<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Jönköping

Vi hjälper våra kunder med en effektiv förflyttning till molntjänster, ofta i samband med en grundlig genomlysning av företaget och framtagningen av en IT-strategi. Vi förser dig med strategisk kompetens i form av interimskonsulter som IT-chefer, arkitekter eller säkerhetsexperter som kombinerar sin gedigna verksamhetsförståelse med systemteknisk kompetens och kunskap inom affärssystem.

Kontakta oss

Parkgatan 2, 553 21 Jönköping

I Jönköping är vi experter på

Molnbaserad IT-infrastruktur

Vi bygger eller sammanflätar flexibel infrastruktur som kan vara både ”on premise” och molnbaserad. Med stabila, skalbara lösningar ger vi våra kunder förutsättningar att snabbt anpassa sin IT-infrastruktur.

Cybersäkerhet

Vi tror på att göra digital säkerhet enkel och tillgänglig för alla verksamheter, oavsett storlek, mognadsgrad eller plånbok.

Affärssystem

Bred och djup kompetens kring olika system, integrationer och lösningar oavsett om du ska uppgradera ditt affärssystem eller implementera ett nytt.

Outsourcing

Vi hjälper dig att skapa en lösning helt utifrån era behov och resurser. Oavsett om du väljer att använda en egen datahall, co-location, en hybridlösning eller renodlad molntjänst kan vi ta ett helhetsansvar för er IT-miljö.

Klienthantering

Vi hjälper din organisation att få koll på era enheter och säkerheten kring dem samt ser till att alla medarbetare har tillgång till rätt applikationer, oavsett enhet eller var de befinner sig.

Ledningssystem

Vi erbjuder enkel administration med hjälp av SharePoints inbyggda stöd för dokumenthantering där ledningssystemet blir en integrerad del i SharePoint.

Digital arbetsplats med Microsoft Office 365

Genom att kombinera Microsoft 365 digitala verktygslåda med smarta processer skapar vi en mer stimulerande arbetsplats med bättre kommunikation, ökad produktivitet och samarbete.

Digital marknadsföring

Vi hjälper dig att dra nytta av möjligheterna i digital marknadsföring genom att skapa träffsäker och kostnadseffektiv kommunikation som förtjänar att uppmärksammas.

Vi tror på det personliga mötet

Livet är gott i Jönköping, en stad som är precis lagom stor. Utsikten från vårt kontor över Vätterns spegelblanka yta kan lugna den mest oroliga själ och med Dizparcs vision om en nära relation till kunderna passar Jönköping perfekt. Många av våra kunder har varit med länge och står oss nära i både samarbete och geografi. Vi tror på det personliga mötet och att vara nära våra kunder, oavsett om ni behöver hjälp med Moln & infrastruktur, Insikter & lösningar, Digitala Upplevelser eller Cybersäkerhet är vår dörr alltid öppen och kaffet alltid varmt.

kollegor vid dator

Just nu erbjuder vi

Säkerhetspresentation

Den förändrade hotbilden i cybervärlden och hur du tacklar den

Förändringar i vår omvärld har skapat en oroväckande hotbild där mängden rapporterade cyberattacker har ökat markant bara det senaste halvåret. Vill du veta hur just din verksamhet ska bemöta den förändrade hotbilden? Just nu erbjuder vi en kostnadsfri presentation på 1-2 timmar som passar perfekt för en ledningsgrupp ett motsvarande kompetens.

kvinna håller mobil i handen

Dizparc Cloud Course

Har din nuvarande serverlösning nått sitt bäst-före-datum och hankar sig fram på bekostnad av viktiga områden som driftsäkerhet, effektivisering, säkerhet och compliance? Med vår uppskattade tjänst Cloud Course får du skalbart, säkert och snabbt en modern IT-infrastruktur på plats.

Hero Dizparc Security Assessment-1-2

Dizparc Security Assessment

IT-säkerhet kan vara en komplex och utmanande fråga. Därför har vi utformat en paketering som identifierar potentiella hot och sårbarheter i din IT & Cloud-miljö och förser dig med en konkret handlingsplan som säkerställer att du fokuserar på rätt saker i ditt säkerhetsarbete.

kvinna framför dator

Dizparc Copilot

Med en inbyggd AI-tjänst i din befintliga Microsoft-miljö öppnar sig helt nya möjligheter – men också risker. Bästa sättet att hantera risk är som alltid ökad kunskap och insikt. Något vi gärna hjälper dig med.

kvinna skriver på dator

Säker backup av Microsoft 365

Den digitala förflyttningen till molnet har gått fort och stora delar av företagets information lagras sannolikt i Microsoft 365. Fördelen är att allt finns tillgängligt, överallt, när som helst. Att då förstå i vilka scenarion information kan eller inte kan återskapas är komplext.

två kollegor sitter framför dator

Dizparc WorkHub

Vi bygger intranät baserade på den bredd av funktionalitet som Microsoft 365 erbjuder och är måna om att alltid skräddarsy och skala intranätet utifrån just din verksamhets behov.

person skriver på dator

Dizparc Safe Space

I pandemins spår har den klassiska kontorsplatsen i allt högre grad ersatts av en frihet att välja från vilken plats, på vilka enheter och från vilka nätverk arbetet utförs. En frihet som har många fördelar, men också gör din data mer sårbar för olika typer av säkerhetshot.

två män samtalar

Digital potential

Tre paketerade workshops med tydligt syfte och mål för att göra just ditt företags digitala skattning och finna gap, kreativa lösningar, konkret tidslinje och projektplan.

en man och kvinna som skrattar ihop

Arbeta mer effektivt med digitala verktyg i Microsoft Office 365

Med Microsoft 365 ges snudd på obegränsade möjligheter att modernisera och digitalisera er verksamhet. Funderar ni på att införa Microsoft 365 och vill veta mer om vad det innebär? Eller använder ni redan MS 365 men vill öka nyttan och lära er mer? Då passar det här erbjudandet perfekt för er!

datorer

Ordning och reda på e-postsignaturer

Med CodeTwo ges möjlighet att på ett enhetligt och professionellt sätt hantera företagets e-postsignaturer med allt från julhälsningar till information och reklam om mässor, webinar eller andra nyheter.

kvinna vid skrivbord

IT-säkerhetsutbildning i mikroformat

Vi vet att medarbetarna ofta är den svaga länken när det kommer till IT-säkerhet. Det handlar givetvis inte om medveten slapphet, utan helt enkelt på att hoten idag är många och svåra att se. Därför är utbildning är ett av de bästa sätten att skydda dig och ditt företag.

Välkommen att kontakta oss

Stefan Nohammar

Moln & Infrastruktur

Kristofer Henning

Moln & Infrastruktur

Håkan Jonsson

Insikter & Lösningar

Albin Wärnelöv

Digitala Upplevelser

Ulrik Mårtensson

Moln & Infrastruktur, Försäljning

Support

Helpdesk

jessica-berner-dizparc

Bekanta dig med en av våra vassa och erfarna projektledare inom affärssystem som har både bred teknisk och funktionell förståelse.

Start

Den energiska relationsbyggaren Viktor har alltid har siktet inställt på nästa affär.

Bild 1

Behöver din organisation en inlyssnande ledare med stort förtroende för medarbetarnas förmåga?

Från idé till verklighet

Händer hos oss i Jönköping

dizparc cloud course webinar

Webinar

Så gör du en säker, skalbar och smidig resa till molnet

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.