<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cafe Bar

"Kafferepet" blir ett smart säljstöd

man tittar på ipad med vy av café bars säljstöd

Café Bar levererar skräddarsydda fikalösningar till företag och organisationer runt om i Sverige. Kvittot på en bra kaffe- och fikaleverantör är att det bara fungerar, och att Café Bars kunder får en perfekt kopp som ger energi på jobbet dagen lång.

För att kunna ge sina kunder den optimala kaffeupplevelsen har man tillsammans med Dizparc utvecklat smarta digitala lösningar som underlättar arbetet inom Café Bar och kommunikationen med Café Bars kunder.

Dizparc har bland annat utvecklat en säljstödslösning till Café Bar i form av en app ”Kafferepet”. Lösningen innebär att säljarna har stöd genom hela processen och effektivt kan guida kunderna genom de val som behöver göras. När man gått igenom processen får kunden ett färdigt förslag i handen. Lösningen är skapad för att stödja säljkåren i sitt arbete med att systematiskt guida sina kunder genom en utvecklad process. Kunden leds härigenom till en korrekt lösning både vad gäller hårdvara, men även relevanta parametrar som påverkar bland annat kostnadsbilden.

Dizparc har även byggt Café Bars tekniska plattform och deras intranät, samt skapat en Power BI (Business Intelligence) lösning, där Café Bars medarbetare kan följa nyckeltal inom t.ex. försäljning i realtid.

För närvarande så genomgår Café Bars webb en utveckling för att ytterligare kundanpassas, samtidigt som man testkör en ”shop på jobbet” vars betalningslösning Dizparc utvecklat med hjälp av QR-kod och bank-id.

”- Vi har ett nära samarbete med Dizparc, och de agerar som en helhetspartner inom IT- och digitala lösningar till oss på Café Bar. Genom vårt samarbete, och genom den expertkompetens som Dizparc besitter, kan vi tillsammans ta nya steg i att digitalisera Café Bar och på så sätt vidareutveckla vår verksamhet. Till exempel har vi genom vår Power BI lösning alltid en dagsaktuell status över våra viktiga nyckeltal. Vi har också tillsammans utvecklat ett digitalt säljstöd i form av en app som effektiviserat vår säljprocess väsentligt. Jag ser fram emot flera spännande projekt tillsammans med Dizparc.”

Johan Werneskog, VD Café Bar

Vill du veta mer om projektet?

Tveka inte att ta en kontakt direkt eller via formuläret. 

Kontaktpersoner

Camilla Erixon

Marknad/Kommunikation Dizparc

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.