<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Erbjudande

Dizparc Commerce Accelerator

En framtidssäkrad och kraftfull accelerator för digital försäljning. Den bygger på noggrant utvalda molntjänster och komponenter som designas och anpassas efter dina behov.

Dizparc Commerce Accelerator ikon

Redo att ta din e-handel till nästa nivå? Fantastiskt att du vill utforska Dizparc Commerce Accelerator för digital försäljning! Vi är specialister på att hjälpa företag som vill lyckas online, oavsett om du ska lansera din första e-handel eller vill ge din befintliga ett välbehövligt lyft.

Med vår skräddarsydda lösning får du en modern och användarvänlig e-handel som maximerar din försäljning och ger dina kunder en förstklassig köpupplevelse. Vi tar hand om allt från design och utveckling till integration med betallösningar och logistik, så att du kan fokusera på det du gör bäst – att driva din verksamhet!

Kraftfull accelerator

Ta er B2B-verksamhet till nästa nivå

Dizparc Commerce Accelerator har utformats för att möta de mest komplexa B2B-behoven, men klarar såklart allt inom B2C också. Den omfattande lösningen ger dig full kontroll över kundupplevelsen, informationshanteringen och integrationerna. Med funktionalitet för att hantera komplexa prisstrukturer, kundunika priser, multipla lager, kundanpassningar, personaliserat innehåll, AI-baserade rekommendationer, blixtsnabba söktjänster och avancerade produktkataloger, kan ni effektivisera er verksamhet, öka er försäljning och stärka ert varumärke.

Commerce_Accelerator_bild_mobilvy

Utforska fördelarna

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför har vi utvecklat en flexibel och anpassningsbar e-handelsplattform som möter just dina behov.

Med Dizparc Commerce Accelerator får du:

Pieces-icon

Composable

Dizparc Commerce Accelerator är uppbyggd
med de bästa komponenterna på marknaden för att skapa en helhetslösning som passar din verksamhet perfekt. Du får en unik lösning som växer i takt med ditt företag.

blad ikon

Framtidssäker teknik

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför är Dizparc Commerce Accelerator utvecklad för att anpassas efter och kunna möta just dina behov. Vi kan anpassa och byta ut samtliga komponenter.

öga ikon

Innehållshantering i världsklass

Med Storyblok, som är en del av Dizparc Commerce Accelerator och ett av världens ledande innehållshanteringssystem, skapar vi intuitiva och inspirerande sidor som fångar dina kunders uppmärksamhet och ökar konverteringen.

raket ikon

Kraftfull e-handelsmotor

Norce Commerce, som också är en del av Dizparc Commerce Accelerator och Nordens ledande e-handelsmotor, ger dig en snabb och pålitlig grund för din digitala försäljning. Oavsett om du är en renodlad e-handlare eller ett stort B2B-företag, kan Norce anpassas efter dina behov.

kikare ikon

Snabb och intelligent produktkatalog

Vi hjälper dina kunder att hitta rätt produkter snabbt och enkelt med vår blixtsnabba sökmotor och AI-baserade rekommendationer. Detta ökar både kundnöjdheten och din försäljning. Vi integrerar mot olika tjänster som Nosto, HelloRetail,  Algolia eller den både prisvärda och kraftfulla uppstickaren TypeSense.

Hand ikon

Allt du behöver för att lyckas

Vår plattform är fullmatad med funktioner som dina kunder kommer att älska, såsom variant- och pakethantering, omni-channel, cookiehantering, inköpslistor, analysverktyg, kontohantering, säkra betalningar och smidiga leveransalternativ.

BOKA EN DEMONSTRATION

Upplev kraften i Dizparc Commerce Accelerator – boka en personlig demonstration!

Vill du se hur Dizparc Commerce Accelerator kan lyfta din försäljning och öka kundnöjdheten? Boka en personlig demonstration så visar vi dig hur vår plattform kan hjälpa dig att nå dina mål. Vi skräddarsyr demon efter dina behov och utmaningar.

Från idé till verklighet

Commerce_Accelerator_bild_desktop

Nyfiken på vår accelerator för digital försäljning?

Anders Lundin

Dizparc Växjö

Martin Tiinus

Dizparc Växjö

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att få mer information om Dizparc Commerce Accelerator!