<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Erbjudande

Webfinity

En användarvänlig och prisvärd hemsida för olika typer av verksamheter, byggd på den populära plattformen Umbraco. 

webfinity logotyp
Dags för din verksamhet att sjösätta en hemsida för första gången? Eller kanske byta ut en som börjat få några år på nacken? Med vår paketering Webfinity kan du snabbt, enkelt och kostnadseffektivt lansera en modern webbplats som bjuder både dina besökare och medarbetare på en riktigt användarvänlig upplevelse.

Umbraco

En stabil och populär plattform

Webfinity är utvecklat på den intuitiva och användarvänliga plattformen Umbraco som underlättar redaktörsarbetet och minskar tiden ni behöver lägga på manuell hantering och uppdateringar. Oavsett teknisk kunskapsnivå kan ni snabbt komma igång och få till smidiga arbetsprocesser där alla teammedlemmar kan bidra och samarbeta effektivt utan hinder.

webfinity03

Fördelar med Webfinity

 

Look closer@2x

Enhetlig och mobilanpassad webbdesign

Vi hjälper er att skapa en lösning anpassad utifrån er grafiska profil som säkerställer att er varumärkesidentitet presenteras på ett snyggt och enhetligt sätt.

Chat@2x

Snabb och effektiv support

Vår enkla och intuitiva plattform minimerar behovet av support och de flesta frågor löser ni enkelt på egen hand. Vid behov erbjuder vi en dedikerad support med snabba svarstider.

Lock@2x

Hög säkerhetsnivå

Säkerhet är en oerhört viktig del av din digitala närvaro. Umbraco har en hög inbyggd säkerhetsstandard med regelbundna säkerhetsuppdateringar som skyddar din webbplats mot potentiella hot och intrång.

Puzzle@2x

Användarvänligt verktyg

Ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt för redaktörer som minskar risken för mänskliga fel och sparar värdefull tid som annars skulle gå åt till manuell administration och uppdateringar.

Rocket@2x

Snabbt igång på några veckor

Med Webfinity kan vi säkerställa att vi tar din nya hemsida från start till mål på bara 4 veckor.

Grow_icon_smaller

Ny funktionalitet släpps löpande

Vi vidareutvecklar ständigt Webfinity i takt med nya användarbehov uppstår. När du använder lösningen får du löpande möjlighet att ta del av nya releaser som vi släpper på plattformen.

Intyg@2x

Branschanpassningar utifrån dina behov

Vår lösning passar många olika branscher. Vi tar ständigt till oss feedback och ser till att olika typer av branschönskemål tillgodoses på plattformen.

Vision@2x

Skärmvisning på digital skärm

Webfinity kommer med inbyggd funktionalitet för att visa upp delar av din hemsida på olika typer av skärmar som exempelvis en TV-skärm i entrén.

Huvudrubrik ikon

Kostnadseffektiv prenumerationsmodell med möjlighet att "bryta loss" lösningen och bygga vidare på den på nya sätt vid exempelvis varumärkesbyte, uppköp eller liknande

webfinity01

Besök vår Webfinity-sajt och upptäck mer

På vår Webfinity-sajt kan du läsa mer om fördelarna med Webfinity och se exempel på hur din framtida hemsida kan se ut.

Vad ingår?

  • ~ 30 specialbyggda block att arbeta med som ständigt ökar i antal
  • Personlig support och kontinuerlig, proaktiv feedback
  • Hosting 
  • SSL-certifikat 
  • Backup av sajten i vårt paket
  • 10 timmars contentarbete
  • Utarbetad design 
  • Tryggt partnerskap

 

Tillval

Utöver det som ingår i baspaketeringen kan du köpa till extra timmar för löpande arbete, fotografering/videoproduktion, ytterligare supporttimmar eller ett genomgående SEO-arbete.

Från start till mål

En lansering av en Webfinity-lösning följer normalt en process med ett antal förutbestämda steg. Tillsammans lägger vi en roadmap för projektet utifrån din verksamhets förutsättningar.


Vision@2x

Steg 1

Demo

Puzzle@2x

Steg 2

Offert och avtal

Chat@2x

Steg 3

Projektgrupp startas

Rocket@2x

Steg 4

Uppstartsmöte

Look closer@2x

Steg 5

Uppsättning av en ny sida

Grow

Steg 6

Design

Intyg@2x

Steg 7

Utbildning

Chain@2x

Steg 8

Contentarbete

Blackbox ikon

Steg 9

Lansering

webfinity02

"En av de bästa sakerna sakerna med Webfinity är att ni beskriver det som en levande produkt, att den utvecklas längs vägen och det passar väldigt bra med vår vision. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med er."

Emma Bursell, Marknadskoordinator, Svenska Golfhotell

webbteam01

webfinity logotyp

Nyfiken på Webfinity?

Tveka inte att ta en kontakt med vårt team så berättar vi gärna mer om plattformen och hur den kan anpassas för att passa just din verksamhets behov.

Kontaktpersoner

Elin Petersson

Dizparc Halmstad

Rosa Ekström

Dizparc Halmstad

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du vill veta mer om hur tjänsten funkar.