<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Uppgradera Navision / NAV till Business central

Smart BC Upgrade

Ett krångelfritt sätt att snabbt och kostnadseffektivt uppgradera från Navision/NAV till Dynamics 365 Business Central - med all historik och efterfrågad funktionalitet.

logo_dizparc_smart_bc_upgrade

Är du redo att uppgradera till
Business Central?

Jag vill veta mer om fördelarna

Följ den plattform du använder idag för att ta reda på mer om hur det går till och vilka incitament som finns!

Prem

On premise-solution

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Cloud

Cloud-solution

Välj incitament

I samarbete med Microsoft

Val 1

AIM

AIM (Accelerate, Innovate, Move)-programmet är framtaget för att hjälpa dig att göra resan från on-premise upp i molnet.

Val 2

BTTC

BTTC (BridgeToTheCloud) är ett erbjudande som ger alla on prem-kunder rabatt vid migrering till Business Central Online.

.
.
.
.
.
.
.

Jag vill uppgradera!

Utforska fördelarna med att uppgradera din on-prem lösning och aktuella incitament i samarbete med Microsoft. Vi hjälper dig att ta nästa steg.

För vem passar en Smart BC Upgrade?

En Smart BC Upgrade passar dig som idag har Microsoft Dynamics NAV som affärssystem, men är sugen på att ta steget till Dynamics 365 Business Central. Istället för en dyr fullskalig uppgradering eller omstart kan vi erbjuda dig en enkel lösning där vi kort och gott möts på halva vägen och snabbt, enkelt och kostnadseffektivt genomför en uppgradering, utan att förlora de delar som är viktiga för din verksamhet.

Istället för att skrota det som faktiskt är bra och börja om från början ser vi tillsammans över din lösning och utreder vilka delar i ditt affärssystem som faktiskt behöver vara kvar, tvättar bort anpassningar vars bäst före datum har gått ut och adderar ny funktionalitet vid behov.

Låt oss kika på hur!

Hur går det till?

När vi genomför en Smart BC Upgrade koncentrerar vi oss på kärnan i ditt affärssystem och städar den ordentligt för att sedan tillsammans med din verksamhet värdera vilken funktionalitet som ska få flytta tillbaka med in i ett nytt uppgraderat system. Vi brukar beskriva det lite som att vi gör en storstädning av ditt hus och flyttar tillbaka de möbler som du faktiskt gillar, resten får åka till återvinningen. 


En Smart BC Upgrade genomförs vanligen i två steg där du som kund blir involverad i processen och samskapar den nya lösningen med oss som partner för absolut mest träffsäkra resultat:

Steg 1

Tvätta

I första delen av projektet kör vi en ordentlig tvätt som plockar ut alla anpassningar ur din befintliga installation och rensar bort all affärslogik som inte är en del av ditt systems kärna. Den här typen av rensning blir en förutsättning för att vi sedan ska kunna göra en uppgradering baserad på dagens behov och städa bort funktionalitet som inte längre fyller en tydlig funktion.

Vatten

Steg 2

Workshops

När vi städat i systemet är det dags att genomföra ett antal workshops tillsammans med din verksamhet. Då identifierar vi vilken funktionalitet som ska plockas tillbaka och ser till att både den och all data som ska återställas hänger med i den kommande uppgraderingen.

Workshop

Fördelar med en
Smart BC Upgrade

Att använda vår Smart BC Upgrade-modell innebär ett antal fördelar för din verksamhet.
History

Koll på historiken

Till skillnad från vid ett nybygge då all historik vanligen skrotas mellanlagras all din data och följer med in i din nya lösning.

Lock

Låg risk

I en Smart BC Upgrade får du som kund en första testmiljö av det nya systemet baserad på din egen data för riskfri testning, utvärdering och sedan en snabb uppstart.

Hand

Omvänd bevisbörda

I en Smart BC Upgrade tar vi reda på vilken funktionalitet din verksamhet faktiskt vill ha kvar och inget onödigt krut läggs på en 1:1-uppgradering där gammal skåpmat bara hänger med.

Chat

Aktivt engagemang

Verksamhetens användare blir engagerade och deltar aktivt i värderingen av vilken funktionalitet som ska sparas och tillföras i den nya versionen av ert affärssystem.

Grow

Digital hållbarhet

Istället för att skrota välfungerande funktionalitet är en Smart BC Upgrade en möjliggörare för dig som vill vara digitalt hållbar och återanvända det som är bra i den nya lösningen.

Rocket

Effektivitet

Med hjälp av vårt erfarna offshore team av specialiserade konsulter kan vi leverera snabbt, kostnadseffektivt och med genomgående hög kvalitet. Väljer du dessutom att ta steget till molnet finns det pengar att spara på underhåll och drift av din gamla server.

ilyuza-mingazova-HaTIYO87qWQ-unsplash

Case

Nytt affärssystem för DCG med historiken i behåll

När det blev dags för DCG att ersätta sin Dynamics NAV-lösning med Business Central användes Dizparcs tjänst Smart BC Upgrade. Istället för att skrota det som var bra i det befintliga affärssystemet utreddes vilka delar som behövde vara kvar, gamla anpassningar tvättades bort och ny funktionalitet adderades utifrån behov.

logo_dizparc_SBCU

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad en Smart BC Upgrade kan innebär för dig? Ta en förutsättningslös kontakt med oss så berättar vi mer och levererar en kostnadsfri offert på en första testuppgradering.

Kontaktpersoner

Anton Lagercrantz

Dizparc Göteborg

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.