<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Umeå

På vårt kontor i Umeå arbetar närmare 40 personer inom allt från webb-, app- och systemutveckling till affärssystem, digital marknadsföring, design/UX, business intelligence och infrastruktur/drift.

I Umeå är vi experter på

Affärsssystem

Vi har mångårig erfarenhet av exempelvis Jeeves, Dynamics 365 Business Central och Pyramid.

Apputveckling

Vi utvecklar appar som löser problem och skapar nya digitala möjligheter.

Business Intelligence

Med utgångspunkt i din verksamhets behov kan vi erbjuda allt från enklare paket till större Business Intelligence projekt och implementationer.

Cybersäkerhet

Vi tror på att göra digital säkerhet enkel och tillgänglig för alla verksamheter, oavsett storlek, mognadsgrad eller plånbok.

Projektledning

Hos Dizparc hittar du projektledare som har både bredd och djup med många års erfarenhet av att driva framgångsrika digitala projekt.

Systemutveckling

Systemutvecklare med kunskap inom exempelvis C/C++, .NET, Java, Python och JavaScript.

Integration

Vi skapar användarvänliga API:er och integrerar data och tjänster i ditt digitala ekosystem.

Robotic Process Automation (RPA)

Vi stöttar din verksamhet genom hela RPA-processen; från analys – kartläggning och design till utveckling, test och stabilisering.

Webbplatser

Vi erbjuder utveckling, drift och förvaltning på en rad CMS som Optimizely, Umbraco och WordPress.

E-handel

Våra konsulter utvecklar e-handelslösningar med användaren i fokus.

Digital arbetsplats

Vi hjälper dig att skapa en modern, mobil arbetsplats och nyttja möjligheterna med Microsoft 365.

Molnbaserad IT-infrastruktur

Vi bygger eller sammanflätar flexibel infrastruktur som kan vara både ”on premise” och molnbaserad. Med stabila, skalbara lösningar ger vi våra kunder förutsättningar att snabbt anpassa sin IT-infrastruktur.

Ledningssystem

Vi erbjuder enkel administration med hjälp av SharePoints inbyggda stöd för dokumenthantering där ledningssystemet blir en integrerad del i SharePoint.

Strategi- och Affärsutveckling

Vi utvecklar din verksamhet med avstamp i både strategiska vägval, affärs- och erbjudandeutveckling, processer, ledarskap och organisationsutveckling.

Digital arbetsplats med Microsoft Office 365

Genom att kombinera Microsoft 365 digitala verktygslåda med smarta processer hjälper vi dig att skapa en mer stimulerande arbetsplats med bättre kommunikation som i sin tur leder till ökad produktivitet och samarbete.

Generativ AI

Vi hjälper din verksamhet att hitta nya innovativa sätt att använda AI som säkerställer konkurrenskraft över tid.

Intranät

Vi skapar intranät som möjliggör ett smartare, effektivare och bättre samarbete i en central plattform där alla medarbetare får tillgång till aktuell information, kan dela resurser och samarbeta kring olika projekt.

Outsourcing

Vi hjälper dig att skapa en lösning helt utifrån era behov och resurser. Oavsett om du väljer att använda en egen datahall, co-location, en hybridlösning eller renodlad molntjänst kan vi ta ett helhetsansvar för er IT-miljö.

Tjänstedesign

Vi skräddarsyr varje touchpoint i användarresan på ett sätt som överträffar förväntningar och konverterar.

UX- och UI-design

Vi skapar är användarvänliga, tillgängliga lösningar som presenterar ditt varumärke på ett tydligt och konsekvent sätt.

En arbetsplats att längta till

Vi jobbar aktivt med att bygga en bra företagskultur och värnar om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan fritid och arbete. Tillsammans är vi ett glatt och socialt gäng med högt i tak. 

IMG Bufab

Just nu erbjuder vi

händer som skriver på dator

Paketerad lösning för Business Intelligence

Vi har utvecklat en paketerad lösning, oberoende av vilket affärssystem företaget använder. Lösningen har fem färdiga moduler som kan användas var för sig eller tillsammans.

man vid dator

Dizparc Copilot

Med en inbyggd AI-tjänst i din befintliga Microsoft-miljö öppnar sig helt nya möjligheter - men också risker. Bästa sättet att hantera risk är som alltid ökad kunskap och insikt. Något vi gärna hjälper dig med.

leende kvinna

Dizparc Work Hub

Vi bygger intranät baserade på den bredd av funktionalitet som Microsoft 365 erbjuder och är måna om att alltid skräddarsy och skala intranätet utifrån just din verksamhets behov.

Välkommen att kontakta oss

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Thomas Johansson

Dizparc Umeå

Lediga jobb

Lär känna några av våra kollegor

Från idé till verklighet

Händer hos oss i Umeå

Dizparc on Tour Umeå 2024

Event

Dizparc on Tour Umeå

Välkomna till en inspirerande förmiddag med fokus på trendspaning, användarcentrerad innovation, tips på hur du bygger cybersäkerhetsförmåga i din organisation, rundabordssamtal, fika, lunch och trevligt mingel!

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.