiskt fungerar som tänkt vid ett angrepp.


"Cirka 80% av alla dataintrång sker på grund av någon typ av mänskligt fel. När medarbetare jobbar på distans i molntjänster från osäkra uppkopplingar eller privata enheter öppnar de omedvetet dörren för organiserade aktörer som vill komma åt kritisk data. "

Viktor Sjögren, Cyber Security Engineering, Dizparc Jönköping

Granulär säkerhet

Hjälp mig skydda mig

Säkra upp din verksamhet mot morgondagens hotaktörer. Hotbilden idag är större än någonsin. Att skydda din verksamhets data behöver inte vara svårt eller dyrt. Vi skapat prisvärda, skräddarsydda tjänster för företag med cybersäkerhet högt upp på agendan, men som behöver stöd och hjälp för att förstå, förbereda sig och klara av att hantera säkerhetshot i vardagen.

Säker arbetsplats

I den moderna arbetsplatsen har den klassiska kontorsplatsen ersatts av en frihet att arbeta var man befinner sig, oavsett plats, tid och enhet. Detta förändrar sättet vi behöver skydda vår företagsdata på. Med Dizparc Safe Space får ni en tjänst som skyddar både användaren och användarens enheter. Med automation, incidenthantering och proaktivitet får ni en säker arbetsplats som är skyddad även mot morgondagens hot.


Användarutbildning

Slutanvändaren är en av de svagaste länkarna i kedjan och det kan vara svårt att få dem att bli säkerhetsmedvetna, dessvärre räcker det inte att samla alla användare i ett rum en gång om året och hålla i en säkerhetsutbildning. Vi kan hjälpa er lyfta säkerhetsmedvetenheten via återkommande Micro-utbildningar, simulerade attacker och mätbara resultat där vi hanterar allt innehåll.Åtkomstmodell

En säker och hållbar åtkomstmodell för systemadministratörer, konsulter och annan IT personal är en av de viktigaste komponenterna i att skapa en säker IT-miljö. Stulna uppgifter till konton med behörigheter i miljön kan få katastrofala konsekvenser. Dessvärre är det lättare sagt än gjort att ha en bra åtkomstmodell som kan underhållas, administreras och enkelt överblickas även långt efter att den har blivit implementerad. Vi kan hjälpa er sätta upp en säker modell som fungerar långsiktigt och samtidigt är smidig att administrera.

Vi gör dig redo för nästa steg

Upptäcka-agera-skydda

Hjälp mig utveckla

Lägg tid, pengar och energi på säkerhet som gör skillnad. Att påbörja och driva ett effektivt arbete inom cybersäkerhet är ibland lättare sagt än gjort. Var ska man börja och vilka åtgärder ger mest effekt? Vi har lång erfarenhet inom strategiskt cybersäkerhetsarbete och hjälper dig skapa en plan framåt.

Strategi och transformation

Cybersäkerhetsarbete är en kontinuerlig process. Det är också ett komplext arbete med många hänsynstaganden som kräver en strategi och plan för att bli effektiv.På Dizparc hjälper vi er att sätta er cybersäkerhetsstrategi. Vi hjälper er också att definiera era mål och skapa möjlighet att mäta mot målen vilket blir underlaget för er cybersäkerhetstransformation. Allt för att era investeringar skall bli rätt och göra rätt.


White paper

Kraven på ökad cybersäkerhet kommer numer inte bara från den interna verksamheten. Även kunder eftersöker leverantörer som tar cybersäkerheten på allvar. På Dizparc hjälper vi er att skapa affärsnytta med era cybersäkerhetsinvesteringar. Genom att skapa ett White Paper för era digitala lösningar så beskriver vi hur er lösning är säker, vilket kommer skapa konkurrensfördelar och ökat förtroende.Rådgivning

Behöver ni kloka råd eller teknisk assistans i en komplex värld? Vi hjälper er med råd och konsulting inom bland annat omvärldsbevakning, arkitekturdesign, systemgenomlysningar, cybersäkerhetkonsulter i specifika projekt, och mer därtill.

Några som har stängt dörren

Inspireras av våra kundleveranser inom cybersäkerhet.

Till alla våra kundcase
Man_med_mobiltelefon_hård_hatt

Consilium

När säkerheten är viktig för säkerheten

I digitaliseringens och innovationskraftens spår är vikten av cybersäkerhet avgörande för hållbarheten över tid. Både för verksamhetens varumärke såväl som förtroende. Så även för Consilium.

Bil_interior_teknik

Holmgrens bil

Holmgrens har förbättrat sin cyberhygien

Hur ser egentligen det mest troliga angreppsscenariot ut och var är IT-miljön sårbar? Det är frågor som alla verksamheter borde ställa sig och få kontroll på. Det är precis vad Holmgrens Bil har gjort när de rustar sig för framtiden. God cyberhygien har varit ledstjärnan.

Vi hjälper dig med Cybersäkerhet.

Promobility Karlstad

Vi är säkra på vår sak.

Dizparc Jönköping

Safe Space, Modern Workplace.

Dizparc Linköping

Vi gör dig tryggare.

Kontaktpersoner

Christoffer Widjeback

Promobility Karlstad

Viktor Sjögren

Dizparc Jönköping

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Redo att stänga dörren

Ta en kontakt så hör vi av oss.