<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Frukostseminarie 1 juni

Uppkopplade kaffemaskiner och effektivare arbetsprocesser

Kaffemaskin kontor 1_bild 25 maj

Varmt välkommen till ett frukostseminarie den 1 juni där vi presenterar hur du kan förbättra och effektivisera dina interna processer med hjälp av M365 och Powerplattformen. Du får också höra mer om ett spännande projekt som vi gjort tillsammans med våra vänner på CaféBar, där vi kopplat upp deras kaffemaskiner och på så sätt förbättrat både arbetsprocesser och kundnöjdhet.

Det här frukosteventet riktar sig till dig som är intresserad av att lära dig mer om hur du kan förbättra interna processer med hjälp av M365 och Powerplattformen och du får också lyssna på ett konkret kundcase om hur vi förbättrat CaféBars arbetsprocesser med hjälp av digitala teknik. 

Så här lägger vi upp morgonen:

08.00-08.30: Drop-in mingel, kaffe och frukost

08.30 – ca 09.10: Uppkopplade kaffemaskiner
Vi berättar om hur vi tillsammans med våra vänner på CaféBar har arbetat fram uppkopplade kaffemaskiner. Du får lyssna till några av våra projektmedlemmar och CaféBars IT-chef Linus Berntsson. Tillsammans berättar vi mer om projektet, diskuterar framgångsfaktorer och utmaningar samt visar hur vi med hjälp av teknik har förändrat arbetsprocesser och kundnöjdhet till det bättre.

09.15- ca 09.50: Effektivisera dina interna processer med M365 och Powerplattformen
Har ni allt för många manuella rutiner som tar tid och energi från ert viktiga och mer värdeskapande arbete? Betalar ni idag för funktioner ni egentligen inte använder ? Under det här passet visar vi hur ni med hjälp av M365 och Powerplattformen kan effektivisera era interna processer och minska manuella rutiner så att ni istället kan lägga tid och energi på det som verkligen är viktigt i er verksamhet.

ca 10.00 avrundning och avslut

Praktisk information

Datum: Torsdag 1 juni

Tid: Inskrivning och frukost från 8.00. Vi drar igång kl 08.30 och avrundar omkring kl 10.

Plats: Clarion Hotel Umeå | Storgatan 36

Varmt välkommen med din anmälan!

Kontaktpersoner

Peter Adolfsson

Dizparc Umeå

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Anmäl dig

Välkommen att registrera dig till eventet.