<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi är Dizparc

Värnamo

På den kreativa mötesplatsen Gummifabriken i Värnamo hittar du vårt engagerade lokala Dizparc-team. Här har vi tillsammans skapat en vardag fylld av inspiration, nya kontakter och kunskapsutbyte som bidrar till att skapa såväl arbetsglädje som tillväxt både för våra kunder och regionen i stort.

Häng med!

Gummifabriken_870x400

Vi är specialister på 

Affärssystem

Nytt eller befintligt affärssystem? Vi hjälper dig att få full utväxling.

Business Intelligence

Bli säker på att dina beslut bygger på aktuell och relevant information.

Projektledning

Vi ger dig full hävstång med vår kunskap och erfarenhet.

Från idé till verklighet

Låt dig inspireras av våra kundleveranser inför nästa steg på din digitaliseringsresa.

Till alla våra kundcase

Hos oss

Dizparc kan beskrivas som ett företag som är ungt i sinnet men med stor samlad erfarenhet hos våra medarbetare. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att ta nästa steg i sin digitala utveckling och jobbar tight tillsammans för att få det att ske. Vår ambition är att alltid ligga i framkant och erbjuda de senaste lösningarna och vi drivs av att både utveckla andra och oss själva. Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill bli en del av ett härligt gäng med en kultur som gör det roligt att gå till jobbet!

latte med hjärtformat skum

Inspiration

Välkommen till vår Inspirationsbank. Här samlar vi innehåll som vi hoppas ska väcka en tanke och inspirera på din väg mot nya digitala möjligheter.

Mer inspiration
Webinar-Lila

Webinar

Inventarier i Pyramid

Hur jobbar du för att hålla reda på företagets maskiner, firmabilar, kontorsutrustning och liknande? Sitter du kanske med Excel eller andra sidoprogram? Varmt välkommen till ett webinar där vi berättar om hur du istället kan arbeta effektivt med inventarier i Pyramid.

Webinar

Webinar on demand

Resan mot ett nytt affärssystem

Att byta ut eller uppgradera ditt affärssystem öppnar dörren till många nya möjligheter, men kan också vara ett utmanande projekt - OM du inte planerar resan på bästa sätt. I vårt webinar delar Dizparcs erfarna konsulter med sig av sina bästa tips kopplat till hur du gör just din resa så smidig som möjligt före, under och efter projektet.

Kontaktpersoner

Stefan Rydholm

Dizparc Värnamo

Henrik Andersson

Dizparc Värnamo

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.