<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi är Dizparc

Jönköping

Livet är gott i Jönköping, en stad som är precis lagom stor. Utsikten från vårt kontor över Vätterns spegelblanka yta kan lugna den mest oroliga själ och med Dizparcs vision om en nära relation till kunderna passar Jönköping perfekt. Många av våra kunder har varit med länge och står oss nära i både samarbete och geografi.

Vi hjälper våra kunder med en effektiv förflyttning till molntjänster, ofta i samband med en grundlig genomlysning av företaget och framtagningen av en IT-strategi. Vi har kompetensen att hjälpa våra kunder med strategiska roller genom både interimsfunktioner och rena konsultuppdrag med kompetens som IT-chefer, arkitekter eller säkerhetsexperter.

Hos oss finns även en framgångsrik kombination av verksamhetsförståelse och systemteknisk kompetens kopplat till allt som rör affärssystem.

Vi tror på det personliga mötet och att vara nära våra kunder, oavsett om ni behöver hjälp med Moln & infrastruktur, Insikter & lösningar, Digitala Upplevelser eller Cybersäkerhet är vår dörr alltid öppen och kaffet alltid varmt.

4O6A6214_lr

Vi erbjuder

På Jönköpingskontoret finns hela Dizparcportföljens tjänsteutbud representerat. För många kunder sker den löpande kontakten med oss genom vår Servicedesk där våra duktiga tekniker hjälper kunder så snabbt och smidigt som möjligt med IT-support.

Hos oss finns också experter inom digital marknadsföring, där vi bidrar med kompetens inom allt som rör den digitala mötesplats som internet och sociala medier idag är. Läs mer om våra erbjudandeområden och hitta inspiration till nästa steg på din digitala transformationsresa.

eye-icon

Digitala Upplevelser

Vi jobbar datadrivet för att skapa moderna, långsiktiga, hållbara digitala lösningar och strategier.

plane-icon

Moln & Infrastruktur

Vi gör förflyttningen från traditionell drift till molnet så smidig som möjligt.

lamp-icon-1

Insikter & Lösningar

Vi kartlägger era processer och utvecklar moderna lösningar för morgondagens marknad.

Vi är specialister på

Säkerhet

Att vara förberedd är bästa vapnet. Vägen dit är en mix av tekniska verktyg, kunskap och utbildning.

Klienthantering

Flexibilitet för användarna i en effektiv och säker driftsmiljö – en modern arbetsplats.

MS 365

Rätt arbetssätt och processer ger förutsättningar att lyckas med nya tjänster och teknik.

Ledningssystem

Hitta rätt information, mallar och styrande dokument när du behöver dem.

Infrastruktur

Nytta i vardagen med stabila och skalbara lösningar. Vi rådgör och hjälper dig med molnresan.

Outsourcing

Paketerade lösningar med drift, övervakning och personlig support för modern IT. På riktigt.

Digital marknadsföring

Träffsäkert och kostnadseffektivt.

ERP

Hos oss hittar du en partner med intresse och förståelse för verksamheten.

Hero Dizparc Security Assessment-1-2

Kampanj

Dizparc Security Assessment

IT-säkerhet kan vara en komplex och utmanande fråga. Därför har vi utformat en paketering som identifierar potentiella hot och sårbarheter i din IT & Cloud-miljö och förser dig med en konkret handlingsplan som säkerställer att du fokuserar på rätt saker i ditt säkerhetsarbete.

teammöte

Erbjudande

Dizparc Copilot

Med en inbyggd AI-tjänst i din befintliga Microsoft-miljö öppnar sig helt nya möjligheter – men också risker. Bästa sättet att hantera risk är som alltid ökad kunskap och insikt. Något vi gärna hjälper dig med.

två kvinnor sitter framför laptop

Erbjudande

Dizparc Work Hub

Vi bygger intranät baserade på den bredd av funktionalitet som Microsoft 365 erbjuder och är måna om att alltid skräddarsy och skala intranätet utifrån just din verksamhets behov.

Person sitter framför en laptop

Kampanj

Dizparc Safe Space

I pandemins spår har den klassiska kontorsplatsen i allt högre grad ersatts av en frihet att välja från vilken plats, på vilka enheter och från vilka nätverk arbetet utförs. En frihet som har många fördelar, men också gör din data mer sårbar för olika typer av säkerhetshot.

kvinna som skriver på dator

Kampanj

Digital potential

Tre paketerade workshops med tydligt syfte och mål för att göra just ditt företags digitala skattning och finna gap, kreativa lösningar, konkret tidslinje och projektplan.

people_talking_hero

Erbjudande

Arbeta mer effektivt med digitala verktyg i Microsoft 365

Med Microsoft 365 ges snudd på obegränsade möjligheter att modernisera och digitalisera er verksamhet. Funderar ni på att införa Microsoft 365 och vill veta mer om vad det innebär? Eller använder ni redan MS 365 men vill öka nyttan och lära er mer? Då passar det här erbjudandet perfekt för er!

hero_woman_desk

Erbjudande

IT-säkerhetsutbildning i mikroformat

Vi vet att medarbetarna ofta är den svaga länken när det kommer till IT-säkerhet. Det handlar givetvis inte om medveten slapphet, utan helt enkelt på att hoten idag är många och svåra att se. Därför är utbildning är ett av de bästa sätten att skydda dig och ditt företag.

Från idé till verklighet

Låt dig inspireras av våra kundleveranser inför nästa steg på din digitaliseringsresa.

Till alla våra kundcase

Hos oss

Med en strålande utsikt över Vätterns södra ände bjuder vårt kontor på ett fantastiskt läge. Vi sitter i en av Jönköpings mest välkända byggnader, det gamla Televerkshuset. Dåtidens lyx och överdåd eller imponerande takhöjd finns kanske inte kvar (direktörens våning har nu blivit två…) men högt i tak för oss betyder snarare en god arbetsmiljö och roligt på jobbet!

Vi arbetar tight tillsammans och delar gärna våra erfarenheter med varandra, lite som i friidrott; alla är specialister men vi kämpar tillsammans i samma landslag och det finns alltid plats för nya stjärnor. Kanske är du en av dem?

Utsikten från Jönköpingskontoret
Porträttbild av Mikael Undfors interim

Behöver din organisation en inlyssnande ledare med stort förtroende för medarbetarnas förmåga?

Start

Den energiska relationsbyggaren Viktor har alltid har siktet inställt på nästa affär.

Inspiration

En stor del av att vårt arbete består av att öka förståelsen kring digitalisering och vad det kan betyda för våra kunders affär i stort.

Mer inspiration
Mikael och Viktor diskuterar

Dizparc satsar på Höglandet

”Långsiktiga relationer och stabila partnerskap i fokus när Dizparc etablerar sig på Höglandet”

Nu satsar vi på att utvidga vår verksamhet i Småland ytterligare genom att etablera oss på Höglandet. I spetsen för satsningen finns Mikael Undfors som är ansvarig för att driva nyetableringen och med sig har han god hjälp av flera kollegor.

Kontaktpersoner

Stefan Nohammar

VD, Dizparc Jönköping Infra AB

Kristofer Henning

Dizparc Jönköping Infra AB

Albin Wärnelöv

VD, Dizparc Jönköping Digital Marknadsföring

Håkan Jonsson

VD, Dizparc Jönköping ERP

Ulrik Mårtensson

Kundansvarig säljare

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.