<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Södra

En medlemsapp som växer och frodas

tallskog i solsken

Hos den kooperativa skogsägarföreningen Södra står digitalisering högt på agendan. Flera initiativ är igång för att på olika sätt stötta medlemmarna och skapa goda förutsättningar för deras företagande. I syfte att hjälpa skogsägare att skapa sig en överblick över sin fastighet och vidta viktiga åtgärder sjösattes appen “Min skogsgård” tillsammans med ett team från Dizparc Växjö. 

“Min skogsgård”-appen är avsedd att vara ett verktyg som hjälper skogsägarna i vardagen och därmed bli ett naturligt inslag i den. Appen är en native-app som finns på både iOS och Android. Sedan lanseringen våren 2020 har appen laddats ner av närmre 15 000 medlemmar som vill få bättre koll på sin skogsbruksplan för planering av sitt skogsbruk samt de tjänster som kontrakterats med Södra.

I appen kan användarna lägga in bilder och noteringar, skicka ärenden till skogsinspektorn, ta del av temakartor kopplade till skötsel och läsa de senaste nyheterna från Södra. Kort och gott rymmer appen en bredd av tjänster som en skogsägare kan tänkas behöva -  alltifrån hjälp att planera åtgärder i skogen till råd för att undvika granbarkborreangrepp.

“- Vi tycker alltid att det är extra roligt att skapa lösningar som gör nytta i vardagen och det är “Min Skogsgård”-appen ett gott exempel på. Extra roligt är det så klart när det görs i samarbete med kunder som fungerar mer som en samarbetspartner än beställare där vi tillsammans kan innovera för absolut bästa resultat.”

Fredrik Alserin, Dizparc Växjö

”- Appen Min skogsgård är en viktig och växande plattform för Södra i vårt arbete i att ständigt förbättra och förenkla våra medlemmars vardag som skogsägare. Vi utvecklar appen ständigt efter våra medlemmars behov, där det goda samarbetet mellan Södra och Dizparc är en nyckelfaktor. Teamet från Dizparc är kompetenta, innovativa och proaktiva. Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete i vidareutvecklingen av Min skogsgård.”

Victoria Nilsson, Projektledare Södra

Vill du veta mer om projektet?

Tveka inte att ta en kontakt direkt eller via formuläret. 

Kontaktpersoner

Fredrik Alserin

Dizparc Växjö

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.