<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Välkommen till Växjö

Brinnande hjärtan på rätta stället

Sedan 2018 har Dizparc Växjö pulserat av äkta passion och hårt arbete. Det som började med två eldsjälars lika tankar om både världen och företagande har vuxit till en modern digital studio där 30 kollegor skapar svårslagna lösningar inom digitala affärer, digital transformation och utveckling.

heart

Vi erbjuder!

“Att våga flytta gränser för vad digital handel kan innebära ligger oss varmt om hjärtat”

heart-1

Experter

Vi kan både ta oss an att leverera hela projekt eller komma in som teknik- partner och förvalta och bygga vidare på de digitala lösningar ni redan har.

diamond

Avgörande Affärer

Vad som tidigare sågs som en varukorg online har vi utvecklat till ett erbjudande där vi vill utmana er att hitta nya sätt att sälja på.

target

Träffsäker Teknik

Vi tror att teknik i sig inte har något självändamål men att det är en av de viktigaste möjliggörarna för dagens digitala affärer.

Barnsjön, Växjö, Sweden

Barnsjön, Växjö, Sweden

Äkta passion och hårt arbete

Förutom att leverera digitala lösningar av högsta kvalitet vill vi också jobba med frågor som ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Oavsett om det handlar om hur vi är som arbetsgivare eller vår syn på samarbetet med våra kunder och världen runt omkring oss låter vi alltid fyra hjärtefrågor vägleda oss

Ellipse 21-1

Vi ger oss inte förrän du har lyckats

Vi gör allt vi kan för att våra kunder ska lyckas nå sina mål. Långsiktighet är viktigt för oss och vi tror på långa relationer som får växa över tid.

Ellipse 20

Vi säger som det är och är de vi är

Hos oss är transparens och det okonstlade det enda riktiga. I relationen med våra kunder kör vi alltid med öppna kort och är säkra på att det är så vi bäst skapar långsiktiga och goda affärer tillsammans.

Ellipse 21

Gedigen erfarenhet och morgondagens talanger

Kort och gott erbjuder vi en sluss in i arbetslivet där både traineer och nyutexaminerade får ta del av den bredd och energi som vår arbetsplats kan erbjuda.

Ellipse 201

Vi bidrar till forskning och innovation i vår närmiljö

Vi vill gärna bidra till de goda krafter som verkar i vår närmiljö, och stöttar därför olika initiativ inom forskning, innovation och utbildning.

Case

Sedan start har vi haft en förkärlek för goda affärer, och enligt oss skapas detta till syvende och sist genom medarbetarna. Ett fint kvitto på vår gedigna kunskap och höga servicenivå är våra nöjda kunder.

It takes two to tango

Vi slår ett slag för partnerskap

När vi driver projekt är värdeskapande alltid en central ingrediens. Vi är måna om att vara en stabil partner som på djupet förstår de utmaningar våra kunder möter, har förmågan att konkretisera nästa steg och jobbar nära våra kunder för att tillsammans bygga värde över tid.

image 29-1

Dizparc och hållbarhet

Allt börjar med en gnista! En gnista i form av en tro på att vi faktiskt kan skapa förändring genom att skifta vårt mindset och börja att agera annorlunda. Det är först då vi som bolag tillsammans med andra likasinnade kan tända den eld som krävs för att skapa en mer hållbar framtid.

sustainable-consumption-1

God hälsa och välbefinnande

Vi strävar efter att vara en “drömarbetsgivare” som attraherar, engagerar och utvecklar våra medarbetare varje dag.

equality-1

Jämställdhet

Vi strävar efter att skapa jämställda arbetsplatser och rekryterar kompetensbaserat med balans i till exempel köns- och åldersfördelning, lönenivåer och utbildningsmöjligheter.

climate-change-2

Bekämpa klimatförändringarna

Vi strävar efter att minska vår verksamhets koldioxidutsläpp med årliga kvantitativa mål som ledstjärna. Genom att exempelvis erbjuda och utveckla hållbara digitala tjänster uppmuntrar vi våra kunder att agera mer klimatsmart genom förändrade arbetssätt.

health-1

Hållbar konsumtion och produktion

Vi strävar efter en hållbar livscykelhantering av alla IT-produkter och kvalificerar våra leverantörer och samarbetspartners i syfte att säkerställa att vi jobbar mot samma målsättning.

heart-small

Oavsett om du är vår nästa kund eller nya medarbetare hoppas vi att du blivit lika nyfiken på oss som vi är på dig.

Kontaktpersoner

fredrik-alserin

Fredrik Alserin

martin-tiinus

Martin Tiinus

Låt oss ta en kaffe