<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi är Dizparc

Umeå

På Dizparc i Umeå är vi närmare 30 personer som huserar i Hus 12 på Umestan.

Vi värdesätter hållbara och långsiktiga relationer högt och blandar djup teknisk kompetens och affärskunnande med ett användarfokus.

team runt bord

Vi erbjuder

Inom Dizparc har vi en stor och bred erbjudandeportfölj. Välkommen att besöka våra erbjudandeområden och hitta nästa steg i din digitala transformation.

eye-icon

Digitala Upplevelser

Vi jobbar datadrivet för att skapa moderna, långsiktiga, hållbara digitala lösningar och strategier.

plane-icon

Moln & Infrastruktur

Vi gör förflyttningen från traditionell drift till molnet så smidig som möjligt.

lamp-icon-1

Insikter & Lösningar

Vi kartlägger era processer och utvecklar moderna lösningar för morgondagens marknad.

Vi är specialister på

Affärssystem

När traditionella affärer och verksamheter utvecklas måste affärssystemet vara en del av lösningen, inte en utmaning.

Webbutveckling

Vi jobbar med allt ifrån små till stora webbplatser och e-handlar med integrationer mot affärssystem och andra IT-system.

Business intelligence

Var säker på att företagets beslut bygger på aktuell information. Med dizparcs paketerade lösning kan verksamheten få nya insikter och underlag för att fatta rätt beslut.

Digital affärsutveckling

Genom en fördjupad kartläggning av verksamheten utvecklar vi själva affären genom både strategiska och praktiska åtgärder med digital utveckling.

Robot Process Automation

Vi har en gedigen verksamhetskompetens som i kombination med vårt digitala kunnande inom RPA kan bidra till att effektivisera processerna på ert företag genom införande av RPA.

Digital arbetsplats

Microsoft 365 är en digital verktygslåda som bidrar till en mer stimulerande arbetsplats och hjälper dig att öka produktiviteten genom förbättrat samarbete och kommunikation.

avel-chuklanov-DUmFLtMeAbQ-unsplash

Business intelligence

Paketerad lösning för Business Intelligence

Vi har utvecklat en paketerad lösning, oberoende av vilket affärssystem företaget använder. Lösningen har fem färdiga moduler som kan användas var för sig eller tillsammans.

ledningssystem

Ledningssystem

Hitta rätt information, mallar och styrande dokument när du behöver dem.

Ett ledningssystem ska inte vara en dammig papperssamling, det ska vara inbyggt i de system, processer och rutiner som verksamheten använder.

Från idé till verklighet

Låt dig inspireras av våra kundleveranser inför nästa steg på din digitaliseringsresa.

Till alla våra kundcase
man vid skrivbord

Rototilt Group

En informativ produktguide som guidar rätt

dizparc har utvecklat webblösningar åt Rototilt sedan 2017 och har nyligen lanserat en informativ produktguide som hjälper kunden att hitta rätt produkter

kvinna med långt hår

Rapunzel of Sweden

Digitalt affärsstöd med e-handelslösning

Då e-handel är Rapunzels främsta försäljningskanal så skapade dizparc en integration mellan affärssystemet och deras e-handelsplattform

medarbetare i konferensrum

Umeå Energi

Affärsutveckling och innovationsledning

Umeå Energi vill utmana genom nytänkande och att vara drivande i regionens hållbara utveckling.

Som en del i det arbetet har Umeå Energi i samarbete med dizparc infört nya metoder och arbetssätt som tar tillvara på idéer och möjligheter som kan bidra till en bättre vardag för kunder och medarbetare.

arbetsvagnar

Arbetsvagnar

Webb och e-handel

Dizparc har tillsammans med arbetsvagnar skapat en flexibel webblösning och e-handel där företagets samtliga produkter och reservdelar finns.

I nästa steg planeras för en integration mot företagets affärssystem samt en betallösning för snabbare hantering av beställningar. Genom lösningen kommer Arbetsvagnar att kunna öka sin reservdelsförsäljning och få en effektivare marknadsbearbetning.

annelie weinehall på dizparc

Region Västerbotten

Digital coachning

Dizparc valdes ut att arbeta med ett 20-tal industriföretag i regionen och coacha dem att lyfta sin kunskapsnivå inom digitalisering.

Vi hjälper företagen med en fördjupad kartläggning av verksamheten och hur vi med digital utveckling kan utveckla själva affären genom både strategiska och praktiska åtgärder.

Hos oss

Hos oss på dizparc i Umeå arbetar omkring 25 personer inom allt från webb- och systemutveckling till affärssystem, digital marknadsföring, design/UX, business intelligence och infrastruktur/drift.

Vi jobbar aktivt med att bygga en bra företagskultur och värnar om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan fritid och arbete.

Tillsammans är vi ett glatt och socialt gäng med högt i tak. Välkommen till dizparc i Umeå!

team runt bord

Inspiration

Välkommen till vår Inspirationsbank. Här samlar vi innehåll som vi hoppas ska väcka en tanke och inspirera på din väg mot nya digitala möjligheter.

Mer inspiration
kvinna framför gröna blad

Innovation

"Grönt är skönt" - drömmen om gröna affärer, projekt och konsulttjänster

Workshop

Webbinarium - 7 juni

Webb och e-handel

Ny webb på gång? Vi berättar hur Umbraco som CMS kan hjälpa er verksamhet och vilka fördelar Umbraco har som CMS för en kommunikatör.

Kontaktpersoner

Anna Nabb

VD, dizparc Umeå AB

Thomas Johansson

Vice VD, dizparc Umeå AB

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.