<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bengaluru

I Bengaluru (fd Bangalore) jobbar våra indiska kollegor med att erbjuda såväl bredd som spets i våra affärsystemsleveranser. De utforskar dagligen ny spännande teknik och djupdyker i befintlig i nära samarbete med kollegorna på våra kontor runtom i Sverige.

I Bengaluru är vi experter på

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central är affärssystemet som hjälper din verksamhet att fullt ut ta till vara på sin digitala potential.

Hög kvalitet till en rimlig kostnad

Genom våra tighta arbetsrutiner undviker vi de risker som traditionellt förknippas med outsourcing. Vi lägger inte ut jobb till Indi:d, vi utför jobb tillsammans som ett team. Vi tycker att utveckling, tester, migrering och uppgradering av Business Central skall vara förmånliga. Vi vill att våra kunder skall ha råd att få ut mesta möjliga av sitt affärssystem.

bengaluru

Välkommen att kontakta oss

Andreas Sandberg

Dizparc Göteborg/Malmö

Vi är experter på

checkbox

Kundanpassad utveckling

NAV/D365 Business Central
checkbox

Uppgraderingar

NAV/D365 Business Central
checkbox

Utveckling

Installation av add-ons och extensions
checkbox

Implementation

checkbox

Migration

checkbox

Support & Underhåll

checkbox

Microsoft Power Platform

checkbox

Integration

checkbox

Offshore-utveckling

checkbox

Installationer

Indi:d är fantastiska! Vi har ju jobbat tillsammans så länge att vi nu har direktkontakt med dem. Mina tidigare erfarenheter av offshore är att man behöver speca precis allt, men Indi:d är så erfarna i systemet att det räcker med en dialog. Det passar oss perfekt!

Henrik Pettersson, Stena Metall

Från idé till verklighet

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.