<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Karlstad

På Karlstad-marknaden representeras Dizparc av ett vasst gäng cybersäkerhetskonsulter med fokus på att göra digital säkerhet enkel och tillgänglig för alla verksamheter, oavsett storlek, mognadsgrad eller plånbok. De sätter sig snabbt in i dina vanligaste vardagsutmaningar, identifierar nödvändiga åtgärder och ser till att säkerhet blir ett naturligt inslag i såväl din verksamhets digitala processer som tjänster. 

I Karlstad är vi experter på

Cybersäkerhet

Vi tror på att göra digital säkerhet enkel och tillgänglig för alla verksamheter, oavsett storlek, mognadsgrad eller plånbok.

Vi är säkra på vår sak

Vi har ett holistiskt synsätt på säkerhetsarbete där både cyberstrategi och teknik är viktiga ingredienser. Kombinerar du smarta verktyg som hjälper dig att övervaka och reagera på olika typer av hot med en gedigen cyberstrategi, kontinuerliga tester och utbildning av din användare har du goda förutsättningar att möta den ökade hotbilden på ett bra sätt.
Red Team vs Blue Team

Just nu erbjuder vi

kvinna framför dator

Strategic Cybersecurity Assessment

En paketerad projektleverans där vi hjälper er att kartlägga ert nuvarande cyberskydd utifrån teknik, operationell förmåga och strukturerade arbetssätt. Baserat på vår kartläggning får du en rekommendation och målbild för ert cyberskydd tillsammans med en gap-analys.

Välkommen att kontakta oss

Johan Nilsson

Cybersäkerhet

Christoffer Widjeback

Cybersäkerhet

Lediga jobb

martin hillerö

Att jobba på dizparc

Lär känna Martin Hillerö

Adam Haavik Dizparc

Att jobba på Dizparc

Lär känna Adam Haavik

Från idé till verklighet

MicrosoftTeams-image (30)-1

Pressrelease

Dizparc och Karlstads universitet sjösätter ett nytt forskningsprojekt inom cybersäkerhet

Fler företag och organisationer bedriver ett aktivt cybersäkerhetsarbete och efterfrågan på kompetens inom området ökar stadigt. Nu krokar Dizparc Secured och Karlstads Universitet arm och erbjuder en ny tjänst som kombinerar deltidsarbete som cybersäkerhetskonsult med plats på forskarutbildning och en framtida doktorsexamen.

Låt oss ta en fika

Ta en kontakt så hör vi av oss.