<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitala Upplevelser

datorer och tillbehör på konferensbord

Dizparc skapar lösningar med den digitala upplevelsen i centrum. Oavsett hur och i vilken kanal en kund väljer att interagera med ditt varumärke bör känslan och upplevelsen alltid vara densamma. Genom att säkerställa att dina digitala kanaler är anpassade för just din målgrupps kundresa ser vi till att de blir affärsdrivande och bidrar till sista raden.

På Dizparc och våra systerbolag digitalbyråerna Nowadays och Esatto jobbar vi datadrivet för att skapa moderna, långsiktiga, hållbara lösningar och strategier för bland annat e-handel, webbplatser eller digital marknadsföring. Lösningar som på riktigt möter dina kunders behov och skapar rätt förutsättningar för en sömlös och oförglömlig upplevelse.

Hos oss kan du få hjälp med digitala lösningar inom följande områden:

E-handel

Dags att flytta delar av eller kanske hela din affär online? Vi hjälper dig att skapa enkla, tillgängliga och bra upplevelser för dina kunder. Vi utvecklar e-handelslösningar, oberoende av plattform, som möter dina kunders behov och ser till att skapa sömlösa integrationer mellan alla system som krävs för att bedriva framgångsrik digital handel. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig på din e-handelsresa här.

Webbutveckling

Oavsett vilket syfte en webbsida har kan vi hjälpa dig att bygga en bättre relation med dina besökare. Vi kan hjälpa dig både med helhetsåtaganden och avgränsade roller inom en rad olika områden, från strategi och behovsanalys till design, UX, utveckling och test. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla din webbplats här.

Digital marknadsföring

Saknar du en egen marknadsavdelning eller behöver förstärka den du har? Hos oss på Dizparc och vårt systerföretag Nowadays jobbar digitala marknadsföringskonsulter med fokus på att skapa relevanta, slagkraftiga och unika budskap som går rakt in i dina målgruppers hjärtan, oavsett kanal. Med fokus på inbound marketing, content marketing och growth ser vi till att dina marknadsföringsinsatser driver konverteringar och bygger en stark relation med dina kunder över tid. 

Strategi 

Strategi är ett brett begrepp, så även hos oss på Dizparc. Våra konsulter har lång erfarenhet av att hjälpa till att staka ut rätt väg baserad på insikter om användarnas beteende och behov oavsett om det gäller utveckling av en ny produkt eller tjänst, en digital upplevelse eller kanske digitalisering av din verksamhet i stort. Du bestämmer scope, vi levererar. Läs mer om hur Dizparc Business & Strategy och vårt systerbolag Nowadays kan hjälpa till med strategi här.

UX/UI-design

Utan en riktigt vass användarupplevelse kommer du inte särskilt långt med dina digitala lösningar. Vi skapar uppdaterade, attraktiva och tillgängliga gränssnitt och designsystem som bidrar till att användaren kan lösa sina problem enkelt och smidigt samt bygger värde över tid. 

Tjänstedesign

För att kunna bygga värdeskapande digitala tjänster och lösningar behöver du förstå dina målgrupper. Vad drivs de av? Vilka utmaningar står de inför? Vilka problem vill de lösa? Vilka behov har de? Just den här typen av frågor besvarar våra tjänstedesigners. Efter att noga ha skaffat sig de insikter som krävs genom kartläggning, studier och intervjuer visualiserar de användarresor som blir vägledande i ditt beslutsfattande och utformning av digitala lösningar. 

Lösningsarkitektur

En riktigt vass lösningsarkitektur är inte bara en dröm för en utvecklare utan hjälper dig även att långsiktigt strukturera upp ditt digitala ekosystem på absolut smartaste och mest effektiva sätt. Ett ekosystem som slår flera flugor i en smäll och stöttar såväl din organisations interna processer som din kund och affär. 

Hållbar digitalisering

Det räcker inte bara med digitalisering. Den ska vara hållbar också. Genom att kombinera perspektiven människa, miljö och planet kan vi tillsammans med er säkerställa att den digitala lösning eller tjänst vi bygger gör ett positivt avtryck och bidrar till en bättre värld. Genom att utgå från er värdekedja identifierar vi utmaningar och belyser möjligheter som hjälper er att ta ett holistiskt grepp och bli en mer hållbar aktör.

Datanalys

Utan mätning och analys av din digitala tjänst eller lösning, hur ska du då vet att du är på rätt väg? Vi hjälper dig genom att bland annat sätta upp olika mål och KPI:er som du kan mäta och följa upp i rapportverktyg och dashboards, optimera ditt resultat genom A/B-tester och att säkerställa både teknisk och innehållsmässig SEO för bra ranking i sökmotorerna. 

Våra erbjudanden inom Digitala Upplevelser

Generativ AI

Vi hjälper dig att hitta nya innovativa sätt att använda AI i din verksamhet.

E-handel

Vi skapar e-handelslösningar som hjälper dig att utveckla din verksamhet.

Webbutveckling

Vi skapar moderna lösningar som matchar användarnas behov.

Digital marknadsföring

Vi skapar träffsäker kommunikation som fångar mottagaren.

Intranät

Vi ger dina medarbetare snabb, smidig och problemfri tillgång till information.

Inspiration

Välkommen till vår Inspirationsbank. Här samlar vi innehåll som vi hoppas ska väcka en tanke och inspirera på din väg mot nya digitala möjligheter.

Till mer inspiration
webinar_bild_nowadays

Webinar

Hållbar digitalisering - vad är det (ens)?

Få tips och råd från Nowadays konsulter som ger dig bättre möjligheter att skapa hållbara digitaliseringsinitiativ.


webinar_hallbara_upplevelser

Webinar

Hållbara digitala upplevelser - hur gör man (ens)?

Nowadays konsulter delar med sig av praktiska tips på hur du designar hållbara digitala upplevelser som gör världen till en bättre plats.

Webinar3

Webinar

Hållbar kommunikation - vad är det (ens)?

Nowadays konsult bjuder på ett kort intro till hållbarhetskommunikation, en inblick i hur den utvecklas och vad du som kommunikatör bör tänka på när du skapar kommunikation för att den ska leva över tid och göra skillnad på riktigt.

Kontaktpersoner

Filip Berglund

Dizparc Nowadays

Albin Wärnelöv

Dizparc Jönköping

Emma Andersson

Dizparc Halmstad

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Fredrik Alserin

Dizparc Växjö

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.